QUOTE(Fleurette @ 2007 11 08, 22:07)
Pusryčiai (6 val.) omletas (1 kiaušinis/l. pienas/3 krabų lazdelės), gab. agurko, "Sveikuolių" riekelė su tepamu varškės kremu, j. arbata su vit. C
Priešpiečiai (10:30): pusė banano
Pietūs (13 val.): 4-5 kiaušinio plakinyje apkeptos menkės gabaliukai, 2 VŠ ryžių, 150g daržovių salotų (pomidoras/agurkas/poras/kukurūzai/j.alyvuogės)
Pavakariai (16 val.): obuoliukas, 125g l.jogurto
Vakarienė (19 val.): 150g grūdėtos varškės su mėlynėm, stiklinė l.pieno
Labai smalsu, kaip jį gamini?
Na, ne pati sugalvoju - receptą radau iš vienos dar tik išeisiančios knygos.

O šiaip, mačiau, internete pilna receptų.. Daugiau mažiau vienodi jie. Na iš esmės ten atskirai išverdamos bulvės, paruošiamas padažas (aliejuje apkepinami svogūnai, česnakas, dedama daug prieskonių, tada supilami trinti pomidorai irtai verdama ant silpnos ugnies apie dvidešimt minučių, kol išsiskiria aliejus; tada supilama anakardžių grietinėlė (galima, manau, ir paprastą naudoti.. Bet, matai, aš veganė, tai atkrinta šis variantas

)), dedami šaldyti žirniai ir išvirusios bulvės. Dar kiek pakaitinama, ir viskas.