Įkraunama...
Įkraunama...

A.Šančiai: l/d "Čiauškutis"

QUOTE(ingelyte @ 2005 05 21, 13:12)
Sveiki,
Mums nuo rudens reikės rinktis kitą grupę. Lopšelio auklėtojos rekomendavo auklėtoją, rodos, Virginiją. Žinau tiksliai, kad auklytė toj grupėj tai tikrai Virginija, bet lyg ir auklėtojos toks vardas... Ar čia ta pati Virginija, apie kurią geri atsiliepimai?



Sveika mirksiukas.gif Taip, tai ta pati aukletoja, kuria negaliu atsidziaugti thumbup.gif jau trys savaites maniskis eina i ta grupe ir viskas saunu drinks_cheers.gif Aisku, kiekvienas turi savo vertinimo skale ir pageidavimus, todel siulau nepabijoti ir susipazinti bei pabendrauti su sia aukletoja ax.gif . Manau , tikrai nenusivilsite thumbup.gif . Sekmes drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos visos smile.gif
Sitiek laiko nebuvau cia (vis tie nepasibaigiantys darbai...).
Stai jau du menesiai lankome darzeli (teoriskai). Praktiskai tai kur kas trumpiau. Kaip ir priklauso tik pradejus lankiti darzeli po savaite jau sirgom persalimo ligom sad.gif Sirgom jau kelis kartus, nors dabar jau tikiuosi atejus vadinamai vasarai sirgimai baigsis.
O darzelyje pakliuvom i nenuoramu zvirbliuku grupe, ten dirba dvi aukletojos, nes grupes darbo laikas ilgiausias darzelyje. Viena aukletoja labai maloni ir labai uzsiima su vaikais (vardo nepamenu, o klaust nepatogu wink.gif ), tai mano mazoji ja vadina gera aukletoja wink.gif O kita aukletoja Stela - kiek nueinu i darzeli tiek ji rekia. Gal tie vaikai ir neklauso, gal jos balsas skardus ir garsus, bet man labai nepatinka jos aukletojavimas schmoll.gif
O kas del pacio ejimo i darzeli tai pirma savaite, labai noriai ejo ir liko mano mazoji. O po pasirgimo kelias savaites tai labai daug asaru praliejom abi cry.gif
Dabar jau kiek apsiprato, bet vis dar sunku mama pro duris isleisti.
Kai jau nueinam i darzeli sako : "as einu pas vaikus, o tu cia manes palauk" smile.gif

Kol kas tiek ispudziu cool.gif
Atsakyti
Teko man su ta Loreta bendrauti kur raso milabra , is tiesu ji kazkokia nukvakele . Niekada jei nepatikeciau vaiku , prietranka ji tikra doh.gif
Atsakyti

Sveikos smile.gif Labai tylu šiame skyrelyje unsure.gif , bet greičiausiai todėl, kad dabar - vasara thumbup.gif . Mano sūnus ir toliau eina pas auklėtoją Virginiją, nors su visokiais nuotykiais mirksiukas.gif . Štai jau antras mėnuo, kaip šioje grupėje ir galiu pasidžiaugti nors tuo, kad tikrai geriau nei ankstesnėje rolleyes.gif . Nors ir ši auklėtoja skundžiasi mano berniuku, o ir šis krečia aibes 4u.gif : buvo pabėgęs iš darželio ir teko ilgokai jo ieškoti sad.gif . Radom "Rimi" ax.gif . Tiesa, pralindo pro darželio skylę tvoroje - tai lyg ir darželio "brokas" - skyles reikia užtaisyti g.gif . Tai va, auklėtoja ir išsigando mano nenuoramos cry.gif , todėl neapsikentusi visų aikčiojimų : " kas per vaikas" , nuvedžiau savąjį pas vaikų psichiatrą, kad nustatytų ar yra kokis rimtas sutrikimas, ar išlepimas, ar dar kas nors g.gif . Po ilgos konsultacijos psichiatrė mane nuramino, nustačiusi, kas vaikas hiperaktyvus, dėl to jam pasireiškia elgesio sutrikimas mirksiukas.gif , o šiaip viskas jo galvelėje thumbup.gif . Aš nurimau, nors auklėtoja - ne verysad.gif . Suprantu ją, nes turint ne vieną vaiką, tikrai sunku sužiūrėti, todėl toliau bandom įsirašyti į kolektyvą rolleyes.gif , stengiamės 4u.gif .
Parašykit, radusios laisvą minutę, kaip jūsų mažiesiems sekasi šiame darželyje mirksiukas.gif - lauksiu ax.gif
Atsakyti
Žinot pasiskaičiau jūsų atsiliepimus ir kažkaip noras leist vaiką į šį darželį dingo. Savo didžiają dukrą vežiojau į darželį prie "Girstupio" ir buvau labai patenkinta, tik buvo problema, kad kas rytą vežt reikėjo. O dabar gyvenam prie pat "Čiauškučio" ir bijosiu leist mažę.
Gal kas ir gerų atsiliepimų apie šį darželį turit?
Atsakyti
QUOTE(erikele @ 2005 06 22, 22:21)
Žinot pasiskaičiau jūsų atsiliepimus ir kažkaip noras leist vaiką į šį darželį dingo. Savo didžiają dukrą vežiojau į darželį prie "Girstupio" ir buvau labai patenkinta, tik buvo problema, kad kas rytą vežt reikėjo. O dabar gyvenam prie pat "Čiauškučio" ir bijosiu leist mažę.
Gal kas ir gerų atsiliepimų apie šį darželį turit?



Sveika smile.gif . Ir pas mus ta pati problema - dėl vežiojimo. Mes ėjom į petrašiūnų darželį. o dabar esam perėję čia, tai vis dar jaučiu nostalgiją senajam darželiui sad.gif , čia ir lauke , ir viduj aplinka daug prastesnė cry.gif . Manau, kad labai daug priklauso nuo vadovaujančio asmens - jo palaikoma tvarka ir matosi g.gif
Taigi, be auklėtojos Virginijos daugiau neturiu kuo pagirti šį darželį schmoll.gif . Tai tik mano nuomonė, gal kas parašys ir gerų atsiliepimų? 4u.gif
Atsakyti
O auklėtoja Virginija - tai čia lopšiuko? grupė prie pat įėjimo? jei ta - tai aš irgi ją labai geru žodžiu miniu smile.gif
O Stela ir man niekad prie širdies nebuvo... Nors tik pavaduodavo, bet ir tai sugebėdavo ką nors lepterėti. Kai auklėtojai velnių išrašiau už vaiko kaktą, sužalotą šaukštu, tai kitą dieną pavaduojanti Stela mano mergaitę prie visų vaikų ir kitų auklėtojų išvadino skundike sena boba blink.gif Jai tada dar 5 nebuvo blink.gif Svarbiausia, kad manoji nesiskundė, o aš pati pamačiusi vėją pakėliau mad.gif
Tame darželyje bus betvarkė tol, kol vedėja nebus pakeista... bet jei ji ten jau 100 metų dirba, tai kažin ar per artimiausią šimtmetį kas pasikeis g.gif
Atsakyti
Nesuprantu, ko jūs einate į tą "Čiauškutį":) Ten jau iš pirmo žvilgsnio matosi, kad tvarkos nėra. Aš vedu į šalia esantį "Žiburėlį". Jau du metus esu RAMI dėl savo vaiko. Teisiog nuostabesnių auklėtojų, kaip mūsų grupėje nežinau:).
Bet va atsirado tokia problema. Tas darželis atostogauja 2 mėnesius. Nusiuntė į Hipodromo gatvę. Ten darželis sutvarkytas, viskas lyg ir gerai. Bet tas mano šeštasis jausmas.... Kažkas man ten nepatiko. Gal kas buvote ten? Gal galite pasiūlyti kokį kitą darželį na netoliau kaip Žaliakalnyje. Norėčiau kur būtu RAMU palikti vaikąsmile.gif Labai lauksiu Jūsų žinučių.
Atsakyti
Teisingai, taigi dar vienas šalia yra darželis. Gal kas apie jį ką gero pasakys?
Atsakyti
QUOTE(erikele @ 2005 06 22, 20:21)
Žinot pasiskaičiau jūsų atsiliepimus ir kažkaip noras leist vaiką į šį darželį dingo. Savo didžiają dukrą vežiojau į darželį prie "Girstupio" ir buvau labai patenkinta, tik buvo problema, kad kas rytą vežt reikėjo. O dabar gyvenam prie pat "Čiauškučio" ir bijosiu leist mažę.
Gal kas ir gerų atsiliepimų apie šį darželį turit?

...
kaip laiku atradau si skyreli... Ir as vezioju savo dukra netoli "Girstupio" i "Smalsucio" darzeli,o gyvename visai salia sio izymaus "Ciauskucio"(per langus net matosi).Bet man vien jo kiemo vaizdelis-toks atstumiantis.Jau beveik susitaikiau,kad vis tik reikes vesti salia namu,tai vyresnioji gales bet kada mazaja is darzelio parvesti...Bet jei ten tokia tvarkele? g.gif Visas rajonas juk neis pas aukletoja Virginija... doh.gif O ir ar atsiras laisva vieta???
Atsakyti
QUOTE(Arsua @ 2005 07 01, 12:02)
Nesuprantu, ko jūs einate į tą "Čiauškutį":) Ten jau iš pirmo žvilgsnio matosi, kad tvarkos nėra. Aš vedu į šalia esantį "Žiburėlį". Jau du metus esu RAMI dėl savo vaiko.  Teisiog nuostabesnių auklėtojų, kaip mūsų grupėje nežinau:).
Bet va atsirado tokia problema. Tas darželis atostogauja 2 mėnesius. Nusiuntė į Hipodromo gatvę.  Ten darželis sutvarkytas, viskas lyg ir gerai. Bet tas mano šeštasis jausmas.... Kažkas man ten nepatiko. Gal kas buvote ten? Gal galite pasiūlyti kokį kitą darželį na netoliau kaip Žaliakalnyje. Norėčiau kur būtu RAMU palikti vaikąsmile.gif Labai lauksiu Jūsų žinučių.


Sveika smile.gif Norėjau pasitikslinti: ar "Žiburėlis" - tai montesorinis darželis, kur yra ir pradinė mokykla? Aš svarsčiau apie pervedimą į tokį darželį, tik jis mums tolėliau nei "Čiauškutis", tai ir delsiu ax.gif Aišku, jei reikalai pakryps į blogąją pusę - teks ieškoti prieglobsčio kitur g.gif . jei nesunku, parašyki porą žodžių apie tą darželį- vis noris daugiau sužinoti doh.gif . Nekantriai lauksiu mirksiukas.gif .
Atsakyti
Žiburėlis - Montesori krypties darželis-mokykla. Jei nepropaguojate tokio auklėjimo nuo pat gimimo, tai nemanau, kad verta. Montesori sistema turi būti taikoma ne tik darželyje, bet ir šeimoje ir toliau. Aš šitame darželyje kažkada praktiką atlikinėjau doh.gif Nutariau kad gyvenime ten vaiko neleisčiau. Bet čia kiekvieno pasirinkimo teisė.
O darželis Hipodromo gatvėje "Žilvitis" - savaitinis kažkada buvo, gal ir dabar. Dirbau jame. Tvarka buvo labai griežta, bet tai tik į naudą tėvams ir vaikams. Būtų arčiau, būčiau ten savo mergaitę vedusi.
Atsakyti