Dėl tų kačių aš normaliai negaliu gėlių užsiauginti po balkonu, nes visas nuvaikšto, nuguli tos katės, plius - kai tuštinasi, tai visą gėlių darželį išknaisioja!

Jau nebešneku, kad kiekvieną pavasarį tų kačių būrys didėja, nes atsiranda po kelis mažus kačiukus!
Jūs nepykite ant manęs ir supraskite: aš pati labai myliu katinus, pas save kaime bent kelis turiu ir jie man labai patinka. Bet tokių šėrimų po langais valkataujančių gyvūnų aš nesuprantu! Juk visų pirma aplinkos higienos - jokios, švaros ir tvarkos - su tokia šėrėja - jau net nekalbu! Ėjom ir jai pačiai sakyti - kas iš to - jokių išvadų!
O paskutinis vinis į mano kantrybę buvo užvakar: grįštam su vyru iš darbo, žiūriu - kažkas rūsyje prie lango kad krapštosi! Priėjau iš lauko, žiūriu - savo akimis netikiu: ta pensininkė rūsio lango groteles laužia!!! Sakau, ką čia darai?! O jinai man: Taisau! O jinai , aš pati gi mačiau, tokią dalbą užkišusi norėjo išlaušti groteles, kad katinai į rūsį galėtų sulįsti! Buvom ir įstiklinę tą langelį - dabar jau supratau, kur tas stiklas po savaitės dingo! Katinų pilnas rūsys būdavo! O tas langelis kaip tik po mano butu, o kai stiklo nėra, tai amžinai kojoms namuose šalta, drėgna, o ir rūsy - kaip lauke! Tai dabar jinai įsigudrino ir tas groteles, kurias užtaisėm, kad katinai nelįstų, išlaušti! Jau tikrai baigėsi mano kantrybė, kai taip š... ant galvos tiesiai! Galvoju, kad "pašersiu" tas kates kuo nors... Žinau, kad gal ir nehumaniška, bet jau nebežinau kaip su tuo kovoti! Gražiuoju nesigauna...