Įkraunama...
Įkraunama...

Vincentas, Vincas

mano dieduko toks vardas buvo...
ka as zinau...ka nera grazesniu vardu?
Atsakyti

o Vincentas tai labai kelia tokias asociacijas su velniu. nieko nepasakosiu, bet kai kur mokęsi žmonės iškart supras, apie ką aš hihihi.gif
[/quote]

Idomu, Muminuk, kur gi reikia mokytis, kad sventas vardas asociacijas su velniu keltu? Vargu ar tos istaigos diplomai pripazistami g.gif
Atsakyti
Ir man nei vienas is siu vardu nepatinka.. schmoll.gif kazkaip senoviskai skamba, bet nemaloniai bent man.. unsure.gif
Atsakyti
[quote=goldengirl,2007 10 26, 22:48]
o Vincentas tai labai kelia tokias asociacijas su velniu. nieko nepasakosiu, bet kai kur mokęsi žmonės iškart supras, apie ką aš hihihi.gif
[/quote]
Idomu, Muminuk, kur gi reikia mokytis, kad sventas vardas asociacijas su velniu keltu? Vargu ar tos istaigos diplomai pripazistami g.gif
[/quote]

va, nesimokei, tai ir nesakysiu tongue.gif vienas profesorius tokiu vardu tip top pinčiukas buvo hihihi.gif jo nė pavardės galėdavai nesakyti, užtekdavo vardo, kad būtų aišku, apie ką kalba sukasi nail.gif
Atsakyti
Man labai gražu ir Vincentas, ir Vincas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gritte @ 2007 10 27, 10:43)
Man labai gražu ir Vincentas, ir Vincas  thumbup.gif

gal ir nelabai į temą, bet, mano kuklia nuomone, jums prie Igniaus labai tiktų Vincas arba Vincė (Kauno vicemerė buvo Vincė) ax.gif
Atsakyti
Senas vardas, mažam berniukui skambetu negraziai... schmoll.gif
mano nuomone
Atsakyti
Man Vincentas wub.gif
Atsakyti
senam gal ir tinka toks vardas, bet mazam berniukui, mano nuomone, tai ne tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(sole @ 2007 10 27, 20:55)
senam gal ir tinka toks vardas, bet mazam berniukui, mano nuomone, tai ne  tongue.gif

lyg visi pasaulio Vincentai iš karto gimė 50-ies metų doh.gif kažkada neįsivaizdavau, kaip galima mergaitę Agne vadinti - taigi toks bobutiškas vardas tongue.gif ir juokiausi iš bendraamžių Jonų - juk senelio vardas doh.gif
Atsakyti
Man Vincas labai gražus vardas yra wub.gif Tupi mūsų būsimo vaikuko vardų sąrašėlyje wub.gif Vincentas mums netiktų, nes pavardė ilga, bet šiaip vardas taip pat fainas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2007 10 27, 15:28)
gal ir nelabai į temą, bet, mano kuklia nuomone, jums prie Igniaus labai tiktų Vincas arba Vincė (Kauno vicemerė buvo Vincė)  ax.gif

bigsmile.gif ačiū už patarimą 4u.gif
draugės berniukas- Vincentas, kažkaip nebesinori pavadinti panašiu vardu mirksiukas.gif
moteriškas šio vardo variantas man schmoll.gif
Atsakyti