mano dieduko toks vardas buvo...
ka as zinau...ka nera grazesniu vardu?
o Vincentas tai labai kelia tokias asociacijas su velniu. nieko nepasakosiu, bet kai kur mokęsi žmonės iškart supras, apie ką aš

[/quote]
Idomu, Muminuk, kur gi reikia mokytis, kad sventas vardas asociacijas su velniu keltu? Vargu ar tos istaigos diplomai pripazistami

Ir man nei vienas is siu vardu nepatinka..
kazkaip senoviskai skamba, bet nemaloniai bent man..

[quote=goldengirl,2007 10 26, 22:48]
o Vincentas tai labai kelia tokias asociacijas su velniu. nieko nepasakosiu, bet kai kur mokęsi žmonės iškart supras, apie ką aš
[/quote]
Idomu, Muminuk, kur gi reikia mokytis, kad sventas vardas asociacijas su velniu keltu? Vargu ar tos istaigos diplomai pripazistami
[/quote]
va, nesimokei, tai ir nesakysiu
vienas profesorius tokiu vardu tip top pinčiukas buvo
jo nė pavardės galėdavai nesakyti, užtekdavo vardo, kad būtų aišku, apie ką kalba sukasi

[/quote]

[/quote]
va, nesimokei, tai ir nesakysiu

Man labai gražu ir Vincentas, ir Vincas

QUOTE(gritte @ 2007 10 27, 10:43)
gal ir nelabai į temą, bet, mano kuklia nuomone, jums prie Igniaus labai tiktų Vincas arba Vincė (Kauno vicemerė buvo Vincė)

senam gal ir tinka toks vardas, bet mazam berniukui, mano nuomone, tai ne

QUOTE(sole @ 2007 10 27, 20:55)
lyg visi pasaulio Vincentai iš karto gimė 50-ies metų

Man Vincas labai gražus vardas yra
Tupi mūsų būsimo vaikuko vardų sąrašėlyje
Vincentas mums netiktų, nes pavardė ilga, bet šiaip vardas taip pat fainas

QUOTE(muminukas @ 2007 10 27, 15:28)
gal ir nelabai į temą, bet, mano kuklia nuomone, jums prie Igniaus labai tiktų Vincas arba Vincė (Kauno vicemerė buvo Vincė) 

draugės berniukas- Vincentas, kažkaip nebesinori pavadinti panašiu vardu

moteriškas šio vardo variantas man