Įkraunama...
Įkraunama...

Vincentas, Vincas

QUOTE(gritte @ 2007 10 28, 16:48)
bigsmile.gif ačiū už patarimą  4u.gif
draugės berniukas- Vincentas, kažkaip nebesinori pavadinti panašiu vardu  mirksiukas.gif
moteriškas šio vardo variantas man  schmoll.gif

nėra už ką, tiesiog pagalvojau ax.gif
Atsakyti
Nei Vincentas,nei Vincas schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
Vincentas man irgi vissai grazu, netgi pati turiu toki varianta, tik galvoju ar ne skaudu butu vaikui jei ji po to sutrumpintai Vincu vadintu?
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2007 10 27, 22:40)
lyg visi pasaulio Vincentai iš karto gimė 50-ies metų  doh.gif kažkada neįsivaizdavau, kaip galima mergaitę Agne vadinti - taigi toks bobutiškas vardas  tongue.gif ir juokiausi iš bendraamžių Jonų - juk senelio vardas  doh.gif

as issakiau savo nuomone, man taip atrodo. Man negrazu kai mazas vaikas ir saukia ji VINCU schmoll.gif . Is tikruju ir vyresniam zmogui, man jis negraziai skamba. cool.gif
Atsakyti
Mano tėvas -Vincentas ax.gif
ir nepasakyčiau ,kad tas vardas populiarus g.gif O man asmeniškai tas vardas tik šiaip sau cool.gif
Atsakyti
Labai gražus smile.gif
Atsakyti
Yra broliukai Vaciukas ir Vincukas ,penktokas ir pirmokas,tai Vincą mokykloje tik Vincuku ir vadina,mielas vaikas.Beje,tai mano tėvo ir senelio vardai.
Atsakyti
Gražus vardas thumbup.gif Man patinka net labai ax.gif
Atsakyti
Vincas tai tikrai schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Nu jau nelabai vincetas dar vienas is anekdotu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gintuliukas @ 2007 12 28, 18:13)
Nu jau nelabai vincetas dar vienas is anekdotu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tu matyt labai jau anekdotus mėgsti, kad per visas temas tokie komentarai. hihihi.gif Nežinau nei vieno anekdoto apie Vincentą mastau.gif , o ir šiaip visai jis neskamba kaip anekdotinis.
Atsakyti
Vinciukas wub.gif
Atsakyti