Įkraunama...
Įkraunama...

Žieminiai batai vaikams, kokius perkate?

QUOTE(Paja @ 2008 02 06, 18:14)
Nu, tai šauniai "sužvejojai". thumbup.gif
37 dydį. 200 Lt.
Abejojau dėl dydžio, nes žieminukus ecco avi merginukė 37 d. Bet pagal visus išmatavimus tinka, tai turiu vilties, kad koja labai neaugs ir dar rudenį bus geri. smile.gif

o pas mus sitos serijos batu nera ax.gif tik iki 35 dydzio
vot nepagaunu kampo kur jus randot tokius dydzius?
Ar cia reikia jau prie suaugusiu moterisku batu ziuret?
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2008 02 06, 20:41)
o pas mus sitos serijos batu nera  ax.gif tik iki 35 dydzio
vot nepagaunu kampo kur jus randot tokius dydzius?
Ar cia reikia jau prie suaugusiu moterisku batu ziuret?

Va 36, 37, 38 dydžiai:
http://search.ebay.c...Q20bootsQ20girl

Aš vistiek ieškau pagal 'girl', būna ir didesnių dydžių, bet modeliai jaunatviški.
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2008 02 06, 22:01)
Va 36, 37, 38 dydžiai:
http://search.ebay.c...Q20bootsQ20girl

Aš vistiek ieškau pagal 'girl', būna ir didesnių dydžių, bet modeliai jaunatviški.

kaip pigiai blush2.gif as uz tokius 399 lt mokejau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2008 02 07, 10:56)
kaip pigiai  blush2.gif  as uz tokius 399 lt mokejau  doh.gif

Tagi po sezono... O prieš sezoną tikrai kainos didesnės buvo.
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2008 02 07, 12:54)
Tagi po sezono... O prieš sezoną tikrai kainos didesnės buvo.

Vokietijoje jie dabar nukainuoti virs 70 euru kastuoja ax.gif
bet kaip sakiau iki 35 dydzio,didesniu nera
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2008 02 07, 12:16)
Vokietijoje jie dabar nukainuoti virs 70 euru kastuoja  ax.gif
bet kaip sakiau iki 35 dydzio,didesniu nera

Tai vijai pasiseke labiausiai, o ir man visai neblogai. mirksiukas.gif Ir dydį reikiamą gavau, ir kaina normali. Nes tokių mergiočių koja nemaža, o vistiek dar ne pana, kad iš suaugusių skyriaus pirkčiau batus. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Paja @ 2008 02 07, 13:56)
Tai vijai pasiseke labiausiai, o ir man visai neblogai. mirksiukas.gif  Ir dydį reikiamą gavau, ir kaina normali. Nes tokių mergiočių koja nemaža, o vistiek dar ne pana, kad iš suaugusių skyriaus pirkčiau batus. ax.gif

tai as klausineju,nes sakau pas mus iki 35 dydzio,o virs 36 dydzio nera.Delto ir keista,kad mamos nesioja,kur didesni vaikai negauna ju pirkti.
Nera Vokietijoje siu batu dideliu dydziu,ju reiktu angliskame e-bay zvejot ax.gif
Atsakyti
pirkom pirmus žieminius batus šiais metais mažei, tai pasirinkom Bartek firmą, ir nesigailim, puikiai nešiojasi, ir per sniegą ir per pelkutes lotuliukas.gif
Atsakyti
Pati šiais metais turiu nusipirkus ecco - tai tokiai žiemai pats tas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(migliux @ 2008 03 02, 10:35)
Pati šiais metais turiu nusipirkus ecco - tai tokiai žiemai pats tas  thumbup.gif

drinks_cheers.gif kad tokiai ziemai kaip si, ecco avalyne pats tas, thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kristupukas2004 @ 2008 03 02, 22:19)
drinks_cheers.gif kad tokiai ziemai kaip si, ecco avalyne pats tas, thumbup.gif

o mums ne, irman ir vaikui karsta, as ziuriu demosezoninius dabar ,betnera pasirinkimo jokio dydziu, nes jau kaip ir pavasarinius perkam ir vasarinius smile.gif
kitaiziemai jau paruosem demosezoninius geox nauju, kol kas apie zieminukus sugoretexe net neziuresiu, bo maniskis istraukia visa slapia kojyte, jamsukaista blink.gif si ziema musu labai silta...siais metais ne kas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2008 03 02, 23:20)
o mums ne, irman ir vaikui karsta, as ziuriu demosezoninius dabar ,betnera pasirinkimo jokio dydziu, nes jau kaip ir pavasarinius perkam ir vasarinius smile.gif
kitaiziemai jau paruosem demosezoninius geox nauju, kol kas apie zieminukus sugoretexe net neziuresiu, bo maniskis istraukia visa slapia kojyte, jamsukaista  blink.gif  si ziema musu labai silta...siais metais ne kas  doh.gif

na nuo organizmo priklauso, man sala kojos kai lauke jau vos keli laipsniai salcio
ir kristupo kojos sala doh.gif doh.gif tai as i musu ecco batukus idejau kailini paduka blush2.gif
Atsakyti