Įkraunama...
Įkraunama...

Žieminiai batai vaikams, kokius perkate?

Užuojauta visiems pirkusiems batus su kailiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2008 03 03, 10:13)
Užuojauta visiems pirkusiems batus su kailiu smile.gif

thumbup.gif biggrin.gif
Mano vaikams pats tas ecco batai tokiai žiemai, nešala ir nekaista kojytė
Atsakyti
QUOTE(migliux @ 2008 03 03, 12:36)
thumbup.gif  biggrin.gif
Mano vaikams pats tas ecco batai tokiai žiemai, nešala ir nekaista kojytė

Ir maniškiui thumbup.gif Neprireikė net kojnių frotinių šiemet, pravaikščiojo tik ant pėdkelnių ax.gif Labai patenkinta aš Ecco batukais. Parsivedi iš lauko - kojos šiltos, sausos; iš prekybos centro grįžti po gastrolių - irgi kojytės šiltos, bet nesuprakaitavę...
Jaučiu su kailiniais batais po valandos gastrolių PC būtų kojos sušutę doh.gif O čia viskas čiki drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kristupukas2004 @ 2008 03 03, 10:00)
na nuo organizmo priklauso, man sala kojos kai lauke jau vos keli laipsniai salcio
ir kristupo kojos sala doh.gif  doh.gif tai as i musu ecco batukus idejau kailini paduka blush2.gif

blink.gif ogo, na cia tikrai nuo kiekvieno individualiai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2008 03 03, 14:58)
blink.gif  ogo, na cia tikrai nuo kiekvieno individualiai  blush2.gif

Tikrai taip, mano dičkis su ecco batais tokiu oru kaip dabar grįžta šlapiom kojom, jam per karšta doh.gif O va mažei thumbup.gif
Atsakyti
uzsakiau mazei tokius primigi batukus kitam sezonui dabar kainyte labai gera tik 32dol thumbup.gif dabar primigi nesiojom tai super patiko idomu kaip sitie ax.gif
user posted image]My Webpage[/URL]
Atsakyti
Labai grazuciai !!!
Atsakyti
QUOTE(tutifruti @ 2008 03 03, 18:59)
uzsakiau mazei tokius primigi batukus kitam sezonui dabar kainyte labai gera tik 32dol thumbup.gif dabar primigi nesiojom tai super patiko idomu kaip sitie ax.gif

labai idomus batukai tokie stiliovi, manau jai labai tiks wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2008 03 03, 21:29)
labai idomus batukai tokie stiliovi, manau jai labai tiks  wub.gif

aciu ir man patiko tokie idomesnio modeliuko thumbup.gif
Atsakyti
tutifruti faini kokie baciukai 4u.gif
Atsakyti
na o aš jieškau patarėjos kas man patartu kiek didesnius batus užsakyti? mastau.gif mastau.gif
Atsakyti
Nu merginos, ar jau nupirkot batukus žiemai? Let's go pardėje jau yra ecco batukų
Atsakyti