Įkraunama...
Įkraunama...

Žieminiai batai vaikams, kokius perkate?

Aciu Pajai ir Zanai4 uz pasisakymus ir man naudinga info. Perkant batukus labiau pasikliauju mamyciu atsiliepimais is forumo, nei kokios nors parduotuves pardavejos subjektyvia nuomone, kuri daznai issakoma tik tam kad preke butu nupirkta. Kad ir kokia gera preke butu - ar rubai, ar batai, man svarbu kad kiti apie ja gerai atsilieptu. Kaip sako "geriausia reklama yra rekomendacija" smile.gif
Atsakyti
[quote=Zana4,2008 11 12, 13:47]
ziema dazniausiai audavau ecco, po jais pedkelnes o visos pedkelnes dazniausiai parduodamos ne 100 pr medvilne, buna elastano juose, sintetikos. gal del to ir viskas ok buvo su maniskio kojytemis.
dar salta ziema dedavau frotines pedkelnes, efektas tas pats.

skaiciau skaiciau ir nesuprantu, mes taip pat nuo mazens nesiojam vien ecco avalyne ir stai pirma ziema ( kadangi jau puikiai vaiksto) nupirkau ecco su goretex'u ... nu ir sala jai koja, leidau su skinijos pedkelnem, pasiskaicius cia, tai po valandos (o temperatura buvo pliusine dar) pirstu galai buvo salti, ne dregni, bet salti ... sekanti karta uzdeau medvilnines kpojnytesant virsaus, kadangi sintetiniu jokiu mes net neturim ... nu ir vel saltos kojos ... siandien prie minus 2 uzdejau vinones, daabr gerai, bet ka reikes daryti prie minus 10?
Atsakyti
QUOTE(Indr @ 2008 11 18, 13:21)
skaiciau skaiciau ir nesuprantu, mes taip pat nuo mazens nesiojam vien ecco avalyne ir stai pirma ziema ( kadangi jau puikiai vaiksto) nupirkau ecco su goretex'u ... nu ir sala jai koja, leidau su skinijos pedkelnem, pasiskaicius cia, tai po valandos (o temperatura buvo pliusine dar) pirstu galai buvo salti, ne dregni, bet salti ... sekanti karta uzdeau medvilnines kpojnytesant virsaus, kadangi sintetiniu jokiu mes net neturim ... nu ir vel saltos kojos ... siandien prie minus 2 uzdejau vinones, daabr gerai, bet ka reikes daryti prie minus 10?

Jau šitiek čia buvo kalbėta ir perkalbėta... Avalynė su goretexu neapsaugo nuo šalčio. Jis apsaugo nuo drėgmės. Su ja gali drąsiai vaikščioti po šlapią sniegą, balas ir t.t. Jei vaikui dažnai šąla kojos, teks nešioti vilnones kojines ir 'prie pliuso'. Šąla/nešąla - čia labai individualu. Pvz., aš negaliu pakęst batų su kailiu ir nesu tokių turėjus, su bateliais vaikštau tol, kol sausa. O kitas, žiūrėk, kailinius batus nešioja jau nuo rugsėjo. Pati turiu goreteksinius batus - taip, su jais šąlą kojos, jei vaikštai po sniegą. Tada būtinai reikia kojinių, nes tuose batuose juk nėra nieko, kas šildo.
Tai va - perki batus su goretexu nuo drėgmės ir lietaus, kas labai dažna pas mus, o per šalčius ir sniegą dar užsimauni/užmauni kojines. Ir kaip sakiau, tas šalis - labai individualus dalykas.
Atsakyti
Aš žieminius batukus perku naturalios odos ir su naturaliu kailiu thumbup.gif .Kojytės nešąla ir kojinių prisimaut nereikia
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2008 11 18, 18:38)
Jau šitiek čia buvo kalbėta ir perkalbėta... Avalynė su goretexu neapsaugo nuo šalčio. Jis apsaugo nuo drėgmės. Su ja gali drąsiai vaikščioti po šlapią sniegą, balas ir t.t.  Jei vaikui dažnai šąla kojos, teks nešioti vilnones kojines ir 'prie pliuso'. Šąla/nešąla - čia labai individualu. Pvz., aš negaliu pakęst batų su kailiu ir nesu tokių turėjus, su bateliais vaikštau tol, kol sausa. O kitas, žiūrėk, kailinius batus nešioja jau nuo rugsėjo. Pati turiu goreteksinius batus - taip, su jais šąlą kojos, jei vaikštai po sniegą. Tada būtinai reikia kojinių, nes tuose batuose juk nėra nieko, kas šildo.
Tai va - perki batus su goretexu nuo drėgmės ir lietaus, kas labai dažna pas mus, o per šalčius ir sniegą dar užsimauni/užmauni kojines. Ir kaip sakiau, tas šalis - labai individualus dalykas.

Visas aisku 4u.gif
matyt mano dukryte tkia kaip as saltakoje smile.gif nes as istu kurie ne nuo rugsejo bet nuo spalio jau tikrai vaiksto su zieminiais batais smile.gif tik vat kojines tai jau dabar dejomes vilnones o kokias detis prie gero minuso ... nejaugi reikes pirkti batus su kailiu ... et
Atsakyti
QUOTE(Indr @ 2008 11 19, 13:37)
Visas aisku  4u.gif 
tik vat kojines tai jau dabar dejomes vilnones o kokias detis prie gero minuso ... nejaugi reikes pirkti batus su kailiu ... et

Taigi prie gero minuso tiek tas vaikas tame lauke ir tebūna.
Atsakyti
Ką manote apie Antylopa firmos batus? Atrodo jie labai lengvi, odiniai, su natūraliu kailiu....
Atsakyti
Zieminiai batai man turi but tik su kailiu ir odiniai. Esu pati saltakoje, ir pastebejau jog dukruzei tas pats.
Atsakyti
QUOTE(giedraskiedra @ 2008 11 12, 23:16)
Aciu Pajai ir Zanai4 uz pasisakymus ir man naudinga info. Perkant batukus labiau pasikliauju mamyciu atsiliepimais is forumo, nei kokios nors parduotuves pardavejos subjektyvia nuomone, kuri daznai issakoma tik tam kad preke butu nupirkta. Kad ir kokia gera preke butu - ar rubai, ar batai, man svarbu kad kiti apie ja gerai atsilieptu. Kaip sako "geriausia reklama yra rekomendacija"  smile.gif

drinks_cheers.gif 4u.gif

QUOTE(vija @ 2008 11 18, 16:08)
Jau šitiek čia buvo kalbėta ir perkalbėta... Avalynė su goretexu neapsaugo nuo šalčio. Jis apsaugo nuo drėgmės. Su ja gali drąsiai vaikščioti po šlapią sniegą, balas ir t.t.  Jei vaikui dažnai šąla kojos, teks nešioti vilnones kojines ir 'prie pliuso'. Šąla/nešąla - čia labai individualu. Pvz., aš negaliu pakęst batų su kailiu ir nesu tokių turėjus, su bateliais vaikštau tol, kol sausa. O kitas, žiūrėk, kailinius batus nešioja jau nuo rugsėjo. Pati turiu goreteksinius batus - taip, su jais šąlą kojos, jei vaikštai po sniegą. Tada būtinai reikia kojinių, nes tuose batuose juk nėra nieko, kas šildo.

drinks_cheers.gif kas tiesa tas tiesa, 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2008 11 18, 13:08)

Aš irgi nepernešu jokių kailinių batų..Pati nusipirkau ir sau ECCO batus su Goretexu-ir sėkmingai vaikščiojau iki dabar, bet teko dabar padėt kuriam laikui, nes per sniegą jau neina klampot-jie be jokių auliukų biggrin.gif

Mano vyresnioji antri metai su ECCO goretex batais-tai jokių problemų, ypač, kai tokios žiemos..Mažiukei irgi šiemet nupirkau panašius, žodžiu galėtumėm visa trijulė ECCO reklamai pozuot lotuliukas.gif
Kol kas jokių šiltų kojinių nededu merginoms-tik ant pėdkelnių dar po vienas kojinytes lengvas..
Atsakyti
Aš pati daug metų pirkau sau kailinius batus. Na o pernai nutariau išbandyti ecco su goretexu, nes užsiknisau vaikščiot šlapiomis kojomis. Na ir ką, galiu pasakyti kad nešašala kojos labiau nei su kailiniais. Sakyčiau batams svarbiau ne kailis, o storas padas, kuris labiau šildo nei bet koks kailis.
O vaikai jau kelis metus su ecco vaikšto
Atsakyti
Negalvojau, kad Lietuvoje nupirkti vaikui žieminukus yra toookia problema doh.gif Akropolio kotrynoje tik Bartek t.y. su labai storu kailiuku, vaikų mieste - ta pati padėtis, kitose parduotuvėse iš vis normalių nėra. Buvau net gariūnuose, tai ten irgi neperšlampamų net su žiburiu nerasi. Nenorėjau aš Ecco parduotuvėje 250 lt mokėti už tokius baltus batukus (tokių tik 21 dydį turėjo). Žodžiu, siaubas! Tai gerai, kad užsukome į "Batų kalnas", nupirkome neperšlampamus žieminukus tik 60Lt. Atrodo, kad visko yra, bet kai pradedi ieškoti, tai pasirodo ir nieko gero nėra...
Atsakyti