Įkraunama...
Įkraunama...

Žieminiai batai vaikams, kokius perkate?

QUOTE(diana. @ 2008 11 18, 14:31)
Aš žieminius batukus perku naturalios odos ir su naturaliu kailiu thumbup.gif .Kojytės nešąla ir kojinių prisimaut nereikia

mamukai, noriu paprasyti jusu kad parasytumet man kiek Lietuvoj kainuoja mazdaug vaikiski odinukai su kailiuku g.gif mazdaug pusantru metuku mergytei, ir ar didelis pasirinkimas spalvu bei modeliu?
aciukas labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mrs.ieva @ 2008 12 03, 22:55)
mamukai, noriu paprasyti jusu kad parasytumet man kiek Lietuvoj kainuoja mazdaug vaikiski odinukai su kailiuku  g.gif mazdaug pusantru metuku mergytei, ir ar didelis pasirinkimas spalvu bei modeliu?
aciukas labai  4u.gif

Mes pirkom Bartek zieminius odinukus su naturaliu kailiu savo metuku vaikui ir mokejom 189 lt (pirkom pardej Mada vaikams naujos kolekcijos batus). Kaip uz batukus mazai kojytei, tai nemaza sumele doh.gif Pasiteisinu tik tuo, kad sau sh... neperku, o savam vaikui tai tuo labiau blush2.gif
Kiek maciau toj pardej ir mergytem nemazas pasirinkimas batu modeliuku, netgi daug didesnis nei berniuku... Bet, neaisku, kokios firmos jus ieskote batuku. Gal turguj ka nors gero netiketai atrastumet ir pigiau... gal dar kas parasys, kur ir uz kiek pirko ziemai odinius su kailiuku batus ax.gif
Atsakyti
dukrai nupirkau vat tokius pačius "EMU" firmos su natūraliu kailiu lengvučius, Vilniuje ir labai gera kaina, berods 169 Lt.:

user posted image
Atsakyti
pirkom BARTEKUS ir ECCO mirksiukas.gif
Atsakyti
jus man dabar patarkite g.gif mes irgi mastome apie zieminukus, dabar nesioja 19ism..tai jauciu abiem 21 reiketu ziureti..(nebus per dideli?) g.gif ir kaip tokiom pradedanciom vaikscioti, jauciu kokie ecco butu patogiausiai? nes bartekai visgi sunkoki,ar as klystu? g.gif
Atsakyti
mes pernai turejom Ecco, siltumo uzteko, kai salciau kojinyte dejau, bet nevilnone, frotine tik, nors mazius dar mazai vaiksciojo, daugiau sedejo vezimuke, o siemet Clarks su goreteksu isigijom, irgi labai patiko, bet siuos ne Lietuvoj pirkom, dar Bartekus turim su kailiu, tai Bartekai dar per silti, ikaitus kojyte buna jei uzdedu, tai gulineja spintoj, bet gal prisnigs ir prireiks ju dar su rogutem pasivazinet lotuliukas.gif nors galetu bartekai but lengvesni, vat lengvumu man Ecco patinka labai, nezieminius dazniausiai ecco perku vaikui, primigi irgi sunkoki pasirode palyginus su ecco.
Papildyta:
QUOTE(Rututule @ 2008 12 08, 20:22)
jus man dabar patarkite  g.gif  mes irgi mastome apie zieminukus, dabar nesioja 19ism..tai jauciu abiem 21 reiketu ziureti..(nebus per dideli?)  g.gif ir kaip tokiom pradedanciom vaikscioti, jauciu kokie ecco butu patogiausiai? nes bartekai visgi sunkoki,ar as klystu?  g.gif

pradedanciam vaiksciot as Barteku nepirkau, sunkus jie, Ecco pirkom, o del dydzio tai nesiojo pernai rudeninius 20 o zieminius emiau 22 dydzio ir tiko kuo puikiausiai 4u.gif tai sakyciau jei nesioja jusu vaikutis 19 imkit ziemai 21, nes gal dar noresis kada kojinyte uzmaut, o ir siaip silciau kojytei kai batukai laisvesni ziema mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(adriatic @ 2008 12 09, 11:52)
pradedanciam vaiksciot as Barteku nepirkau, sunkus jie, Ecco pirkom, o del dydzio tai nesiojo pernai rudeninius 20 o zieminius emiau 22 dydzio ir tiko kuo puikiausiai 4u.gif tai sakyciau jei nesioja jusu vaikutis 19 imkit ziemai 21, nes gal dar noresis kada kojinyte uzmaut, o ir siaip silciau kojytei kai batukai laisvesni ziema  mirksiukas.gif

sutinku ir aš drinks_cheers.gif
Visada žiemai perku 2 dydžiais didesnius nei vasariniai ir rudeniniai nešiojami
Atsakyti
aciuks.gif uz atsakymus..
Atsakyti
Pora metu pirkau sunui Bartekus ir abi ziemas juose salo vaiko kojos. doh.gif Siemet nupirkom Columbia sniego batus. Nu zinokit daiktas thumbup.gif . Nors ir vizualiai masyvus, batai is tiesu yra lengvi ir viduje ploni, o jeigu tiketi gamintoju, kojos juose nesusala iki minus 32 laipsniu. Bet ko gero su musu ziemomis neteks patikrinti, ar tai teisybe lotuliukas.gif
Atsakyti
mes ecco thumbup.gif
labai noreciau reima batus isbandyti,deje pas mus ju nera sad.gif
Atsakyti
Bartekus jau antra ziema perkame.
Atsakyti
QUOTE(EvelinaM @ 2008 12 13, 00:00)
Pora metu pirkau sunui Bartekus ir abi ziemas juose salo vaiko kojos. doh.gif  Siemet nupirkom Columbia sniego batus. Nu zinokit daiktas  thumbup.gif . Nors ir vizualiai masyvus, batai is tiesu yra lengvi ir viduje ploni, o jeigu tiketi gamintoju, kojos juose nesusala iki minus 32 laipsniu. Bet ko gero su musu ziemomis neteks patikrinti, ar tai teisybe  lotuliukas.gif

o kur pirkot columbia batukus?
Atsakyti