Įkraunama...
Įkraunama...

Žieminiai batai vaikams, kokius perkate?

QUOTE(adrija @ 2007 11 11, 12:33)
O šilti jie?Neprakaituoja kojytė?

labai labai buvau jais patenkinta siemet l. panasius nupirkau tik su snaigemis....Isvaiksciojo visa ziema tik su pedkelne. thumbup.gif
Atsakyti
Labutis
kokia jūsu nuomonė apie BARTEK firmos batukus. parduotuvėse ne labai yra is ko rinktis nes pigesni su uztrauktukais tai mano mergytei neuztraukiam tai nusipeikom bartek su raistukai siaip atrodo fainuciai o ir kaina ju didoka bet jie lenku gamybos o lenku gaminiais nesizaviu tai nezinau gal ir apsipirkau si karta.
ka jus manote?
Atsakyti
QUOTE(žiobakiene @ 2007 11 11, 13:38)
Labutis
kokia jūsu nuomonė apie BARTEK firmos batukus. parduotuvėse ne labai yra is ko rinktis nes pigesni su uztrauktukais tai mano mergytei neuztraukiam  tai nusipeikom bartek su raistukai siaip atrodo fainuciai o ir kaina ju didoka bet jie lenku gamybos o lenku gaminiais nesizaviu tai nezinau gal ir apsipirkau si karta.
ka jus manote?

visad pirkau bartek avalyne, basutes, batukus ir zieminukus
tik sia ziemai isigijom ecco zieminukus, tai ziuresim kaip cia bus ar nesals kojyte g.gif
po kol kas viskas ok, nesalta buvo, na bet aisku dar ir salciu nebuvo thumbup.gif
dar labai yra silti vieni batukai, jie nebrangus, tik 45lt, bet thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif labai siltuciai,jei domins galesiu idet foto,kaip jie atrodo, tiek pernai tiek symet tokius pat turim ekstra atveju, jei bus salta su kitais batukais verysad.gif
Atsakyti
Mes nupirkom dukrai štai tokius Bartekus, tik spalvos kitokios...Kol kas patenkinti... wub.gif Dar ir paskutinę išmierą savo pasiėmėm, nes antplūdis žmonių tuomet buvo tai doh.gif Norėjom iš pradžių šiuos imti, nes anų nematėm 26d., o ten pasirodo stovėjo vienas batukas 25 kitas 26...Mes paėmėm 25 ir nuėjom klausti ar nėra didesnės, sako čia viskas kas liko...Na tai užsigryžom ir nuėjom kitur pasidairyti...Nieko neradę, gryžom imti tokius kaip foto, ir paėmiau dar pažiūrėti tuos batukus, gi apverčiau ir žiūriu 26d...Tai iškart supakuoti daviau... ax.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(migliux @ 2007 11 12, 13:01)
Fainučiai  wub.gif
Spalva šitų faina  thumbup.gif

drinks_cheers.gif labai grazus, tik gaila,kad patys graziausi modeliukai tik iki 26 dydzio cry.gif
Atsakyti
Mes užpernai pirkom Bartekus mergytėm, šiemet jau teko vėl ieškoti, tai Bartekų kaina apie 210Lt, kai Ecco jau už 250Lt galima nupirkti. Likau nusivylusi, nes Barteko modeliukai vyresnėm mergytėm tikrai nėra gražūs. Visai netyčia sužinojau, kad bazėj pardavinėja lyg čekų gamybos odinukus su natūraliu kailiu. Nuvažiavau ir nupirkau už 156Lt visai fainučius, panašius šiek tiek į Bartekus. Bus matyt kaip nešiosis. Nuotraukytės neturiu, jei nepamiršiu vakare pasistengsiu įkelti jums parodyti 4u.gif
Atsakyti
taip, bartek kaina gera nuo 27 dydzio blink.gif blink.gif na man atrodo ne labai kaina atitinka kokybe blush2.gif
todel symet pirkau ecco, ziuresim kaip ar nesals vaiko koja ax.gif po kol kas viskas ok, klausiau pas mama, sake su siltom kojom is lauko pareina thumbup.gif tada
kita ziema jauciu teks ieskot kitu batuku, nes uz vaiko batus nelabai ruosiuosi moket virs 300 lt blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(kristupukas2004 @ 2007 11 14, 14:17)
taip, bartek kaina gera nuo 27 dydzio blink.gif  blink.gif na man atrodo ne labai kaina atitinka kokybe blush2.gif
todel symet pirkau ecco, ziuresim kaip ar nesals vaiko koja ax.gif po kol kas viskas ok, klausiau pas mama, sake su siltom kojom is lauko pareina thumbup.gif  tada
kita ziema jauciu teks ieskot kitu batuku, nes uz vaiko batus nelabai ruosiuosi moket virs 300 lt blink.gif  blink.gif

vat mano ne tai kad su siltom kojom, bet net su dregnom pareina is lauko, matyt per kartsajam dar su ecco batais blink.gif tik su pedkelne dedu kaip visada..plona
o rudeniukus jau padejom i spinta, saltoka jau su jais, jauciu kitais metais demosezoninius pirksiu dar ecco g.gif
nors maciau dar ir su kedukais vaikus, ir su batukais rudeniniais..manjau saltoka butu vaika vesti su tokiais batukais blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zana4: 14 lapkričio 2007 - 15:14
http://www.baby.mart...dukt.php?id=103

gal kas turite šiuos batukus? kažin ar patogu kai auliukas iki puses blauzdos? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linarija: 15 lapkričio 2007 - 00:47
QUOTE(linarija @ 2007 11 15, 01:46)
http://www.baby.mart...dukt.php?id=103

gal kas turite šiuos batukus? kažin ar patogu kai auliukas iki puses blauzdos? g.gif

as jas ciupinejai gyvai ir man nelabai, pati vilna plonyte, batas nelabai lankstus. Ir paveiksliuke jie zymiai geriau atrodo nei realiai
Atsakyti
pagaliau ir as patenkinta tais primigy thumbup.gif wub.gif perdejom vidpaduka normalu veltinini -dabar niekas nebesala wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 21 lapkričio 2007 - 23:34
As savajai paneliai pirkau is reno parduotuves, naturali oda, kailis triusio, labai siltuciai meiluciai, su lipukais thumbup.gif gan auksti, pastoviai kojyte buna silta, bet nesuprakaitavus thumbup.gif
Atsakyti