Įkraunama...
Įkraunama...

Žieminiai batai vaikams, kokius perkate?

QUOTE(Kristtute @ 2007 11 01, 16:50)
Mes savo dar nepranešiojom schmoll.gif  Per šilta dar žieminius aut man rodos  g.gif  Už lango pas mus +8 rodo  g.gif  Kojytės šiltos ir su demisezoniais dar būna  smile.gif

ecco zieminukus drasiai galima rudeni nesioti, prie + temperaturos thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif reguliuojasi siluma juose smile.gif
mes dar nedevim, ecco rudeninius nesiojam, labaijau jiegrazus, islipt negalime is ju wub.gif
Atsakyti
QUOTE(renaciukas25 @ 2007 11 01, 09:33)
jus čia apie tuos populiariuosius PRIMIGI žieminukus g.gif  Mes taip pat juos turim, na ir man jie neatrodo l. jau tokie šilti. Manau kojinė tikrai dėsim, vis dėl to nepakenks jei nešals ir be jos kojytės, o tik dar šilčiau vaikui bus..
na panešiuosim pamatysim... smile.gif

aha, apie tuos pacius mirksiukas.gif mirksiukas.gif tai kojine vaikui ziema as ir i su kailiu dedu -pas mane mergina varliu gimines lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir pats vidpadis nepatiko... nu bet sita pasikeisim i koki noresim wub.gif nu zodziu, ziuresim -kol kas man jie labai siaip sau atrodo..tik kad grazus lotuliukas.gif lotuliukas.gif
ir nu nesitiki, kad neperslampa lotuliukas.gif lotuliukas.gif tikria neriek purkst nuo dregmes? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 01 lapkričio 2007 - 23:12
niu mes šiandien pašventinom ecco žieminukus, išėjom su jais į parką, nerizikavau su rudeniukais, tai uždėjau smile.gif viskas super, kaip visada kojyte silta, eimiui patiko...neuzkliuna, dydis super tinka, neisaugo ko labai bijojau biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kristupukas2004 @ 2007 11 02, 18:25)
thumbup.gif as ir labai jais patenkinta
maniskis ir lakste , nekliuvo-negriuvo  thumbup.gif ir kojyte siltut siltutele

drinks_cheers.gif
kol kas neteko man nusivilti siu gamintoju pagamintais batukais, basutem, zieminukais smile.gif kai perku visada ziuriu kad butu apsaugele priekyje, be ju neperku... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2007 11 02, 19:31)
drinks_cheers.gif
kol kas neteko man nusivilti siu gamintoju pagamintais batukais, basutem, zieminukais smile.gif kai perku visada ziuriu kad butu apsaugele priekyje, be ju neperku...  biggrin.gif

as pastebejau,kad ecco apsaugele labai idomi, ant priekio ta oda labai idomi ,kaip braizyta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kristupukas2004 @ 2007 11 02, 18:59)
as pastebejau,kad ecco apsaugele labai idomi, ant priekio ta oda labai idomi ,kaip braizyta thumbup.gif

būtent, ir juos ne taip seniai pradejo gaminti su ta stebuklinga tekstile smile.gif butent as , atkreipiu demesi kai perku ecco kad butinai butu ta apsauga smile.gif aisku basutese jos ner lotuliukas.gif
Atsakyti
as tik ne taip senai atkreipiau demesi ,kad ju priekis toks 4u.gif
as norejau saviskiui pavasari basutes pirkt ecco, bet verysad.gif 26 buvo mazos , tik tik doh.gif o nuo 27 sportinio stiliaus, tokios man ne labai
Atsakyti
QUOTE(kristupukas2004 @ 2007 11 02, 23:12)
as tik ne taip senai atkreipiau demesi ,kad ju priekis toks 4u.gif
as norejau saviskiui pavasari basutes pirkt  ecco, bet  verysad.gif 26 buvo mazos , tik tik  doh.gif o nuo 27 sportinio stiliaus, tokios man ne labai

o man tos sportinio stiliaus labai patiko salotines, padas kaip kareiviskos, ir ziurejau, bet maniskiui 27 butu didelis vasarai, o buvo su nuolaida, jos jauciu taip smagiai nesiotusi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2007 11 02, 22:42)
o man tos sportinio stiliaus labai patiko salotines, padas kaip kareiviskos, ir ziurejau, bet maniskiui 27 butu didelis vasarai, o buvo su nuolaida, jos jauciu taip smagiai nesiotusi  thumbup.gif

Aš norėjau tokias pirkt, bet pamačiau kad neodinės, tai persigalvojau. O paskui iš It--amos nusipirkau savo nelaimei Geox, o tos irgi pasirodė neodinės, ir ššš paskutinis. Pasimokiau fool.gif blush2.gif
Pavasarį tikrai pirksiu ecco ax.gif
Atsakyti
QUOTE(migliux @ 2007 11 02, 23:48)
Aš norėjau tokias pirkt, bet pamačiau kad neodinės, tai persigalvojau. O paskui iš It--amos nusipirkau savo nelaimei Geox, o tos irgi pasirodė neodinės, ir ššš paskutinis. Pasimokiau   fool.gif   blush2.gif
Pavasarį tikrai pirksiu ecco  ax.gif

O kodel nusivylei geox basutemis? g.gif
Mano abu nesiojo geox labai patenkinta galvoju ir siai vasarai tik geox pirkti mirksiukas.gif
Vakar nupirkau geox demisezoninius baciukus. Isbandysim mirksiukas.gif Waterproof nepraleidziantys vandens blink.gif niu ziuresim kaip is tiesu
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgitav: 03 lapkričio 2007 - 09:34
QUOTE(jurgitav @ 2007 11 03, 09:31)
O kodel nusivylei geox basutemis? g.gif
Mano abu nesiojo geox labai patenkinta galvoju ir siai vasarai tik geox pirkti mirksiukas.gif

Nusidralino labai lotuliukas.gif Bus vakare fotikas, galėsiu nufotkint kaip atrodo basutės nešiotos vieną vasarą vieno vaiko doh.gif Dar būtų pusė velnio bet atplyšo medžiaga ant pado priekyje. Aš pati kalta, nepasidomėjau ar ten oda ar ne doh.gif
Va tokias turim, tik čia nuotrauka iš eBay:
user posted image
O dukros basutės Geox normaliai nešiojosi. Jei neišaugs, tai dar vieną vasarą panešiosim. Šiaip nesūlau Geox pirkt basučių, nes prilenda akmenukų į padą iš vidinės pusės, sunku iškrapštyti paskui
Papildyta:
QUOTE(jurgitav @ 2007 11 03, 09:31)
Vakar nupirkau geox demisezoninius baciukus. Isbandysim mirksiukas.gif Waterproof nepraleidziantys vandens  blink.gif  niu ziuresim kaip is tiesu
user posted image

Fainučiai wub.gif Kur pirkai?
Atsakyti
pirkau vakar geox parduotuveje dabar nuolaidos thumbup.gif
O stai vakario basutes po vasaros nesiojimo joms visiskai nieko neatsitiko....Bukle ideali

user posted image
Atsakyti