Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalų buteliukai

QUOTE(Nome @ 2007 11 06, 13:17)
oi, biologe, negaliu  lotuliukas.gif
1. jau šitą žodį kai perskaičiau, tai visu garsu užsikvatojau, studijų laikus prisiminiau-vienas dėstytojas jį labai mėgo
2. O dėl egzų irgi taip pat krizenau, moki tu čia gerai suskelti (jau Black Dee, vieną kartą prigasdinai tokiu panašiu pasisakymu)
Papildyta:

man tokio fokuso nėr tekę matyt-kad rašytų, o kartu ir kvėpintis galėtum  blink.gif  blink.gif
Papildyta:

Aha ,dabar jau gelbėkit, o kad nuolankumo šiek tiek parodyt-tai ne. Žinosi ateičiai  cool.gif

Gal jie tokie tipo 2 in 1 ? Panašu kad nagus bus prikišę išradingieji kiniečiai-vietnamiečiai.
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2007 11 06, 14:12)
Papildyta:
Kvepaliukus "parkeriukuose"  žinau tik fufliakus, išskyrus S. Dali.  g.gif  Bet jais tikrai neparašysi....  biggrin.gif

gal ten ir fufliakas, bet užtat originali dovana žmogui kuris nuo stalo nesitraukia smile.gif
nors šiaip kiek atsuimenu nepanašu buvo i prasta kvapa ar kokybe. O atrodė paprastas tušinis parkeris o i kita puse dedasi kapsulė ir galas toks purktukas. ten gal netgi daugiau tualetinis vanduo buvo. Šiaip tiek težinau, o ir pasižiurėt nebegaliu, mat dingo jis nuo darbo stalo .
Atsakyti
QUOTE(Ilonėlė @ 2007 11 06, 13:22)
gal ten ir fufliakas, bet užtat originali dovana žmogui kuris nuo stalo nesitraukia smile.gif
nors šiaip kiek atsuimenu nepanašu buvo i prasta kvapa ar kokybe. O atrodė paprastas tušinis parkeris o i kita puse dedasi kapsulė ir galas toks purktukas. ten gal netgi daugiau tualetinis vanduo buvo. Šiaip tiek težinau, o ir pasižiurėt nebegaliu, mat dingo jis nuo darbo stalo .

Nu tikra net girdėjusi nesu apie tokius .O tai ta moteriškė nebegali tau pagelbėti?
Atsakyti

Tikriausiai tokio "cūdo" ir neberasite. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2007 11 06, 13:21)
Gal jie tokie tipo 2 in 1 ?  Panašu kad nagus bus prikišę  išradingieji kiniečiai-vietnamiečiai.

Idėja, Africa thumbup.gif (manyk, kad savo baisiąsias nuodėmes jau kaip ir išpirkai) - reikia į parkerio rašalą kliūstelėt kvepalų santykiu 3 prie 1 (o gal kitokiu? g.gif kur Seeme, ji čia pas mus chemikė laborantė, gal žinos). O tada - nori per popierių braukai, nori - sau per užausius ar riešus. Abiem atvejais efektinga thumbup.gif
Nepyk, Ilonėle , aš čia palaidaliežuvauju... blush2.gif Atsikračiau pagaliau mėnesio finasinėm ataskaitom, tai nieko rimto nebedirbu ir krykštauju... kad tik neprisikrykštaučiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2007 11 06, 13:27)
Idėja, Africa  thumbup.gif  (manyk, kad savo baisiąsias nuodėmes jau kaip ir išpirkai) - reikia į parkerio rašalą kliūstelėt kvepalų santykiu 3 prie 1 (o gal kitokiu? g.gif  kur Seeme, ji čia pas mus chemikė laborantė, gal žinos). O tada - nori per popierių braukai, nori - sau per užausius ar riešus. Abiem atvejais efektinga thumbup.gif
Nepyk, Ilonėle , aš čia palaidaliežuvauju... blush2.gif  Atsikračiau pagaliau mėnesio finasinėm ataskaitom, tai nieko rimto nebedirbu ir krykštauju... kad tik neprisikrykštaučiau  mirksiukas.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tik svarbu neskubėti ir nesupainioti, kad po to netektų juodais paausiais vaikščiot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Africa: 06 lapkričio 2007 - 13:30
QUOTE(biologė @ 2007 11 06, 13:27)
Atsikračiau pagaliau mėnesio finasinėm ataskaitom, tai nieko rimto nebedirbu ir krykštauju... kad tik neprisikrykštaučiau  mirksiukas.gif

Tai tu dar ir finansininkė blink.gif ? Nu visai jau plataus profilio tamsta esi . O manim tai darbas atsikratys, o ne aš juo. Va nuo ryto nei vienos eilutės dar neparašiau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2007 11 06, 13:30)
Tai tu dar ir finansininkė  blink.gif ? Nu visai jau plataus profilio tamsta esi . O manim tai darbas atsikratys, o ne aš juo. Va nuo ryto nei vienos eilutės dar neparašiau  cool.gif

Taigi kad ne, tai dėl to ir krykštauju - ką buhalterė sutvarkytų per 2 val., aš savaitę vargau, kol visi galai suėjo - kur kada kam kiek kodėl išleista... sumokėta... permokėta... neprimokėta...užpajamuota... nurašyta... inventorizuota.... nukainota.... oi, fui, nepriminkit, traukuliai man nuo tos buhalterijos...
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2007 11 06, 13:34)
Taigi kad ne, tai dėl to ir krykštauju - [COLOR=red]ką buhalterė sutvarkytų per 2 val., aš savaitę vargau,

Skaičiau knygą vieną labai juokingą apie raudoną frazę lotuliukas.gif jėzau, užmiršau tos knygos pavadinimą .Tau reiktų būtinai paskaityti-iš kart lengviau pataptų gyventi (na kai užpuola skaičiavimo rūpesčiai)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nome: 06 lapkričio 2007 - 13:38

Ilonėle , aš iš paskutiniųjų stengiuos surimtėt, tai dabar pagalvojau - paieškok "Verslo dovanos" ar "Rodiklis", būna tokių parduotuvių, o jose būna tokių slovikų, oi atsiprašau, atomaizerių, į kuriuos gali prisipilt savo kvepalų. Visai tikėtina, kad gali būt ir su rašikliu kitam gale. Ir daiktai ten tikrai skoningi ir ne pigūs jokia prasme biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2007 11 06, 13:37)
[būna tokių slovikų, oi atsiprašau, atomaizerių,

A jūs galit su Seeme abi lietuviškai rašyt, o ne apie kažkokius atomus. cool.gif
Ilonėle, ta itėra paprasčiausias kvepalų purkštukas, o ne kokia ten atominė baisybė
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2007 11 06, 13:37)
Skaičiau knygą vieną labai juokingą apie raudoną frazę  lotuliukas.gif jėzau, užmiršau tos knygos pavadinimą .Tau reiktų būtinai paskaityti-iš kart lengviau pataptų gyventi (na kai užpuola skaičiavimo rūpesčiai)

Nu ačiū. Kaip čia man būtinai perskaityt knygą, kurios pavadinimo tamsta neatsimeni? lotuliukas.gif Prašytau atsimint ir pranešt, kad nereikėtų man susent ir į pensiją išeit knygynuose besiblaškant ir nežinia kokios knygos ieškant verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Nome @ 2007 11 06, 13:40)
A jūs galit su Seeme abi lietuviškai rašyt, o ne apie kažkokius atomus.  cool.gif
Ilonėle, ta itėra paprasčiausias kvepalų purkštukas, o ne kokia ten atominė baisybė

Aš čia nekalta, aplinka kalta, iš Seeme šitą žodį išmokau (nė nežinau, ką jis reiškia, bet karts nuo karto pavartoju, kad protingesnė atrodyčiau). Dabar jau žinosiu ir visada sakysiu "purkštukas", reikia ar nereikia rolleyes.gif
Atsakyti