Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalų buteliukai

QUOTE(Africa @ 2007 11 07, 08:29)
Na šaunu, sveikinu.  4u.gif  Bet man tai tokie rašikliai nė pro kur.  schmoll.gif

Iš pavydo tu čia taip ph34r.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2007 11 07, 09:13)
Iš pavydo tu čia taip  ph34r.gif

Aha, tikrai pavydi! lotuliukas.gif user posted image Turetu tai ir rasytu ir kvepintusi user posted image
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2007 11 06, 21:42)
Teisybė  thumbup.gif  Atsiimu viską, ką pasakiau ir ką dar ketinau sakyt  blush2.gif  Dovanok, Dolce Vita, myliu ir tyliu  blink.gif
Papildyta:
Vėlu jau, Dolce Vita, neprisipažinėk, dėl ko nesi kalta  tongue.gif Apšmeižiau čia Tave be reikalo, gerai, kad F_A paprotino blush2.gif

Neatsiprašinėk biologe, mirksiukas.gif gi nesu dar tiek nukvakus kad juokų nesuprasčiau. biggrin.gif friends.gif

Čia seniau užėjo kalba apie juodas pakuotes ir buteliukus. Bet mane dar domina ne tik tie juodieji, bet ir neskaidrūs, sodrių ir tamsių spalvų buteliukai. Jaučiu, kad jie turi tam tikrų sąsajų su juodaisiais. ax.gif

Čia juodieji:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Papildyta:
O čia neskaidrūs ir pusiau skaidrūs, sodrių spalvų buteliukai arba patys kvepalai (šiuo atveju - raudonų ir rudų atspalvių):

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dolce Vita @ 2007 11 09, 16:16)
Neatsiprašinėk biologe, mirksiukas.gif gi nesu dar tiek nukvakus kad juokų nesuprasčiau. biggrin.gif  friends.gif
Čia seniau užėjo kalba apie juodas pakuotes ir buteliukus. Bet mane dar domina ne tik tie juodieji, bet ir neskaidrūs, sodrių ir tamsių spalvų buteliukai. Jaučiu, kad jie turi tam tikrų sąsajų su juodaisiais. ax.gif

O čia neskaidrūs ir pusiau skaidrūs, sodrių spalvų buteliukai arba patys kvepalai (šiuo atveju - raudonų ir rudų atspalvių):

oi, Dolce Vita, man visi įmanomi teigiami parfumeriniai jausmai sukilo rolleyes.gif iš tų kur įkėlei, keletas mano mylimiausių yra, ir nemažai norimų pabandyti - nuojauta sako, kad būtų nauji atradimai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(soir @ 2007 11 09, 16:22)
oi, Dolce Vita, man visi įmanomi teigiami parfumeriniai jausmai sukilo rolleyes.gif iš tų kur įkėlei, keletas mano mylimiausių yra, ir nemažai norimų pabandyti - nuojauta sako, kad būtų nauji atradimai ax.gif

Man irgi visi prie dūšios, išskyrus Hugo. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2007 11 09, 16:51)
Man irgi visi prie dūšios, išskyrus Hugo.  biggrin.gif

drinks_cheers.gif Hugo nesu bandžiusi ir nelabai traukia.. dar "musytėse" man per daug saldumo, bet kaip kvepalai tikrai verti dėmesio rolleyes.gif Dėl Kingdom neapsisprendžiu - kažkada kartą ar du bandžiau - lyg ir "iš tos operos" pasirodė, bet reiktų dar patyrinėti rolleyes.gif o likę - arba turimi, arba galvojama apie įsigijimą, arba noriu pabandyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(soir @ 2007 11 09, 16:22)

Ech, soir, kaip man norėtųsi kad tau atsirastų tokia galimybė kaip nors pabandyti Trouble... rolleyes.gif Gaila kad nieks iš mūsiškių jo neturi, o tai tikrai kaip nors suorganizuotume tau jo pauostymą, ar kokį ml pilstuko. ax.gif

Aha man jie irgi kažkaip iškrenta iš konteksto.
O šiaip man jie visi turi kažką fatališko-raganiško. Tik juodieji griežtesni, o raudonieji kažkokie "nuodingi", ne blogaja prasme žinoma. smile.gif

Dar vienas neįtrauktas į juodųjų sąrašą liko:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolce Vita: 09 lapkričio 2007 - 20:03
QUOTE(Dolce Vita @ 2007 11 09, 19:56)
Ech, soir, kaip man norėtųsi kad tau atsirastų tokia galimybė kaip nors pabandyti Trouble... rolleyes.gif Gaila kad nieks iš mūsiškių jo neturi, o tai tikrai kaip nors suorganizuotume tau jo pauostymą, ar kokį ml pilstuko. ax.gif

Aha man jie irgi kažkaip iškrenta iš konteksto.
O šiaip man jie visi turi kažką fatališko-raganiško. Tik juodieji griežtesni, o raudonieji kažkokie "nuodingi", ne blogaja prasme žinoma. smile.gif

user posted image

Nu kaip man patinka tie purkstukai bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti

maža bėda irnesakyk.gif jų gan lengvai galima parsisiųsti iš kur nors - tikrai nemažai tada radau kai ieškojau. Jie liko mano norimų kvepalų sąraše, bet bandau pristabdyti save - yra ir kitų, kurių norėčiau, tsakant valią bandau ir bandau susivokti kurių labiausiai noriu ax.gif juk visų norimų žmogus nesusipirksi biggrin.gif pvz. - na ir reikėjo man šiandien į L'occitane užeiti - atsirado naujų norų doh.gif bet apie tai kitoj temoj rolleyes.gif
Atsakyti
isties nerealiai graziu yra kvepalu buteliuku, grozetis ir zavetis yra kuom, bet niekada nepirkciau kvepalu del ju ipakavimo grozio unsure.gif toks ispudingas buteliukas tikrai traukia aki ir praeiti abejinga negali, norisi pauostyt ten viduje esanti aromata. Bet asmeniskai as, ne syki, nusivyliau uzuodusi to grazuolio buteliuko turini...
Kaip ir apie zmogu sakoma, sukinkama pagal isore, islydima pagal vidu... ax.gif
Atsakyti
user posted image gal ir nieko super ypatingo, bet idomios formos, traukiantis aki ir mielas man 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamorous: 11 lapkričio 2007 - 15:03

O man tik Hugo puse velnio lotuliukas.gif

user posted image

Sitie tai "otrava". Africa, ar girdi? Drasiai gali uostyti, tau patiks tongue.gif
Atsakyti