Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalų buteliukai

[quote=F_A,2007 10 23, 16:22]

patinka Britnes kvepalu buteliukas? rolleyes.gif

taip,patinka, labai aki traukiantis ir mielas smile.gif dar labai patinka kenzo amour, nina ricci nina (obuoliukas),jean paul gaultier classique (moters figura), lolita lempicka ar moschino i love love ar pupa buteliukai.... smile.gif buteliukus megstu grazius ir issiskiriancius,ryskiu spalvu, kad akiai butu grazus, bet beabejo, jei kvepas nepatiko, tai vien del buteliuko nepirksi juk kvepalu.... labai nepatinka nuobodus standartiniai paprasciausi keturkampiai buteliukai, tokie kaip cristobal balenciaga, chanel'io daugelis buteliuku ir pan... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamorous: 23 spalio 2007 - 16:33
Šauni tema. smile.gif
Man asmeniškai patinka lakoniški, paprasti, neperkrauti butelaičiai, kaip antai : Chanel, ypač Cristalle, Allure, Chanel N.5 - griežtos, kampuotos formos. Labai gražus Cristobalio buteliukas.
Nepatinka visokie kaip aš vadinu "barbiški - ružavi" buteliukai.
user posted image
Net nekyla noras tada tokių ir uostyti: Britnė man labai kičinė, Vera Wang Princess man kelia siaubą. ax.gif
Labai skoningi dauguma Guerlain, Dior, Bvlgari, Hermes butelaičių. O apie Lalique šedevrus jau kalbėjom - man jie be konkurencijos, kaip meno kūriniai.
Man va tokie gražu... rolleyes.gif user posted image
user posted imageuser posted image user posted image

Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2007 10 23, 17:34)
Šauni  tema. smile.gif
Man asmeniškai patinka lakoniški, paprasti, neperkrauti butelaičiai,  kaip antai : Chanel, ypač Cristalle, Allure, Chanel N.5 - griežtos, kampuotos formos. Labai gražus Cristobalio buteliukas.
Nepatinka visokie kaip aš vadinu "barbiški - ružavi" buteliukai.
user posted image
Net nekyla noras tada tokių ir uostyti: Britnė man labai kičinė, Vera Wang Princess man kelia siaubą. ax.gif
Labai skoningi dauguma Guerlain, Dior, Bvlgari, Hermes butelaičių. O apie Lalique šedevrus jau kalbėjom - man jie be konkurencijos, kaip meno kūriniai.
Man  va tokie gražu... rolleyes.gif user posted image
user posted imageuser posted image user posted image

nepavadinciau britnes kičine, tai tiesiog jaunatvisko stiliaus buteliukas,ryskus ir traukiantis aki..... o jei buteliukas ruzavas, tai dar nereiskia jog kvepalai bus neskanus.... ax.gif smile.gif kas del Bvlgari ir Hermes buteliuku, tai man jie schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamorous: 23 spalio 2007 - 16:48
QUOTE(Glamorous @ 2007 10 23, 17:46)
nepavadinciau britnes kičine, tai tiesiog jaunatvisko stiliaus buteliukas,ryskus ir traukiantis aki..... o jei buteliukas ruzavas, tai dar nereiskia jog kvepalai bus neskanus....  ax.gif smile.gif

Skanūs-neskanūs, čia jau atskira tema... mirksiukas.gif O beto, labai dažnai forma atspindi ir turinį. tongue.gif
Jei jau Britnė nekičinė...???? Tai kas tada yra kičas?
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2007 10 23, 17:51)
Skanūs-neskanūs, čia jau atskira tema... mirksiukas.gif  O beto, labai dažnai forma atspindi ir turinį.  tongue.gif
Jei jau Britnė nekičinė...???? Tai kas tada yra kičas?

butent kad labai daznai forma atspindi ir turini, nes BVLGARI ir Hermes buteliukai man tokie tusti ir neidomus .... ax.gif tongue.gif jiems truksta kazkokios liepsneles.... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamorous: 23 spalio 2007 - 16:57
QUOTE(Glamorous @ 2007 10 23, 17:55)
butent kad labai daznai forma atsindi ir turini, nes BVLGARI ir Hermes buteliukai  man tokie tusti ir neidomus atrodo....  ax.gif  tongue.gif jiems truksta kazkokios liepsneles....  4u.gif

Taip gali būti, kai žmogui -niolika.... mirksiukas.gif Man jau žyyymiai daugiau. Barbiškais buteliukais žavisi mano sūnaus klasiokės. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Africa: 23 spalio 2007 - 17:04
QUOTE(Africa @ 2007 10 23, 17:59)
Taip gali būti, kai žmogui -niolika.... mirksiukas.gif  Man jau žyyymiai daugiau. Barbiškais buteliukais žavisi mano sūnaus klasiokės. 4u.gif

na manau ne metuose slypi skonio esme......4u.gif tai as dabar tureciau pagal jus buti paaugle mergaite, nes man patinka savo forma ir spalvom issiskiriantys buteliukai???? tai suklydote, nes paaugle tikrai neesu. manyciau, jog tai nesamone, bet ne visi tai supranta, o kitiem gal ir issilavinimo truksta tai suprasti...... doh.gif : ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamorous: 23 spalio 2007 - 17:05
merginos, nesipykit ax.gif
buteliukas - skonio reikalas smile.gif
o ir su metais skonis kinta.

pritarsiu Africai del tokiu buteliuku kaip spears ar wera wang ar kaip ten ji. man jie mazu maziausiai beskoniai rolleyes.gif
bet jei su blizguciais ir ruzavi, tai nereiskia, kad visi tokie nepatiks smile.gif

QUOTE(Glamorous @ 2007 10 23, 17:55)
butent kad labai daznai forma atspindi ir turini, nes BVLGARI ir Hermes buteliukai  man tokie tusti ir neidomus ....  ax.gif  tongue.gif jiems truksta kazkokios liepsneles....  4u.gif

o tokie buteliukai tarp visokiu siu dienu margumynu irgi patraukia aki. nes jie kitokie ax.gif issiskiria savo paprastumu ax.gif

Dali lupytes man patinka ax.gif
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliux: 23 spalio 2007 - 17:22
Šauni tema, F_A. 4u.gif Tikrai ankšta jau jai buvo kvepalų skyrelyje. biggrin.gif thumbup.gif

QUOTE(F_A @ 2007 10 23, 15:15)
Pakalbėkime apie kvepalų buteliukus!  wub.gif As pati nepaprastai žaviuosi Lolitos Lempickos obuoliukais wub.gif
user posted image

user posted image

Ir man šie patinka. wub.gif Būtent dėl buteliuko kažkada ir priėjau prie Lempickos. blush2.gif

Dar visada žavėjausi T. Mugler Angel:
user posted image

Patinka Dior Dolce Vita:
user posted image

Chanel Coco, labai elegantiški, malonūs paimt į rankas, ypač tas garsas patinka uždarant dangtelį. rolleyes.gif
user posted image

DG Sicily, dar vienas minimalistinis, bet mane kažkuo labai traukia. cool.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolce Vita: 23 spalio 2007 - 18:43
Man kartais gali pasitaikyti, kad nuperku nepatinkančius arba nežinomo man kvapo (ant nematuškių) kvepalus vien dėl buteliuko, pvz. dabar taip kankinuosi dėl user posted image
kvapo nežinau, o buteliuko norisi doh.gif

Tačiau, kaip bepatiktų kvapas, niekada nepirksiu, jei jis - negražiam buteliuke.

O iš mano turimų labiausiai man patinka user posted image

ypač kamštelis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2007 10 23, 19:51)
ypač kamštelis  wub.gif

siu kamstelis tikrai lb mielas wub.gif

rolleyes.gif user posted image
Atsakyti
user posted image
va koks grazus thumbup.gif
Atsakyti