Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalų buteliukai

QUOTE(BlackDee @ 2007 10 24, 21:47)
Super  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  Kieno čia? Neįžiūriu  blush2.gif
Papildyta:
O aš tai prieš porą mėnesių vos nenupirkau šitų vien dėl buteliuko, nežinodama kvapo  ax.gif
user posted image

O buteliukai labai panašūs tarpusavy.... smile.gif Gražu, net per daug gražu.
Atsakyti
beje tų pačių dizainerių dar buteliukas

user posted image

man be proto gražu masyvūs stikliniai buteliukai wub.gif nelabai smagu į rankas paimt kokį plastmasinį ax.gif nors suprantu, kad dabar tie kvepalų buteliukai kaip ir kitą paskirtį įgavę
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 10 24, 08:48)
Man jau geda, kad vis nenueinu tu Zeniuku apziuret blush2.gif

Gėda gėda, tikrai nono.gif

QUOTE(Glamorous @ 2007 10 24, 10:01)
super grazus buteliukas  wub.gif

O kvapas dar geresnis wub.gif

Papildyta:
O aš tai prieš porą mėnesių vos nenupirkau šitų vien dėl buteliuko, nežinodama kvapo  ax.gif

QUOTE(Veila @ 2007 10 24, 21:53)
tokius ir aš vien dėl buteliuko pirkčiau  bigsmile.gif

Mergos, o tai kur jūs dedat buteliukus, kai kvepalai išsibaigia?
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2007 10 24, 22:03)

g.gif geras klausimas... Man taip buvo nutikę kokius tris kartus. Spintelėj stovi, atminčiai. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2007 10 24, 21:03)
Gėda gėda, tikrai  nono.gif
O kvapas dar geresnis  wub.gif
Papildyta:

Na aš dar neturėjau tokių gražių, kad pasilikt tuščią norėčiau. manau, kad ir patį gražaiusią turint, su laiku prie jo pripranti ir paskui, kai baigiasi, nebegaila išmest, nes nematai jame nieko ypatingo g.gif
Nors dabar pagalvojau, kaip bus, kai pasibaigs mano Rumeur ir Insolence, kurių buteliukai man labai patinka g.gif Ogi iš karto žinau atsakymą - pirksiu vėl juos, kad turėčiau gražius buteliukus, ir netuščius rolleyes.gif
Atsakyti
kurį laiką grožimės ir karts nuo karto pauostom, o vėliau išmetam;)

vienintelis kuris pas mane iki šiol stovi, bet kažkodėl g.gif neatnaujinamas yra

user posted image

tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2007 10 24, 22:10)
Nors dabar pagalvojau, kaip bus, kai pasibaigs mano Rumeur ir Insolence, kurių buteliukai man labai patinka  g.gif  Ogi iš karto žinau atsakymą - pirksiu vėl juos, kad turėčiau gražius buteliukus, ir netuščius  rolleyes.gif

Va čia tai idėja bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2007 10 24, 20:53)
Badgley Mischka Fleurs de Nuit  ax.gif
o tie Juicy Couture man irgi buteliukas  thumbup.gif idomu, kaip pats kvapas  g.gif

Ačiū 4u.gif Einu ieškot jų aprašymo.

Tai būtent nuo pirkimo Juicy Couture mane ir sustabdė kvapo aprašymas, tiksliau nuomonės rusiškam forume apie tai, kad jie yra "kompotas jaunoms mergaitėms" unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2007 10 24, 22:30)
Tai būtent nuo pirkimo Juicy Couture mane ir sustabdė  kvapo aprašymas, tiksliau nuomonės rusiškam forume apie tai, kad jie yra "kompotas jaunoms mergaitėms"  unsure.gif

hm... buvau macius sm kvepalu isparduotuvej parduodant. gerai dabar nepamenu, bet lyg tais rase, kad lb jau saldus ir sunkus. del to nepatiko ir parduoda unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2007 10 24, 21:44)
hm... buvau macius sm kvepalu isparduotuvej parduodant. gerai dabar nepamenu, bet lyg tais rase, kad lb jau saldus ir sunkus. del to nepatiko ir parduoda  unsure.gif

Aha, kad saldūs, tai ir aš skaičiau, tseit jų "kompotiškumas" pasireiškia kvapo plokštumu, neįdomiu, "bobonkiniu" atsiskleidimu ir pan. Bet kitur radau labai gerų nuomonių apie juos g.gif Žodžiu, lieka tolimesniam tyrinėjimui.
Atsakyti
Iš vyriškų mane pastaruoju metu "veža" va šių dizainas rolleyes.gif :

user posted image
Atsakyti
Super  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  Kieno čia? Neįžiūriu  blush2.gif
Papildyta:
user posted image

bigsmile.gif thumbup.gif O kokie cia kvepalai? g.gif
Atsakyti