[quote=Veila,2007 10 24, 22:11]kurį laiką grožimės ir karts nuo karto pauostom, o vėliau išmetam;)
vienintelis kuris pas mane iki šiol stovi, bet kažkodėl

neatnaujinamas yra
[/quote]

Pasakisko grozio
Papildyta:
[quote=biologė,2007 10 25, 08:07]Niu... įlindau čia, tikėdamasi, kad gal spragtelės kur koks jungiklis ir nušvis man supratimas apie "slovikų" grožį....

Deja deja

Šitoj srity grožio pajautimo man niekas nedavė (sakyčiau, nuskriaudė gamta... betgi kokių augalų grožį tai dar ir kaip matau

... matyt, aplinka kalta

) Man buteliukas gražus, jei funkcionalus: kompaktiška daug vietos neužimanti forma (pvz., stačiakampis arba cilindras), patogi paimt faktūra (neslidus), ilgai išsaugantis kvepalus nesugedusius (storasienis ir neskaidrus), su kokybišku kamštuku ir purkštuku... Va ir viskas....
Nenorėjau čia Jums nuotaikos sugadint, grožėkitės į sveikatą

O aš geriau uostinėsiu...
[/quote]
Negadini nuotaikos, biologe!

Juk labai tiksliai apibudinai buteliukus kurie tau patinka - savo grazaus buteliuko supratima visgi turi!

Idek koki nors, kuris tau patiktu?
Papildyta:
[quote=Nome,2007 10 24, 22:03]Mergos, o tai kur jūs dedat buteliukus, kai kvepalai išsibaigia?
[/quote]
Kai kuriuos ismetu, kai kuriuos pasilaikau tuscius kuri laika ir irgi ismetu (kai moraliskai nusiteikiu, kad jau laikas skirtis)

labiausiai gaila skirtis su Lempickos obuoliukais
Papildyta:
[quote=Dolce Vita,2007 10 24, 23:34]Iš vyriškų mane pastaruoju metu "veža" va šių dizainas

:
[/quote]
Tokios formos buteliukai vyriskiems kvepalam man yra patys graziausi
Papildyta:
O jum naujuju Antonio Banderas "Blue seduction" buteliuko dizainas nieko neprimena?
Papildyta:
[/quote]
Mexx spalva tai vos ne identiska