Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalų buteliukai

Niu... įlindau čia, tikėdamasi, kad gal spragtelės kur koks jungiklis ir nušvis man supratimas apie "slovikų" grožį.... lotuliukas.gif Deja deja schmoll.gif Šitoj srity grožio pajautimo man niekas nedavė (sakyčiau, nuskriaudė gamta... betgi kokių augalų grožį tai dar ir kaip matau g.gif ... matyt, aplinka kalta lotuliukas.gif ) Man buteliukas gražus, jei funkcionalus: kompaktiška daug vietos neužimanti forma (pvz., stačiakampis arba cilindras), patogi paimt faktūra (neslidus), ilgai išsaugantis kvepalus nesugedusius (storasienis ir neskaidrus), su kokybišku kamštuku ir purkštuku... Va ir viskas....
Nenorėjau čia Jums nuotaikos sugadint, grožėkitės į sveikatą tongue.gif O aš geriau uostinėsiu...
Atsakyti
[quote=Veila,2007 10 24, 22:11]kurį laiką grožimės ir karts nuo karto pauostom, o vėliau išmetam;)

vienintelis kuris pas mane iki šiol stovi, bet kažkodėl  g.gif  neatnaujinamas yra
user posted image
tongue.gif
[/quote]
bigsmile.gif Pasakisko grozio wub.gif
Papildyta:
[quote=biologė,2007 10 25, 08:07]Niu... įlindau čia, tikėdamasi, kad gal spragtelės kur koks jungiklis ir nušvis man supratimas apie "slovikų" grožį.... lotuliukas.gif  Deja deja  schmoll.gif Šitoj srity grožio pajautimo man niekas nedavė (sakyčiau, nuskriaudė gamta... betgi kokių augalų grožį tai dar ir kaip matau g.gif ... matyt, aplinka kalta lotuliukas.gif ) Man buteliukas gražus, jei funkcionalus: kompaktiška daug vietos neužimanti forma (pvz., stačiakampis arba cilindras), patogi paimt faktūra (neslidus), ilgai išsaugantis kvepalus nesugedusius (storasienis ir neskaidrus), su kokybišku kamštuku ir purkštuku... Va ir viskas....
Nenorėjau čia Jums nuotaikos sugadint, grožėkitės į sveikatą tongue.gif O aš geriau uostinėsiu...
[/quote]
Negadini nuotaikos, biologe! schmoll.gif ax.gif Juk labai tiksliai apibudinai buteliukus kurie tau patinka - savo grazaus buteliuko supratima visgi turi! biggrin.gif rolleyes.gif Idek koki nors, kuris tau patiktu? blush2.gif
Papildyta:
[quote=Nome,2007 10 24, 22:03]Mergos, o tai kur jūs dedat buteliukus, kai kvepalai išsibaigia?
[/quote]
Kai kuriuos ismetu, kai kuriuos pasilaikau tuscius kuri laika ir irgi ismetu (kai moraliskai nusiteikiu, kad jau laikas skirtis) ax.gif labiausiai gaila skirtis su Lempickos obuoliukais verysad.gif

Papildyta:
[quote=Dolce Vita,2007 10 24, 23:34]Iš vyriškų mane pastaruoju metu "veža" va šių dizainas rolleyes.gif :

user posted image
[/quote]
Tokios formos buteliukai vyriskiems kvepalam man yra patys graziausi blush2.gif
Papildyta:
O jum naujuju Antonio Banderas "Blue seduction" buteliuko dizainas nieko neprimena? g.gif
user posted image
Papildyta:
[/quote]
Mexx spalva tai vos ne identiska rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo F_A: 25 spalio 2007 - 07:31
Na o kaip jūs tokie vyriškumai... cool.gif user posted imageuser posted image

Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 10 25, 08:13)
Negadini nuotaikos, biologe!  schmoll.gif  ax.gif Juk labai tiksliai apibudinai buteliukus kurie tau patinka - savo grazaus buteliuko supratima visgi turi!  biggrin.gif rolleyes.gif  Idek koki nors, kuris tau patiktu? blush2.gif

Tokios formos buteliukai vyriskiems kvepalam man yra patys graziausi blush2.gif

Ačiū... kažkaip pati sąvoka "buteliuko grožis" man nelabai ką reiškia... Nors gal ir esi teisi: kai kurie - minimalistinio stiliaus - man gražūs. Įdėt turbūt nemokėsiu ir tingiu mokytis... bet, pvz., tas Dolce Vita įdėtas Dioro ir kiti vyriški tokio klasikinio stiliaus... ir Juozuko visai nieko... dar Dior Addict... čia iš tų visiems žinomų, kur nė paveiksliuko nereikia blush2.gif
O visokie blizgučiai nėrinukai dzinguliukai, gėlytės rožytės - ne man... Ir dažniausiai grįžus iš parduotuvės jau neatsimenu tų buteliukų... blush2.gif Čia neseniai prisiuosčiau ir tiek išgyriau Kenzo Tokyo (ir ne be pagrindo thumbup.gif ), kad daug kas ėmė ieškot pauostyt, bet kai kažkas paklausė, ar "tokiam ir tokiam" buteliuky - puoliau ieškot kur nors jo paveiksliuko... ir pamačius buvau tikra, kad matau pirmą kartą... lotuliukas.gif
Atsakyti
Biologe 4u.gif Aš taip pat pripažįstu beveik išskirtinai tik minimalistinius, storo sunkaus stiklo griežtų formų buteliukus. Rūžavos kvarbatkėlės ne man... biggrin.gif Tu ne vieniša. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2007 10 25, 08:44)
Biologe 4u.gif Aš taip pat pripažįstu beveik išskirtinai tik minimalistinius, storo sunkaus stiklo griežtų formų buteliukus.  Rūžavos kvarbatkėlės ne man...  biggrin.gif Tu ne vieniša.    drinks_cheers.gif

Ir aš ir aš kartu-jau anksčiau rašiau, kad man patinka minimalistiniai, nepretenzingi buteliukai
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2007 10 25, 08:44)
Biologe 4u.gif Aš taip pat pripažįstu beveik išskirtinai tik minimalistinius, storo sunkaus stiklo griežtų formų buteliukus.  Rūžavos kvarbatkėlės ne man...  biggrin.gif Tu ne vieniša.    drinks_cheers.gif

Jau tada, kai Feminite du Bois užrodei, pajutau giminingą sielą 4u.gif Ir štai dar įrodymas bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Nome @ 2007 10 25, 08:56)
Ir aš ir aš kartu-jau anksčiau rašiau, kad man patinka minimalistiniai, nepretenzingi buteliukai

drinks_cheers.gif Na štai - mes jau trys, reiškiasi, galim ir kokią partiją kurt thumbup.gif
Atsakyti
Man labai mielas šitas wub.gif

http://www.luxemode....07/07/daisy.JPG

neisideda man per IMG verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2007 10 25, 08:37)
Na o kaip jūs tokie vyriškumai... cool.gif user posted imageuser posted image

DNA idomus, bet man kirminus primena kazkodel lotuliukas.gif O tas antrasis toks kaip cia issireiskus svelniai vyriskas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo F_A: 25 spalio 2007 - 09:00
QUOTE(F_A @ 2007 10 25, 10:00)
DNA idomus, bet man kirminus primena kazkodel lotuliukas.gif O tas antrasis toks kaip cia issireiskus svelniai vyriskas lotuliukas.gif

Aš čia bandžiau parodyt man negražius butelius... ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2007 10 25, 09:04)
drinks_cheers.gif  Na štai - mes jau trys, reiškiasi, galim ir kokią partiją kurt  thumbup.gif

Na gal ne visai partiją, nes Politinei partijai įsteigti būtina, kad ji Lietuvos Respublikoje turėtų ne mažiau kaip vieną tūkstantį steigėjų. Tai arba būsim ne politinė partija (t.y. nesieksim valdžios ant visos Lietuvos), arba būsim ne partija lotuliukas.gif , o koks susivienijimas
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2007 10 25, 10:19)
Na gal ne visai partiją, nes Politinei partijai įsteigti būtina, kad ji Lietuvos Respublikoje turėtų ne mažiau kaip vieną tūkstantį steigėjų. Tai arba būsim ne politinė partija (t.y. nesieksim valdžios ant visos Lietuvos), arba būsim ne partija  lotuliukas.gif , o koks susivienijimas

Kooperatyvas bigsmile.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti