Sveikos mamytes,
Mes nuo pirmadienio pratinames prie darzelio:) Kol kas dar sunkiai issiskiriam, bet progresas yra:) Lankom Zuikuciu grupe. Pagrindine aukletoja Jurate, o pavaduojanti 1,5 dienos Irena. Nezinau cia ta ar ne ta Irena:) Prisiskaiciau apie ta mistine Irena pakankamai, tai i sia kol kas atsargiai ziuriu:) Nezinau, kaip jos elgiasi ne prie tevu, bet kol kas tai Irena man atrodo profesionalesne. Kazkaip man drasiau jai palikti vaika, nes matau, kad zino kaip vaikus reikia rengti, kad neperkaistu ar nepersaltu, ismano ju psichologija, pvz. patare, kad geriau kol kas mazojo nepalikineti rytineje budincioje grupeje, nes kai ves i pastoviaja, vaikas gali bijoti, kad po to mama jo neras, nes paliko gi pas Ziogelius. Apie toki dalyka as pati net nepagalvojau... Be to, ziuri, kad vaikai nesvariomis rankomis (pvz. mano atveju lauke:)) maisto neimtu, kas kiek laiko vis pasitikrina ar visi vietoje. Na, pagyvensim pamatysim.. O Juratei, kiek zinau, paciai viskas nauja:) Vasara ji tik pavaduodavo, o nuo 09-03 jau pastovi aukletoja Zuikuciuose. Klausiau direktores, tai sake, kad Jurate anksciau dirbo su vaikais, tik kad su vyresniais. Suprantu ja, kaip nelengva pirmom dienom, kai vaikai nauji, o dar kelios mamytes salia stebi:) Man tik nepatiko, kad ji nuo pirmos dienos kalba apie sunkia darzelio bukle ir kaip visko cia reikia. Kad reikia tai ir taip matosi, bet gal pirmiau apie vaikus reikia kalbeti. Jiems dar zaislai nera svarbiausias dalykas pasaulyje, gali ir su kastonais zaisti. Jiems svarbu kokie zmones juos supa. Pvz. Irena (aisku as su ja bendravau irgi nedaug), ne karto apie tai neuzsimine, kalbejom tik apie mano vaika. Siaip tai Jurate tikrai stengiasi ir manau reikia duoti jai laiko. Anksti dar spresti. Seimininke, kiek maciau tai tikrai gera. Kaikurie vaikai ja net mociute vadina:) Maniskis atrodo irgi:) Siandien pirma karta vienas pietavo, tai sake valge tik su seimininkele:))) Siaip tai pacia grupe (patalpa) esu patenkinta, zaislu tikrai pilna visokiausiu. Tik lauke man neramu del skyletu tvoru ir pavesiniu...
Tavo Rituxx Justas tai sauniai laikosi kiek maciau:) Zaidzia sau smagiai ir tiek, asaru kiek buvau, nemaciau:) Visi ten vaikuciai labai mieli. Kiekvienas savotiskas..

Beje, ar tik ne tave Rituxx maciau pirmadieni su dideliu krepsiu ateinant kai mes su visais vaikais lauke buvom:))) Aukletoja sake, kad cia viena is mamyciu atnese jau supirktas priemones:)
Kol kas tiek ziniu is Zuikuciu respublikos:)
Iki