Įkraunama...
Įkraunama...

Karoliniškės: Medynėlis

Sveikutes,
Mano mazoji i zuikuciu grupe eina nuo geguzes menesio, ir aukletoja tada buvo Irena. Po pirmos savaites buvo asareliu einant i darzeli, bet paskui begom ibegdavo i grupe , kita karta ir bucki paskubom atkisdavo . Ir aplamai Irana man patikdavo, kad iseit man butu lengviau paimdavo vaika ant ranku ir duris uzdarydavo. Kad grieztesni zodi pasakydavo , tai ir as pati kita kart sudrausminu savo vaika, o jus ne? Ir siaip darzelyje vaikui kalba atsiriso , dabar jau sitiek kalba, ir pagal du gaidelius rankytem soka, o to tai tikrai ne namie ismoko. O siandien vaikas nelabai suprato kodel ja po pietu pasiemiau, ir namie pries miegeli apie liales kalbejo.
Del to kad Irena nuo rugsejo men. nebepagrindine, tai ji pati sake, kad praitu metu teveliai su parasais pas direktore ejo, kad ja pakeistu kita, o aukletoja Jurate sake, kad Irana su maziukais jau 10 metu dirba, ir tikrai matosi, kad patirties ji turi.
Del Jurates tai dar nesusidariau konkrecios nuomones, tiesiog dar mazai laiko. Kad stengiasi ji tai matosi, bet pora kartu vyras parsivede vaika su sarafaniuku, ir tom dienom kai po pietu salta buvo (saulutes nebuvo) , siaip tai is ryto vedu su kelnem nes salta. Tad vaikui dabar sloga, gerai kad praeidineja.
Del mokejimo, tai kai pirma menesi gavau saskaita Irena paaiskino, kad saskaita uz einama menesi, 93 lt su centais, o kadangi dirbu slenkanciu grafiku, tai pazyma pristaciusi , galiu vesti vaika, kada man reikia, ir tas nelankytas dienas paskui atskaiciuoja nuo saskaitos.
Taigi sekmes vaikuciams ir susitiksim 17d susirinkime mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2007 09 05, 07:58)
  thumbup.gif ir šeiminikėlė gera,Justas taip pat pamėgo ją  rolleyes.gif

va cia tai matosi is karto, kad tiesa, nuosiridi, paprasta, tikrai mociute primena drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(misterija @ 2007 09 13, 19:31)
pora kartu vyras parsivede vaika su sarafaniuku, ir tom dienom kai po pietu salta buvo (saulutes nebuvo) , siaip tai is ryto vedu su kelnem nes salta. Tad vaikui dabar sloga, gerai kad praeidineja.

Sarafaniuku tiesiog nebeidek wink.gif O va del susalimo tai ir man mistika kazkokia. Maniske nuolat su saltom rankom vaiksto. Mano vyras tai susidare ispudi, kad ten vedinama be proto daznai... Nezinau. O grupeje trecia valanda buvo tik 17 laipsniu. Tai ar bereikia saldytis dar? g.gif O ir susirinkimo metu pabuvus valanda man vesu pasirode...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristukas78: 17 rugsėjo 2007 - 20:37
Sveikutes rolleyes.gif
Taip, saltoka grupeje, vakar per susirinkima buvo 20 C, taciau tai jau antroje dienos puseje ir kai 9 suauge ir 2 mazi zmones prikvepavo smile.gif
Sunku ka nors tuo klausimu ir padaryti, nes grupe pirmame aukste, sienos normaliai tikriausiai neapsiltintos, vienu zodziu reiketu normalios pastato renovacijos. Kol tai ivyks, musu vaikuciai greiciausiai jau ir i mokykla eis smile.gif . Siaip jei domina, galite pasiskaityti LIETUVOS HIGIENOS NORMA HN 75:2002 ,,IKIMOKYKLINIO UGDYMO ĮSTAIGOS. HIGIENOS NORMOS IR TAISYKLĖS“. Lopselyje zaidimu kambaryje turetu buti 22 C, o termometras ne palubeje, o 0,8-1,2 m aukstyje. Aisku tada pavojus, kad ji vaikuciai butinai nukrapstys doh.gif , bet nera prasmes kitur matuoti, nes saltas oras pazemej buna. Pasidomesiu, gal yra kokiu "vaikams atspariu" smile.gif , nupirkciau pati. Aisku ten daug surasyta tokiu reikalavimu, kurie tikrai reikalingi, bet kartais "utopiniai":) (del zaislu ir patalpu valymo ir dezinfekavimo). Bijau, kad teks tiesiog silciau rengti vaikucius ir tiketis, kad aukletoja pakontroliuos, kad kai per karsta jiems bus, nurengs siek tiek...Namie dabar irgi ne tropiniai karsciai smile.gif O kad vedina, tai gerai, deguonies gi vaikams reikia ir mikrobams ne taip patinka smile.gif .
Atsakyti

Sarafaniuku tiesiog nebeidek wink.gif O va del susalimo tai ir man mistika kazkokia. Maniske nuolat su saltom rankom vaiksto. Mano vyras tai susidare ispudi, kad ten vedinama be proto daznai... Nezinau. O grupeje trecia valanda buvo tik 17 laipsniu. Tai ar bereikia saldytis dar? g.gif O ir susirinkimo metu pabuvus valanda man vesu pasirode...
[/quote]

tai gal i lauka eina pasisildyti ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Spurgaite @ 2007 09 06, 21:04)
Mes tai Gerbutaviciaus 1, siek tiek toliau:) O del tu pirkiniu, tai manau viskas isaiskes per tevu susirinkima rugsejo pabaigoje. Man direktore minejo, kad paprastai teveliai pasikeisdami perka Fairy, muila ir pan.smile.gif Jurate kazka minejo apie koki tai sarasiuka... As supratau, kad kiekvienas nuperka. Kai uzsiminiau, kad pakaitom, tai lyg tada, kad pinigus rinks...Nelabai ir supratau, kokia cia sistema:) Siaip tai del savo vaiko nieko negaila. Pirkiniai neproblema. As ir neprasoma, ka nors galiu nupirkti. Man tik nepatinka tas toks is karto skundimasis. Pirma geriau apie vaika issiklausinetu, ka jis megsta, koks jis, o ne, kad muilo truksta. Padarytu oficialiai, po tam tikra suma ir visiems butu aisku ir ramu.
Na, mane jau varo nuo kompiuterio:) Susitiksim per tevu susirinkima, tada ir pasikalbesim:)
Iki

Mes praeitais metais lankėm zuikučių grupę. Pradžioje davė sarašą, kiekvienam tėvų, ko kiek nupirkti ugdymo ir higienos priemonių, dar surinkom po kažkiek litų, kad nupirkti magnetofoną ir naujas pagalves. Ir dar porą kartų rinkom pinigėlius šventėms : kalėdoms( dovanoms vaikams, auklėtojoms, šeimininkei, ir vaišėms, bei mokslo metų pabaigos šventei).

Atsakyti
QUOTE(abrakadabra @ 2007 09 18, 22:10)
Mes praeitais metais lankėm zuikučių grupę. Pradžioje davė sarašą, kiekvienam tėvų, ko kiek nupirkti ugdymo ir higienos priemonių, dar surinkom po kažkiek litų, kad nupirkti magnetofoną ir naujas pagalves. Ir dar porą kartų rinkom pinigėlius šventėms : kalėdoms( dovanoms vaikams, auklėtojoms, šeimininkei, ir vaišėms, bei mokslo metų pabaigos šventei).

Aciu uz magnetofona smile.gif , grupeje jis dar yra. Pinigelius per teveliu susirinkima jau susimeteme smile.gif, apie Kaledines dovaneles t.p. informuoti smile.gif Zinojau, kad taip bus ir del to ne kiek nepergyvenu, tiesiog manau ne ten akcentai dedami smile.gif Gal pirma reiketu pasidometi apie vaikus, issiaiskinti ka jie megsta, ko ne, gal kuris turi kokiu ypatingu poreikiu ar pan.
Siaip tai viskas o.k. smile.gif Isgyvensim smile.gif Man svarbiausia ne vaiku zaislai, o zmones, kurie mano vaika priziuri. Aciu Dievui (tfu tfu tfu) seimininkele pas mus tai tikrai gera. Maniskis nuo jos neatsikabina smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(Spurgaite @ 2007 09 19, 15:56)
Aciu uz magnetofona  smile.gif , grupeje jis dar yra. Pinigelius per teveliu susirinkima jau susimeteme smile.gif, apie Kaledines dovaneles t.p. informuoti smile.gif Zinojau, kad taip bus ir del to ne kiek nepergyvenu, tiesiog manau ne ten akcentai dedami smile.gif Gal pirma reiketu pasidometi apie vaikus, issiaiskinti ka jie megsta, ko ne, gal kuris turi kokiu ypatingu poreikiu ar pan.
Siaip tai viskas o.k. smile.gif Isgyvensim smile.gif Man svarbiausia ne vaiku zaislai, o zmones, kurie mano vaika priziuri. Aciu Dievui (tfu tfu tfu) seimininkele pas mus tai tikrai gera. Maniskis nuo jos neatsikabina smile.gif.

SVEIKUTĖS smile.gif labai teisingai parašei drinks_cheers.gif pirmiausia turėtų būt vaikai prižiūrėti o jau po to eina visi kiti dalykai rolleyes.gif o nuo šeimininkėlės ir maniškis neatsitraukia thumbup.gif o šian kai ėjau pasiimti tai lauke vis paskui auklę sekiojo biggrin.gif niekur kitur nėjo smile.gif savaitgalį bandysim važiuoti užsipirkti ko reikia darželiui smile.gif jei kokių minčių kils ar ką nors gero pastebėsit parduotuvėse tai praneškit 4u.gif
Atsakyti
sveikutės smile.gif šian suvažinėjom su aukle ir supirkom ko jai ten reikėjo į daržą ,neturiu visai laiko jums visoms mūsų grupėje esančioms parašyti tai gal vis vien užsuksit čia tai pamatysite 4u.gif jei bus kokių klausymų ar pasiūlymų rašykite man į emeilą 4u.gif tiesa jau susidariau savo nuomonę apie auklytę rolleyes.gif manau kad ji visai faina thumbup.gif matosi kad ir vaikus myli ir rūpinasi jais thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2007 09 22, 19:42)
sveikutės  smile.gif šian suvažinėjom su aukle ir supirkom ko jai ten reikėjo į daržą ,neturiu visai laiko jums visoms mūsų grupėje esančioms parašyti tai gal vis vien užsuksit čia tai pamatysite 4u.gif jei bus kokių klausymų ar pasiūlymų rašykite man į emeilą   4u.gif tiesa jau susidariau savo nuomonę apie auklytę  rolleyes.gif manau kad ji visai faina  thumbup.gif matosi kad ir vaikus myli ir rūpinasi jais  thumbup.gif

nu tai pagrisk savo nuomone, del ko taip galvoji?

tiesa, perduokit kas aukletojai, kad mes nuo pirmadienio iki penktadienio sirgsim
sakes mums sad.gif
nezinau tik diagnozes
noriu i darba, bet neleidzia
tempa nekrinta visa vakara - kariaujam.. doh.gif

ai, tai ko pripirkot ir uz kiek?

tiesa, pries pora dienu musu vaikii labai neisskiriami buvo tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristukas78: 22 rugsėjo 2007 - 23:32
QUOTE(kristukas78 @ 2007 09 22, 23:58)
tiesa, perduokit kas aukletojai, kad mes nuo pirmadienio iki penktadienio sirgsim
sakes mums sad.gif
nezinau tik diagnozes

Mes tai jau antra savaite sergam sad.gif. Is pradziu vakare uzkilo temperatura, galvojom,kad maistu apsinuodijo, o ryte pasirode, kad sloga baisiausia. Virusine. Keturias dienas su temperatura buvom. Po to dar kosulys prasidejo, vienu zodziu visas komplektas smile.gif Gal ten darzeli grupe prakvarcuoti reiketu.. smile.gif Bacilas isnaikinti smile.gif I darza geriausiu atveju tik kita pirmadieni eisim sad.gif.
Atsakyti
QUOTE(kristukas78 @ 2007 09 22, 23:58)
sakes mums sad.gif
nezinau tik diagnozes

sveikos,nuomonę susidariau iš to kiek su ja kalbėjausi ir šiaip matau kai vedu vaiką į daržą ir iš jo pasiimu kokia buna vaiko ir auklės reakcija ir elgesys smile.gif
o kad mūsų vaikai draugauja tai ir pati mačiau o ir auklė sakė biggrin.gif sakė kad abudu kad kalba savo kalba kad kalba tongue.gif
mums ju slog kaip ir praėjo tik pakosti dar naktimis ,bet jaučiu kad vėl daržan nueisim ir slogos ir kosulys atsinaujins verysad.gif
o ką nupirkom tai pamatysit darželyje ko auklei reikėjo tą ir ėmėm ,dėžes žaislams,tualetini popieriu,foto juostele,albumuką.dėlionę radom nebrangią tai nupirkom,vien žodžiu pirkom tai ko reikėjo,turiu visus čekius jei kam reikės visa finansinė ataskaita bus,iš tų pinigų liko 30lt. tai šie pinigai liks kitam kokiam reikalingam pirkimui.
sveikatėlės visiems ligoniukams 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Spurgaite @ 2007 09 23, 12:05)
Mes tai jau antra savaite sergam sad.gif. Is pradziu vakare uzkilo temperatura, galvojom,kad maistu apsinuodijo, o ryte pasirode, kad sloga baisiausia. Virusine. Keturias dienas su temperatura buvom. Po to dar kosulys prasidejo, vienu zodziu visas komplektas smile.gif Gal ten darzeli grupe prakvarcuoti reiketu.. smile.gif Bacilas isnaikinti smile.gif I darza geriausiu atveju tik kita pirmadieni eisim sad.gif.

Tikrai reik dezinfekuot ir visiems vienu syliu neit kelias dienas smile.gif))))
Mes irgi kazkuo virusiniu, man - faringitas, o D be diagnozes, skambinausi gyd sestadieni, tai sake prades biuleteni nuo pirmadienio, o ketvirtadieni liepe pasirodyti. Tai nebent ketvirtadieni issius darzan o mane darban. Zodziu tris dienas aukletoja su seimininkute pailses nuo D bajeriu smile.gif)))
QUOTE(Rituxx @ 2007 09 23, 13:13)
sveikos,nuomonę susidariau iš to kiek su ja kalbėjausi ir šiaip matau kai vedu vaiką į daržą ir iš jo pasiimu kokia buna vaiko ir auklės reakcija ir elgesys  smile.gif
o kad mūsų vaikai draugauja tai ir pati mačiau o ir auklė sakė  biggrin.gif sakė kad abudu kad kalba savo kalba kad kalba  tongue.gif
mums ju slog kaip ir praėjo tik pakosti dar naktimis ,bet jaučiu kad vėl daržan nueisim ir slogos ir kosulys atsinaujins  verysad.gif
o ką nupirkom tai pamatysit darželyje ko auklei reikėjo tą ir ėmėm ,dėžes žaislams,tualetini popieriu,foto juostele,albumuką.dėlionę radom nebrangią tai nupirkom,vien žodžiu pirkom tai ko reikėjo,turiu visus čekius jei kam reikės visa finansinė ataskaita bus,iš tų pinigų liko 30lt. tai šie pinigai liks kitam kokiam reikalingam pirkimui.
sveikatėlės visiems ligoniukams  4u.gif

Saunu, kad gerai apsipirkot, ir pinigeliai buvo gerai apskaiciuoti biggrin.gif
Atsakyti