Mano mazoji i zuikuciu grupe eina nuo geguzes menesio, ir aukletoja tada buvo Irena. Po pirmos savaites buvo asareliu einant i darzeli, bet paskui begom ibegdavo i grupe , kita karta ir bucki paskubom atkisdavo . Ir aplamai Irana man patikdavo, kad iseit man butu lengviau paimdavo vaika ant ranku ir duris uzdarydavo. Kad grieztesni zodi pasakydavo , tai ir as pati kita kart sudrausminu savo vaika, o jus ne? Ir siaip darzelyje vaikui kalba atsiriso , dabar jau sitiek kalba, ir pagal du gaidelius rankytem soka, o to tai tikrai ne namie ismoko. O siandien vaikas nelabai suprato kodel ja po pietu pasiemiau, ir namie pries miegeli apie liales kalbejo.
Del to kad Irena nuo rugsejo men. nebepagrindine, tai ji pati sake, kad praitu metu teveliai su parasais pas direktore ejo, kad ja pakeistu kita, o aukletoja Jurate sake, kad Irana su maziukais jau 10 metu dirba, ir tikrai matosi, kad patirties ji turi.
Del Jurates tai dar nesusidariau konkrecios nuomones, tiesiog dar mazai laiko. Kad stengiasi ji tai matosi, bet pora kartu vyras parsivede vaika su sarafaniuku, ir tom dienom kai po pietu salta buvo (saulutes nebuvo) , siaip tai is ryto vedu su kelnem nes salta. Tad vaikui dabar sloga, gerai kad praeidineja.
Del mokejimo, tai kai pirma menesi gavau saskaita Irena paaiskino, kad saskaita uz einama menesi, 93 lt su centais, o kadangi dirbu slenkanciu grafiku, tai pazyma pristaciusi , galiu vesti vaika, kada man reikia, ir tas nelankytas dienas paskui atskaiciuoja nuo saskaitos.
Taigi sekmes vaikuciams ir susitiksim 17d susirinkime