QUOTE(Ingadi @ 2009 02 06, 23:26)
Mano dvinukai lanke si darzeli. Lankem Voveriuku grupe. Nezinau, kas dabar sios grupes aukletoja, bet paskutinius metus, priesmokiklineje grupeje, cia buvo Lilija. Visai nebloga sakyciau. O pries ja 3 metus vaiku pagrindine aukletoja buvo Anele. taip ji turi trukuma, kad nevisada girdi tai, ka jai pasako vaikai, taciau tuo kaip ji priziurejo vaikus, tikrai negaliu skustis.
Vaikams tai labaiusiai patikdavo aukletoja Rita. Bet si aukletoja ateidavo tik pavadavimo metu, nes seip dirbdavo kitoje grupeje.
Ir dar vienas dalykas, na gal mums tiesiog pasiseke, bet lankant Voveriuku grupe, nei kairto neparnesem namo jokios zarnyno infekcijos.
Nezinau, ar situacija suo metu labai pasikeite, bet anuo metu buvau patenkinta darzeliu.
Tiesa, dar buvo fainas dalykas. Kai vaikai buvo visai mazi, ir lanke lopseli - zuikuciu grupe, tai vasaros metu aukletoja lauke pripildavo nedideli pripuciama baseina ir sios grupes vaikai maudidavosi
laba, na tas dalykas su baseinėliu tikrai vaikams smagu bet labai jau būtų didelė atsakomybė auklėtojai, nes maža kas atsitiktų

na gerai kai yra šiokių tokių užsiėmimų šiame darže
na o mes jau visą savaitę namie nes rota virusas nuo pirmadienio

ir dar nežinai kiek teks prabūti vaikui namie

jei ką mes vyturiukų grupėje

tikiuosi daugiau nieks nesusirgo nes ta liga kokia šlykšti

tik vemi ir viduriuoji ir taip apie 10 dienų
o kas dėl auklėtojų tai daugumos vardų aš jų nežinau,ypatingai kurios būna pakaitinės

nežinau kaip ten bus toliau bet mūsų grupėje jauna, nauja nedirbusi tokio darbo auklėtoja, nuo pat pradžių tikrai matėsi stengėsi, ko nelabai galėčiau pasakyti dabar

nežinau kaip kitose grupėse ar auklėtojos visos verkia kad savyvaldybė neduoda lėšų ir tokiios grupės varganos, nes musiškė kai rudenį per pirmą susirinkimą pasakė kad jai atiteko vargingiausia grupė tai teko supirkti visus indus vaikams,įrankius, buitines priemones,pasiūti patalynę jau nekalbant apie tas visas ūgdymo priemones

kiek pakalusinėju tai kitose grupėse stebisi kad tokius didelius pirkinius reikia daryti

nekalbu apie kitų mikrorajonų darželius kur aplamai nieko neperka tėvai
Aš gyvenu taip, tarsi tai mano paskutinė diena.Kokios mintys, norai, poelgiai iškyla žinant tą graudžią tiesą...Džiaugiuosi saulėtekiu,gamta,žmonėmis ir net tais kurie suteikė skausmo,skausmo aš nebijau...bijau to ką aš paliksiu išeidama iš šio vis dėl to gražaus pasaulio...