Įkraunama...
Įkraunama...

Karoliniškės: Medynėlis

QUOTE(letė @ 2009 05 05, 18:03)
O aš nerimauju dėl personalo dirbančio lopšelio grupėse - darželyje sakė, kad dvi lopšelio grupės ir tikrai vaikų jose daugiau nei po 15. Gal yra šiemet jau lankiusių lopšelines grupes ir gali nušviesti realią situaciją: lankančių vaikų skaičių bei pastebėjimus apie auklėtojas.
Iš anksto dėkoju! (Labai neramu, kad rugsėjį turėsiu patikėt savo turtą nepažįstamiem žmonėm  g.gif  verysad.gif  ax.gif )

Mano mažius lanko lopšelinę Zuikučių grupę 4u.gif Kadangi žinau, kaip mamai skauda širdį atiduoti savo turtą į "valdiškus" namus, pasidalinsiu savo patirtim.
Labai pergyvenau, kaip mano mažutis adaptuosis kolektyve, nes iki pat 2 metų 4 mėnesių nebuvom jo palikę nei močiutėms, nei auklėms, jis visą laiką buvo kartu su mumis. Maža to, vis dar maitinau jį savo pienu ir maniau, kad jis tikrai bus pernelyg prie manęs prisirišęs, kad tikrai turėsim daug bėdos, kol priprasim daržely. Bet viskas buvo net geriau negu buvo galima įsivaizduoti. Mano mažius adaptavosi, galima sakyti, pačią pirmą dieną bigsmile.gif Nebuvo nei ožiukų, nei protestų, auklėtoja gal tik porą kartų sakė, kad mažius buvo susigraudinęs. Šiaip mes gerą mėnesį vedžiojom jį tik pusdieniui, pergyvendami, kad jis verks ir nemiegos pietų miego, bet, pasirodo, ir čia nebuvo problemų - jis kuo puikiausiai užmigo pačią pirmą dieną, kai palikom jį ilgesniam laikui smile.gif Tad galiu drąsiai sakyti, kad net patys didžiausi mamyčiukai kartais adaptuojasi taip puikiai, kad net sunku tuo patikėti.
Apie auklėtojas tikrai negaliu pasakyti nei vieno blogo žodžio. Šeimininkutė taip pat yra nuostabus žmogus wub.gif Nei karto nemačiau, kad koks mažylis vienas verktų, visą laiką verksniukus guodžia, nešioja ir ramina arba auklėtoja, arba šeimininkė.
Dabar apie vaikučius. Kiek žinau, pagal sąrašą mūsų grupėje tikrai yra apie 13-15 vaikučių, bet realiai darželį lanko kokie 5-7 vaikai. Vienu metu daugiausia yra buvę gal 11 vaikučių, bet ir tai gal tik porą dienų. Deja, mažyliai labai labai serga, todėl ir susirenka jų tikrai nedaug. Žiemą vienu metu yra buvę, kad tik 4 vaikai lankė darželį, auklėtoja dar juokavo, kad dirba kaip privačiam daržely smile.gif
Mamytės, pataisykit mane, jei klystu, bet juk visai geras tas mūsų darželis, ar ne? mirksiukas.gif
O jūs, Lete, nepergyvenkit taip labai, nes tikrai nėra daržely taip blogai, kaip sugeba sukurti nerimaujančios mamos fantazija mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai labai ačiū už tokį išsamų pasakojimą 4u.gif Tikrai jaučiuosi geriau smile.gif Ačiū!
Atsakyti
QUOTE(letė @ 2009 05 06, 16:21)
Labai labai ačiū už tokį išsamų pasakojimą 4u.gif  Tikrai jaučiuosi geriau  smile.gif  Ačiū!

Tikrai nėr už ką 4u.gif Puikiai prisimenu, kaip pati ėjau iš proto ir ieškojau bet kokios informacijos, prieš išleisdama savo turtą į darželį smile.gif
Tik truputį pasitaisysiu - mano mažius eina ne į Zuikučių, o į Žiogelių grupę, kažkodėl man vis painiojasi tie pavadinimai doh.gif
Tiesa, šiandien auklėtojos paklausiau, kiek daugiausiai vaikučių yra buvę susirinkę, tai, pasirodo, trylika unsure.gif Bet mūsų tada nebuvo daržely - sirgom.
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2009 04 15, 19:49)
Labai aciu uz info.  drinks_cheers.gif  O idomu imanoma kaip nors susitarti, kad patektume i ta grupe  g.gif  bigsmile.gif  Itariu reikia kokia dovanele nunesti smile.gif

O kiek grupeje vaiku? rolleyes.gif Gal kas nors irgi keliaus i paruosiamukus nuo sio rugsejo, butu drasiau prisijungti  biggrin.gif

Mes keliausim smile.gif Berods papuolam pas Norkeviciene... Teko per vasaros atostogas su ja bendrauti, tai kazkaip dziaugiuosi kad pas ja papuolem thumbup.gif
Atsakyti
Mūsų vaikutis taip pat šį darželį lanko ir gegužės pabaigoje jau išleistuvės paruošiamukų grupėje. thumbup.gif
Kai dar vedėm į Baltupių darželį - sunkiai ten pasilikdavo beto ir auklėtojos ir šeimoninkėlė nebuvo iš tų mielųjų (galima pasakyti jog ūkininkės kaimietės ir tos gražiau elgesi su vaikais nei kad Baltupių darželio darbuotojos). Tekę netyčia išgirsti ir tokių rėkimų ant vaiko kaip "stovėk arba kaip trauksiu į snukį" unsure.gif
O kai persikėlėm į Karoliniškes - Medynėlio darželyje jis iš pat pirmos dienos labai noriai eina į darželį thumbup.gif Auklėtojos griežtos bet geros. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratela: 07 gegužės 2009 - 08:28
Mamytės, kas naujo šiame darželyje?Darželyje pasikeitimai su direktorėm įvyko, o nuo to kas nors pasiketė ar ne?Tik tema apie ši darželį aprimo..
Sako, kaip ir auklėtojos išbėgo i Pilaituką?Nesinori vystyt pletkų, tai gal kas gali nušviesti realią situaciją?Iki šiol darželis kaip ir neblogas buvo..ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nateja @ 2009 05 19, 10:15)
Mamytės, kas naujo šiame darželyje?Darželyje pasikeitimai su direktorėm įvyko, o nuo to kas nors pasiketė ar ne?Tik tema apie ši darželį aprimo..
Sako, kaip ir auklėtojos išbėgo i Pilaituką?Nesinori vystyt pletkų, tai gal kas gali nušviesti realią situaciją?Iki šiol darželis kaip ir neblogas buvo..ax.gif

Direktore tai pasikeite, o daugiau visos aukletojos tos pacios, viskas tas pats 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2008 10 03, 08:15)
laba, ar girdėjote naujausias žinias  blink.gif perskaičiau inete kad mus palieka mūsų direktorė ir ateis kita  doh.gif  unsure.gif labai gaila nes ši direktorė tikrai šauni  verysad.gif

Gal kas nors galėtumėt parašyti kuo buvusi direktorė buvo šauni?
Atėjusi į Pilaituką taip kaip diktatorė. Vienai mamai pareiškė: aš pasakiau, kad grupėse bus po 25 vaikus, tai taip ir bus.
Vienai nėščiai moteriai kalbantis jos kabinete net atsisėst nepasiūlė.
Ar ji tik pas mus tokia bjauri pasidarė?
Atsakyti
QUOTE(Vėpla @ 2009 05 28, 14:21)
Atėjusi į Pilaituką taip kaip diktatorė. Vienai mamai pareiškė: aš pasakiau, kad grupėse bus po 25 vaikus, tai taip ir bus.

blink.gif Tikrai stebiuosi, nes visada maloni buvo kiek teiko bendrauti ir aktyvi darželio vystymo veikloje buvo - girdėjau, net darželis atsibudo kai ji atėjo.

Atsakyti

Sveika, as irgi stebiuosi. Man teko tik pora kartu bendrauti (nes mano pupa eis tik nuo rugsejo i si darzeli), bet man ji labai patiko. Tokia labai mandagi, maloni. Ir siaip girdejau, kad visi jos labai gaili, kad ji isejo. O del grieztumo, tai gal kitaip nesusitvarko ??? g.gif
Atsakyti

blink.gif siaubas, negaliu patikėti kad čia mūsų buvusi direktorė doh.gif gal čia krizė taip veikia g.gif

kažin kokia ta mūsų naujoji direktorė, dar neteko nei pamatyti nei susipažinti g.gif
Atsakyti
Naujoji direktorė, kiek teko matyti per vaikų išleistuves, tai visai gera, santūri pasirodė. Aišku tai buvo tik jos pasisakymas, palinkėjimai vaikučiams, tai iš to nedaug ką gali spręsti. ax.gif
Atsakyti