QUOTE(letė @ 2009 05 05, 18:03)
O aš nerimauju dėl personalo dirbančio lopšelio grupėse - darželyje sakė, kad dvi lopšelio grupės ir tikrai vaikų jose daugiau nei po 15. Gal yra šiemet jau lankiusių lopšelines grupes ir gali nušviesti realią situaciją: lankančių vaikų skaičių bei pastebėjimus apie auklėtojas.
Iš anksto dėkoju! (Labai neramu, kad rugsėjį turėsiu patikėt savo turtą nepažįstamiem žmonėm
)
Iš anksto dėkoju! (Labai neramu, kad rugsėjį turėsiu patikėt savo turtą nepažįstamiem žmonėm

Mano mažius lanko lopšelinę Zuikučių grupę

Labai pergyvenau, kaip mano mažutis adaptuosis kolektyve, nes iki pat 2 metų 4 mėnesių nebuvom jo palikę nei močiutėms, nei auklėms, jis visą laiką buvo kartu su mumis. Maža to, vis dar maitinau jį savo pienu ir maniau, kad jis tikrai bus pernelyg prie manęs prisirišęs, kad tikrai turėsim daug bėdos, kol priprasim daržely. Bet viskas buvo net geriau negu buvo galima įsivaizduoti. Mano mažius adaptavosi, galima sakyti, pačią pirmą dieną

Apie auklėtojas tikrai negaliu pasakyti nei vieno blogo žodžio. Šeimininkutė taip pat yra nuostabus žmogus

Dabar apie vaikučius. Kiek žinau, pagal sąrašą mūsų grupėje tikrai yra apie 13-15 vaikučių, bet realiai darželį lanko kokie 5-7 vaikai. Vienu metu daugiausia yra buvę gal 11 vaikučių, bet ir tai gal tik porą dienų. Deja, mažyliai labai labai serga, todėl ir susirenka jų tikrai nedaug. Žiemą vienu metu yra buvę, kad tik 4 vaikai lankė darželį, auklėtoja dar juokavo, kad dirba kaip privačiam daržely

Mamytės, pataisykit mane, jei klystu, bet juk visai geras tas mūsų darželis, ar ne?

O jūs, Lete, nepergyvenkit taip labai, nes tikrai nėra daržely taip blogai, kaip sugeba sukurti nerimaujančios mamos fantazija