QUOTE(Getė @ 2007 08 21, 12:41)
Hmmm... tai stai kieno toks lipsnus vaikutis... Maniske pratinosi siandien jau antra diena. Tai vakar jie kartu taip graziai zaide, kartu "vire kose", "kepe pyragus"... Siandien toks lipukas buvo

Ant keliu isiprase. Kita kart tik saviske paemiau, tai net uzpyko, kad ne ji.

Nu negi nepaimsi kai nenachaliskai, o graziai tik blakstienytems klinkt klinkt

Fainulis tavo vaikis ir visai nemuseika. Yra mergiote daug bjauresne ir didele spygle. Visus stumdo ir viska atimineja...
Tik maniskei dar vis sunku...

Nu va koks jis
O dėl mušimosi, tai jam buvo toks periodas užėjęs

Auklėtoja sakė, kad iš vieno jau seniau lankančio išmoko

O iš maniškio dar keli vaikiuikai mušimomanija užsikrėtė

Ir mergaitės vardą auklėtoja minėjo

Bet aš nelabai pažįstu dar vaikų, nes nueinu dažniausiai tada, kai dar dauguma nesusirinkę arba kai jau daugumą pasiėmę
Dėl sunkumo... maniškiui labai sunku dvi savaites buvo... paskui susirgo trim savaitėm

O po ligos tai kaip naujas vaikas. Visai nebeverkė (nu gal šiek tiek pirmą dieną po ligos).
QUOTE(Getė @ 2007 08 21, 21:25)
O kokios ligeles uzpuole? Gal del streso organizmas sustreikavo? As jau pradedu laukti kada maniske prades sirgti, nes ji jautri.
Va va, man irgi atrodo, kad pirmos ligelės nuo streso ir pasikeitusios aplinkos. Ne manęs klausei, bet vis tiek pasakyiu

Maniškiui prasidėjo sloga, tada pradėjo kilti tempa, tada komplikacijos - trūkęs ausies būgnelis

Tada iš karto dar vienas džiaugsmas - angina. Tai po trijų savaičių šiaip ne taip išsikapstėm. Iki šiol (nuo gegužės mėnesio) dar nebuvo susirgęs, bet tuoj ruduo prasidės, tai pamatysim kaip čia bus.
QUOTE(Vaidasima @ 2007 08 22, 08:17)
Musimosi maratonas, kaip kokia liga, praejo per visus - is pradziu berniukai, po to pradejo mergytes.
Tas tai jau tikrai taip
Papildyta:
QUOTE(Getė @ 2007 08 22, 10:19)
Siandien pirma diena kaip palikau viena...
Niu ir kaip taviškei dienelė daržely praėjo? Aš šiandien pati saviškį vedžiau, bet dar tik pora berniukų buvo atvestų, tai mergaičių nė vienos nemačiau
Never argue with an idiot. They drag you down to their level and then beat you with experience!
Whether you think you can, or you think you can't - you're right. ― Henry Ford