Įkraunama...
Įkraunama...

Karoliniškės: Delfinukas

QUOTE(Getė @ 2007 08 21, 12:41)
Hmmm... tai stai kieno toks lipsnus vaikutis... Maniske pratinosi siandien jau antra diena. Tai vakar jie kartu taip graziai zaide, kartu "vire kose", "kepe pyragus"... Siandien toks lipukas buvo  mirksiukas.gif  Ant keliu isiprase. Kita kart tik saviske paemiau, tai net uzpyko, kad ne ji.  biggrin.gif Nu negi nepaimsi kai nenachaliskai, o graziai tik blakstienytems klinkt klinkt bigsmile.gif Fainulis tavo vaikis ir visai nemuseika. Yra mergiote daug bjauresne ir didele spygle. Visus stumdo ir viska atimineja...
Tik maniskei dar vis sunku... verysad.gif

O kuri cia mergina tokia??? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidasima @ 2007 08 21, 16:18)
O kuri cia mergina tokia??? smile.gif

o kurios reikia? ax.gif bigsmile.gif
Vaidisima, ziuriu, prisijungus. Gal tavo vaikiukas eina i ta grupe?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Getė: 21 rugpjūčio 2007 - 16:28
QUOTE(Getė @ 2007 08 21, 17:26)
o kurios reikia? ax.gif bigsmile.gif
Vaidisima, ziuriu, prisijungus. Gal tavo vaikiukas eina i ta grupe?

Mes vaiksciojom, pratinomes, taciau maniske truputi apsirgo, tai dabar pertraukele smile.gif, nuo rugsejo po truputuka gal pradesim, nes mokslai, darbai prasideda...

O daugeli vaikuciu pazistu, bent jau minimaliai, tai ir idomu, kuri mergaite...
Atsakyti
QUOTE(Vaidasima @ 2007 08 21, 17:12)
Mes vaiksciojom, pratinomes, taciau maniske truputi apsirgo, tai dabar pertraukele smile.gif, nuo rugsejo po truputuka gal pradesim, nes mokslai, darbai prasideda...

O daugeli vaikuciu pazistu, bent jau minimaliai, tai ir idomu, kuri mergaite...

O kokios ligeles uzpuole? Gal del streso organizmas sustreikavo? As jau pradedu laukti kada maniske prades sirgti, nes ji jautri.
O kuri?... g.gif Hm gal tebuna paslaptis, nes gal man taip pasirode ir nenoriu to vaiko vardo sakyti. Nenoriu diskriminuoti, kad isankstine nuostata nesusidarytu. Gal tiesiog vaikui bloga dienele buvo. Gi mazuliukai jie 2.gif
O kiek tu laiko savo maziuka pratinai? Mergyte pas tave ar ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Getė: 21 rugpjūčio 2007 - 20:27
QUOTE(Getė @ 2007 08 21, 21:25)
O kokios ligeles uzpuole? Gal del streso organizmas sustreikavo? As jau pradedu laukti kada maniske prades sirgti, nes ji jautri.
O kuri?... g.gif Hm gal tebuna paslaptis, nes gal man taip pasirode ir nenoriu to vaiko vardo sakyti. Nenoriu diskriminuoti, kad isankstine nuostata nesusidarytu. Gal tiesiog vaikui bloga dienele buvo. Gi mazuliukai jie 2.gif
O kiek tu laiko savo maziuka pratinai? Mergyte pas tave ar ne?

Net nzn, kas atsitiko cia, ar uzsikrete ar siaip, kur virusa pasigavom, ar maistas netiko. Sestadieni sloga uzpuole, o nakti jau ir temperatura pakilo. Prie viso to sekmadieni viduriuot pradejom. Nors pati mergyte linksma ir zaide, taciau man kazkaip neramu buvo. Buvom pas gydytojus, pridavem tyrimus, tai penktadieni keliausim atsakymu ir suzinosim, ar cia koks virusas buvo ar siaip kazka ne taip suvalgem.
Mes pradejom lankyti nuo rugpjucio pradzios, taciau vaiksciojom ne kiekviena diena. Tai prabuvom iki praeito ketvirtadieno ir va baigesi...
O vaikuciai sioje grupeje labai faini, kiekviena diena vis skirtingi smile.gif (cia apie nuotaikas). Musimosi maratonas, kaip kokia liga, praejo per visus - is pradziu berniukai, po to pradejo mergytes. Maniske tarp kitko irgi ismoko pora kovos elementu smile.gif. Zinoma, po kol as buvau salia, tai kaip ir nelabai leidau nei jai skriausti kitu, nei jos kam skriausti. Tai manau, kad kai viena keliaus, jei musis - tikrai gaus atgal.

O tavo kaip suprantu mergyte? Tai jei vaiksciosit, tai pasimatysim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidasima @ 2007 08 22, 07:17)
Net nzn, kas atsitiko cia, ar uzsikrete ar siaip, kur virusa pasigavom, ar maistas netiko. Sestadieni sloga uzpuole, o nakti jau ir temperatura pakilo. Prie viso to sekmadieni viduriuot pradejom. Nors pati mergyte linksma ir zaide, taciau man kazkaip neramu buvo. Buvom pas gydytojus, pridavem tyrimus, tai penktadieni keliausim atsakymu ir suzinosim, ar cia koks virusas buvo ar siaip kazka ne taip suvalgem.
Mes pradejom lankyti nuo rugpjucio pradzios, taciau vaiksciojom ne kiekviena diena. Tai prabuvom iki praeito ketvirtadieno ir va baigesi...
O vaikuciai sioje grupeje labai faini, kiekviena diena vis skirtingi smile.gif (cia apie nuotaikas). Musimosi maratonas, kaip kokia liga, praejo per visus - is pradziu berniukai, po to pradejo mergytes. Maniske tarp kitko irgi ismoko pora kovos elementu smile.gif. Zinoma, po kol as buvau salia, tai kaip ir nelabai leidau nei jai skriausti kitu, nei jos kam skriausti. Tai manau, kad kai viena keliaus, jei musis - tikrai gaus atgal.

O tavo kaip suprantu mergyte? Tai jei vaiksciosit, tai pasimatysim smile.gif

Jep! mMno mergickute. Tegyvuoja moterys... clap.gif nors vienoj grupej... assa.gif :Tikekimes nesipes ir draugaus friends.gif Tuoj leksiu pasiimti. Oi kaip neramu Siandien pirma diena kaip palikau viena... verysad.gif
O tavo mazuliukei linkime pasveikt ir greiciau detis prie musu chiebros... group.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Getė: 22 rugpjūčio 2007 - 09:21
QUOTE(Getė @ 2007 08 21, 12:41)
Hmmm... tai stai kieno toks lipsnus vaikutis... Maniske pratinosi siandien jau antra diena. Tai vakar jie kartu taip graziai zaide, kartu "vire kose", "kepe pyragus"... Siandien toks lipukas buvo  mirksiukas.gif  Ant keliu isiprase. Kita kart tik saviske paemiau, tai net uzpyko, kad ne ji.  biggrin.gif Nu negi nepaimsi kai nenachaliskai, o graziai tik blakstienytems klinkt klinkt bigsmile.gif Fainulis tavo vaikis ir visai nemuseika. Yra mergiote daug bjauresne ir didele spygle. Visus stumdo ir viska atimineja...
Tik maniskei dar vis sunku... verysad.gif

blush2.gif Nu va koks jis biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

O dėl mušimosi, tai jam buvo toks periodas užėjęs doh.gif Auklėtoja sakė, kad iš vieno jau seniau lankančio išmoko hihihi.gif O iš maniškio dar keli vaikiuikai mušimomanija užsikrėtė doh.gif Ir mergaitės vardą auklėtoja minėjo blush2.gif Bet aš nelabai pažįstu dar vaikų, nes nueinu dažniausiai tada, kai dar dauguma nesusirinkę arba kai jau daugumą pasiėmę doh.gif

Dėl sunkumo... maniškiui labai sunku dvi savaites buvo... paskui susirgo trim savaitėm doh.gif O po ligos tai kaip naujas vaikas. Visai nebeverkė (nu gal šiek tiek pirmą dieną po ligos).

QUOTE(Getė @ 2007 08 21, 21:25)

Va va, man irgi atrodo, kad pirmos ligelės nuo streso ir pasikeitusios aplinkos. Ne manęs klausei, bet vis tiek pasakyiu rolleyes.gif Maniškiui prasidėjo sloga, tada pradėjo kilti tempa, tada komplikacijos - trūkęs ausies būgnelis doh.gif Tada iš karto dar vienas džiaugsmas - angina. Tai po trijų savaičių šiaip ne taip išsikapstėm. Iki šiol (nuo gegužės mėnesio) dar nebuvo susirgęs, bet tuoj ruduo prasidės, tai pamatysim kaip čia bus.

QUOTE(Vaidasima @ 2007 08 22, 08:17)
Musimosi maratonas, kaip kokia liga, praejo per visus - is pradziu berniukai, po to pradejo mergytes.

Tas tai jau tikrai taip biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Getė @ 2007 08 22, 10:19)
Siandien pirma diena kaip palikau viena...  verysad.gif

Niu ir kaip taviškei dienelė daržely praėjo? Aš šiandien pati saviškį vedžiau, bet dar tik pora berniukų buvo atvestų, tai mergaičių nė vienos nemačiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 22 rugpjūčio 2007 - 09:40
Tikrai fainas tavo maziukas. wub.gif Siandien anksciau nuejau pasiimti savo maziukes tai jis iskart mane pazino, pribego, isakabino i kelnias ir turbut mislija: "dabar tai jau nepabegsi"... lotuliukas.gif
O vat del musimosi turbut tai normalu, jei vaikas duoda atgal. Visgi savisaugos instinktas. Bet man liudna, kad maniske neatsikerta vel tai paciai mergiotei g.gif Jau pradedu mislyt, jog piktybiska ana. g.gif Keista, o labiausiai liudna, kad maniske jai nesipriesina kaip sesei. Tik karti asarele nurieda, nei verkia, nei priesinasi verysad.gif Ar gal cia ji kaupiasi kol kantrybe plis, o tada... bash.gif

Keista buvo tai kad tarsi nesureagavo kad iseinu. Net neverke. Tik sakiau kai ta mergiote nukenke asarele nuriedejo. Jau geriau butu rekusi nesavu balsu, nes dabar gali buti velyvoji adaptacija.

blink.gif blink.gif blink.gif kazkas ne taip cia susitvarke... : su tuo kompu oh
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Getė: 22 rugpjūčio 2007 - 10:38
QUOTE(Getė @ 2007 08 22, 11:31)
Tikrai fainas tavo maziukas.  wub.gif Siandien anksciau nuejau pasiimti savo maziukes tai jis iskart mane pazino, pribego, isakabino i kelnias ir turbut mislija: "dabar tai jau nepabegsi"... lotuliukas.gif
O vat del musimosi turbut tai normalu, jei vaikas duoda atgal. Visgi savisaugos instinktas. Bet man liudna, kad maniske neatsikerta vel tai paciai mergiotei g.gif Jau pradedu mislyt, jog piktybiska ana.  g.gif Keista, o labiausiai liudna, kad maniske jai nesipriesina kaip sesei. Tik karti asarele nurieda, nei verkia, nei priesinasi verysad.gif Ar gal cia ji kaupiasi kol kantrybe plis, o  tada...  bash.gif

Nepergyvenk, po truputi visko imoks - ir apsiginti smile.gif Suprantu kaip jauties, man irgi kunas pasiurpsta kaip pagalvoju, kad mano mergyte irgi gaus... verysad.gif

O kai tu su maziuke buvai darzelyje ar ji taves klausydavo? Maniske tai schmoll.gif neperkur. Visai neklauso, nei sedasi valgyti, nei miegot eina... oi nzn, gal kai manes nebus, ji klausys auklyčiu
Atsakyti
QUOTE(Vaidasima @ 2007 08 22, 10:38)
Nepergyvenk, po truputi visko imoks - ir apsiginti smile.gif Suprantu kaip jauties, man irgi kunas pasiurpsta kaip pagalvoju, kad mano mergyte irgi gaus... verysad.gif

O kai tu su maziuke buvai darzelyje ar ji taves klausydavo? Maniske tai schmoll.gif neperkur.  Visai neklauso, nei sedasi valgyti, nei miegot eina... oi nzn, gal kai manes nebus, ji klausys auklyčiu

Zinok situacija ta pati... biggrin.gif Ragai uzauga blink.gif Bet va vakar kai su ja dar buvau tai nuo manes nesitruke ir lupa patempus stovejo. Sakau, gal kai matys, kad mamos nera prades kitaip elgtis: ir klausys aukletoju, ir kirs atgal tai skriaudejai.
O tu visa diena su ja budavai, kad net miegucio eidavot?
Atsakyti
QUOTE(Getė @ 2007 08 22, 11:44)
Zinok situacija ta pati... biggrin.gif  Ragai uzauga blink.gif  Bet va vakar kai su ja dar buvau tai nuo manes nesitruke ir lupa patempus stovejo. Sakau, gal kai matys, kad mamos nera prades kitaip elgtis: ir klausys aukletoju, ir kirs atgal tai skriaudejai.
O tu visa diena su ja budavai, kad net miegucio eidavot?

Is pradziu, pora dienu po puse dienos iki miegucio, o veliau jau po visa diena praleisdavom. Buvau pora kartu palikusi, tai bent auklytes sake, kad gera buna, bet jau kai pamato mane, tada jau ir asaros, isikabinimai i kakla ir pan. Tiesa visai dienai vienos nebuvau palikusi, tai kaip su miegu bus nzn, bet bent jau prie manes, tai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidasima @ 2007 08 22, 10:48)
Is pradziu, pora dienu po puse dienos iki miegucio, o veliau jau po visa diena praleisdavom. Buvau pora kartu palikusi, tai bent auklytes sake, kad gera buna, bet jau kai pamato mane, tada jau ir asaros, isikabinimai i kakla ir pan. Tiesa visai dienai vienos nebuvau palikusi, tai kaip su miegu bus nzn, bet bent jau prie manes, tai  doh.gif

Sveikos mergickos!!! clap.gif
Matau prisijungusio!!! 4u.gif 4u.gif
Mes tai sia savaitele busim tik iki pietu, o kita jau teks miegoti, nes darban metas. schmoll.gif
Atsakyti