Įkraunama...
Įkraunama...

Karoliniškės: Delfinukas

QUOTE(Getė @ 2007 08 22, 11:34)
Tikrai fainas tavo maziukas.  wub.gif Siandien anksciau nuejau pasiimti savo maziukes tai jis iskart mane pazino, pribego, isakabino i kelnias ir turbut mislija: "dabar tai jau nepabegsi"... lotuliukas.gif
O vat del musimosi turbut tai normalu, jei vaikas duoda atgal. Visgi savisaugos instinktas. Bet man liudna, kad maniske neatsikerta vel tai paciai mergiotei g.gif Jau pradedu mislyt, jog piktybiska ana.  g.gif Keista, o labiausiai liudna, kad maniske jai nesipriesina kaip sesei. Tik karti asarele nurieda, nei verkia, nei priesinasi verysad.gif Ar gal cia ji kaupiasi kol kantrybe plis, o  tada...  bash.gif
Keista buvo tai kad tarsi nesureagavo kad iseinu. Net neverke. Tik sakiau kai ta mergiote nukenke asarele nuriedejo. Jau geriau butu rekusi nesavu balsu, nes dabar gali buti velyvoji adaptacija.

blink.gif  blink.gif  blink.gif kazkas ne taip cia susitvarke... : su tuo kompu  oh

Nu ačiū ačiū 4u.gif blush2.gif

Nieko, išmoks, ji čia dabar taip, nes netikėta ir pasimetė smile.gif Išmoks apsiginti, o ir auklėtojos neleis labai skriausti mirksiukas.gif Tikrai viskas bus tvarkoj 4u.gif Maniškis irgi apsigint nemokėjo, bet dabar jau berods moka biggrin.gif

QUOTE(Vaidasima @ 2007 08 22, 11:38)
O kai tu su maziuke buvai darzelyje ar ji taves klausydavo? Maniske tai schmoll.gif neperkur.  Visai neklauso, nei sedasi valgyti, nei miegot eina... oi nzn, gal kai manes nebus, ji klausys auklyčiu

Tai irgi pripras, kai mama yra, tai visi drąsesni jaučiasi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Getė @ 2007 08 22, 11:44)
Sakau, gal kai matys, kad mamos nera prades kitaip elgtis: ir klausys aukletoju, ir kirs atgal tai skriaudejai.

Nu tai žinoma smile.gif Pradžioj gali būti kiek sudėtingiau, o paskui... prisitaiko tie mažiai prie situacijos greitai mirksiukas.gif

QUOTE(Getė @ 2007 08 22, 11:57)
Sveikos mergickos!!! clap.gif
Matau prisijungusio!!! 4u.gif  4u.gif
Mes tai sia savaitele busim tik iki pietu, o kita jau teks miegoti, nes darban metas. schmoll.gif

Prisijungusi buvau, bet pietaut išėjau, tai rašiau rašiau ir tik dabar parašiau biggrin.gif
Atsakyti
Labas,
Mano mergele atrodo jau priprato prie darzelio, nes neverkia, kai palieku , o kai ateinu pasiimti, tai labai ramiai pasitinka, atsisveikina su visais biggrin.gif
O tos mergaites varda isduosiu - " plesiko dukte". Mes taip ja su vyru pavadinom. Aisku nepiktybiskai, o pagal knyga " Ronja plesiko dukte" blush2.gif Ji musu neliecia. Nezinau , kodel .Gal jau buvo musis ir gavo atgal, o gal dar bresta g.gif Bet siaip daznai randu prie jos prisedusia ir zaidziancia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaivorykštė @ 2007 08 22, 14:02)
Labas,
Mano mergele atrodo jau priprato prie darzelio, nes neverkia, kai palieku , o kai ateinu pasiimti, tai labai ramiai pasitinka, atsisveikina su visais biggrin.gif
O tos mergaites varda isduosiu  - " plesiko dukte". Mes taip ja su vyru pavadinom. Aisku nepiktybiskai, o pagal knyga " Ronja plesiko dukte" blush2.gif Ji musu neliecia. Nezinau , kodel .Gal jau buvo musis ir gavo atgal, o gal dar bresta g.gif Bet siaip daznai randu prie jos prisedusia ir zaidziancia g.gif

Nu va, kaip šauniai apsisukot mirksiukas.gif Tikiuosi kad ir toliau taip pat sėkmingai eis ir neverks 4u.gif Ir kad draugauja mergaitės tai irgi labai gerai smile.gif

Šiaip tai vaikiukai nekalti, kad muštis išmoksta, o dar ir paaiškinti tokiems snargliams biggrin.gif nelabai ką išeina, tik nesmagu, kai matai, kad tavo vaiką skriaudžia. Bet išmoks jie visi apsiginti 4u.gif Turės išmokti anksčiau ar vėliau...

O vardas tai geras biggrin.gif Aš tai tiesą pasakiu net nežinau kuri ten mergaitė, nes tik auklėtoja vardą paminėjo, kai apie maniškio išsišokimus kalbėjo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaivorykštė @ 2007 08 22, 13:02)
Labas,
O tos mergaites varda isduosiu  - " plesiko dukte". Mes taip ja su vyru pavadinom. Aisku nepiktybiskai, o pagal knyga " Ronja plesiko dukte" blush2.gif Ji musu neliecia. Nezinau , kodel .Gal jau buvo musis ir gavo atgal, o gal dar bresta g.gif Bet siaip daznai randu prie jos prisedusia ir zaidziancia g.gif

Tai labai puiku!!!! thumbup.gif thumbup.gif Galesi ramiai miegoti bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Nu va, vakar šiek tiek pakalbėjau su auklėtoja dėl to mušimosi, tai sakė, kad visi jie daržely anksčiau ar vėliau išmoksta apsiginti. Ir muštis, ir kandžiotis doh.gif Bet tai praeina smile.gif O ir auklėtojos neleidžia, kad įsišėltų, nors į smulkius konfliktus per daug nesikiša, stebi iš šalies, kad vienas kito nenuskriaustų, bet leidžia bent pabandyti konfliktą išspręsti patiems smile.gif

Atsakyti
siandien jau antra diena buvau palikus savo merguzele. ir atsisveikinant jokios asareles nebuvo smile.gif Net pasimeciau... blink.gif O aukletoja tai ryskiai superine thumbup.gif Atsinese muilo burbulu ir leido kol isejom. Zino, kaip vaikus sudominti, nukreipti ju mintis nuo galvojimo apie mama. Liuks thumbup.gif Ir pasiemiau visai patenkinta. Tik paemiau ant ranku ir jau rodo visiems ate bye1.gif Ziuresim kaip toliau bus... mirksiukas.gif
Atsakyti
Toliau bus dar geriau smile.gif Siandien, kai nuejau i grupe, tai taviske visiems gyvenima aiskino lotuliukas.gif Tik niekas jos neklause 4u.gif Pirma karta ja girdejau taip kalbant ax.gif Ir sypsena mums ispaude 4u.gif O vat mano , tai dudas paleido, nes seimininkele kita , nepazistama g.gif
Atsakyti
QUOTE(Getė @ 2007 08 09, 10:13)
Mes pradedam lankyti lopsiuka irgi "Delfinuke" pas Genute. Girdejau daug geru atsiliepimu. tikiuosi blogu neisgirsiu. O kas pas tave: berniukas ar mergyte? Gal musu vaikai kada nors susidraugaus. As tai nors ir turiu vyresnele einancia jau 2 (tuoj bus 3) metai i darzeli, bet del mazuliukes bijau. Labai jau ji prie manes prisirisus.  verysad.gif Net jei su tete palieku buna balos asaru. Net neramu.... unsure.gif Kazi ar neprades sirgti labai?.. 2.gif O maniske dar su tiutiku. Galvoji ar reikia atpratint, ar palikti  del visa ko pries miegeli. Klausimu milijonas... bijau.gif
Papildyta:

o kokios tavo vaikucio aukletojos buvo?

Pas mane berniukas, o tai jusu jau lanko, mums tai sake kad nuo rugsejo bus nauja grupe ir tada ateiti g.gif
Papildyta:
[quote=Hmmm...,2007 08 16, 10:26]
Justas maniškis biggrin.gif Skundėsi čia auklėtoja, kad mušeika bišk pasidaręs doh.gif Tik gerai sakė, kad nepiktybiškai ir neskaudžiai, ale vis tiek nemalonu o ir paaiškint dar normaliai neina doh.gif Ir kitus vaikus sakė išmokė blush2.gif

As kai praeita savaite buvau pas direktore , na jos ne buvo, as laukiau koridoriuje, tai tik ir girdejau Justai, Justai!! biggrin.gif
Atsakyti
Mums irgi pasake nuo rugsejo, nes tada jau abi aukletojos buna grizusios is atostogu ir vyresni vaikai perkelti i kita grupe. Taigi, sake teisingai. Tikroji grupe nuo rugsejo 1d. Jei gali sau leisti palaukti, lauk. Vaiko nestresuosi su besikeicianciais veidais. O man tai i darba nuo 27d tai ir teko paankstinti pratinima.

O del berniuko... tai mergiote ten viena sustresne yra. Labiau ant blakstienu visus stato... hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Getė: 24 rugpjūčio 2007 - 17:27
QUOTE(Getė @ 2007 08 24, 18:26)
Mums irgi pasake nuo rugsejo, nes tada jau abi aukletojos buna grizusios is atostogu ir vyresni vaikai perkelti i kita grupe. Taigi, sake teisingai. Tikroji grupe nuo rugsejo 1d. Jei gali sau leisti palaukti, lauk. Vaiko nestresuosi su besikeicianciais veidais. O man tai i darba nuo 27d tai ir teko paankstinti pratinima.

O del berniuko... tai mergiote ten viena sustresne yra. Labiau ant blakstienu visus stato... hihihi.gif

Tai nuo rugsejo ir pradesiu, nes manes irgi darbe jau lauks .
Ir dar klausimelis kiek jus mokejot i ta vadinamaji paramos fonda? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Inesssija @ 2007 08 24, 17:33)
Tai nuo rugsejo ir pradesiu, nes manes irgi darbe jau lauks .
Ir dar klausimelis kiek jus mokejot i ta vadinamaji paramos fonda? cool.gif

ax.gif ui... nepatogus klausimas... Sumokejom... buvo patenkinta kaip slyva... biggrin.gif O tu nachaliskai paklausk "o kiek reikia?" arba kaip mano vyras po ilgu isvedziojimu pasakytu: "trumpiau, kiek reikia?" lotuliukas.gif Mes taip ir padarem. Mums pasake. cool.gif siaip jai patogiau gryni, nes buna darbeliu, kur reikia zmogui uz darba sumoket a ner kaip is fondo paimti, nes reikia visu tu cekiu, saskaitu... O ka jau prireme??? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Getė @ 2007 08 24, 20:01)
ax.gif ui... nepatogus klausimas... Sumokejom... buvo patenkinta kaip slyva...  biggrin.gif O tu nachaliskai paklausk "o kiek reikia?" arba kaip mano vyras po ilgu isvedziojimu pasakytu: "trumpiau, kiek reikia?"  lotuliukas.gif Mes taip ir padarem. Mums pasake. cool.gif siaip jai patogiau gryni, nes buna darbeliu, kur reikia zmogui uz darba sumoket a ner kaip is fondo paimti, nes reikia visu tu cekiu, saskaitu... O ka jau prireme??? blush2.gif

Na apie grynus tai nesake o tik ikisho lapeli su saskaitos numeriu cool.gif
Atsakyti