QUOTE(Getė @ 2007 08 22, 11:34)
Tikrai fainas tavo maziukas.
Siandien anksciau nuejau pasiimti savo maziukes tai jis iskart mane pazino, pribego, isakabino i kelnias ir turbut mislija: "dabar tai jau nepabegsi"...
O vat del musimosi turbut tai normalu, jei vaikas duoda atgal. Visgi savisaugos instinktas. Bet man liudna, kad maniske neatsikerta vel tai paciai mergiotei
Jau pradedu mislyt, jog piktybiska ana.
Keista, o labiausiai liudna, kad maniske jai nesipriesina kaip sesei. Tik karti asarele nurieda, nei verkia, nei priesinasi
Ar gal cia ji kaupiasi kol kantrybe plis, o tada...
Keista buvo tai kad tarsi nesureagavo kad iseinu. Net neverke. Tik sakiau kai ta mergiote nukenke asarele nuriedejo. Jau geriau butu rekusi nesavu balsu, nes dabar gali buti velyvoji adaptacija.
kazkas ne taip cia susitvarke... : su tuo kompu oh

O vat del musimosi turbut tai normalu, jei vaikas duoda atgal. Visgi savisaugos instinktas. Bet man liudna, kad maniske neatsikerta vel tai paciai mergiotei

Keista buvo tai kad tarsi nesureagavo kad iseinu. Net neverke. Tik sakiau kai ta mergiote nukenke asarele nuriedejo. Jau geriau butu rekusi nesavu balsu, nes dabar gali buti velyvoji adaptacija.

Nu ačiū ačiū

Nieko, išmoks, ji čia dabar taip, nes netikėta ir pasimetė

QUOTE(Vaidasima @ 2007 08 22, 11:38)
O kai tu su maziuke buvai darzelyje ar ji taves klausydavo? Maniske tai
neperkur. Visai neklauso, nei sedasi valgyti, nei miegot eina... oi nzn, gal kai manes nebus, ji klausys auklyčiu

Tai irgi pripras, kai mama yra, tai visi drąsesni jaučiasi

Papildyta:
QUOTE(Getė @ 2007 08 22, 11:44)
Sakau, gal kai matys, kad mamos nera prades kitaip elgtis: ir klausys aukletoju, ir kirs atgal tai skriaudejai.
Nu tai žinoma

QUOTE(Getė @ 2007 08 22, 11:57)
Sveikos mergickos!!!
Matau prisijungusio!!!
Mes tai sia savaitele busim tik iki pietu, o kita jau teks miegoti, nes darban metas.

Matau prisijungusio!!!

Mes tai sia savaitele busim tik iki pietu, o kita jau teks miegoti, nes darban metas.

Prisijungusi buvau, bet pietaut išėjau, tai rašiau rašiau ir tik dabar parašiau