Įkraunama...
Įkraunama...

Karoliniškės: Delfinukas

QUOTE(Hmmm... @ 2007 09 30, 13:34)
Viena vienintelė pastabėlė - tai mes, čia rašančios, užsislaptinę dalinai po nick'ais, tai apie save galima rašyti ką tok nori ir kaip nori, tačiau kai kalbama apie žmogų, kuris ne iš "nick'o" pažįstamas ir atpažįstamas, reiktų truputį mąstyti prieš pradedant pilstyti.

labas,
noretusi informacinio pobudzio pasisakymu,baisiai nuobodus tie vieni kitu auklejimai,tas pasake anas pasake. :
Atsakyti
Klausk, informuosim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Getė @ 2007 09 17, 14:43)
O cia ji savanoriskai viena ar visi teveliai? Pirma kart girdziu toki dalyka g.gif

Noriu susipazinti su mama, kuri taip 'dosniai' mane apdovanodavo ir su ta kuri ruosiasi ta daryti.
As manau kad jus neesate verta vadintis zmogumi, jeigu galite sau leisti skleisti tokias nesamones. As atidirbau aukletoja jau 27 metus ir ligi siol mano buve aukletiniai mane gerbia. kai kurie jau ir savo vaikus veda pas mane ir yra patenkinti. jums nederetu pamirsti kad yra istatymai ginantys zmogaus oruma, o uz smeista gali tektki atsakyti pagal istatyma verysad.gif

Su nepagarba Genute
Atsakyti
QUOTE(grybauskis @ 2007 10 02, 22:01)
Noriu susipazinti su mama, kuri taip 'dosniai' mane apdovanodavo ir su ta kuri ruosiasi ta daryti.
   As manau kad jus neesate verta vadintis zmogumi, jeigu galite sau leisti skleisti tokias nesamones. As atidirbau aukletoja jau 27 metus ir ligi siol mano buve aukletiniai mane gerbia. kai kurie jau ir savo vaikus veda pas mane ir yra patenkinti. jums nederetu pamirsti kad yra istatymai ginantys zmogaus oruma, o uz smeista gali tektki atsakyti pagal istatyma   verysad.gif

Su nepagarba Genute

blink.gif nesupratau...
regis to ir nesiruosiau daryt... blink.gif ir apie sita zmogu tik gerus atsiliepimus galiu pasakyt blink.gif blink.gif verysad.gif verysad.gif
O citata tai mano, bet... blink.gif tikrai nesupratau... cia kazkokia klaida... unsure.gif verysad.gif cry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Getė: 03 spalio 2007 - 19:08

Sveikutės, norėjau paklaust, kaip lopšelis šiame darželyje, kiek vaikų dabar lanko?
ar galima būtų patekti, ar vietų visai nėra? Šiemet jau turbūt be šansų. g.gif
o nuo kitų metų? g.gif

Ar be dovanėlės įteikimo, neįmanoma pakliūti? aš esu prieš tokius dalykus. ax.gif
Atsakyti
Mes irgi lankom šitą daržiuką jau antri metai. Prisikaičiau čia visokių ach och, bet mano nuomonė nepasikeitė nuo pradžios: ne sienos, maistas ar žaislai (nors jie irgi svarbūs) daro vaikus laimungus arba ne daržely, o auklėtojos ir kiti "grupiokai". Tai "pareklamuosiu" - nepriimkit asmeniškai: nesu nei viena iš paminėtų auklėtojų, nei giminaitė, nei direktorė lotuliukas.gif Aš ir mano pana esam visiškai patenkintos savo auklėtojom - Marina ir Vandute thumbup.gif . Jos yra tikros profesionalės, susitvarko su vaikais, daug maniškė išmoksta eilėraščių dainelių, gana savarankiška pasidariusi... Paguosta, nuraminta, kai reikia ( oaniškei reikia) - paspausta... Apie Mariną jau prieš ateinant esu girdėjusi. Taip pat perskaičiau gerų žodžių apie Jūratę - tikrai super: nors mano mergina niekada nebuvo jos grupėj, bet puikiai viena kitą pažįsta, kiek kartų Jūratė yra guodus, raminus priglaudus visai ne "savo" vaiką. Tai vat...
Atsakyti
Sveikos,

norejau paklausti kaip šiame darzelyje su papildomais užsiėmimais, visokiais būreliais?
Atsakyti
Miela p. Genute,

smagu, kad atstovaujate darzeli, kuriame dirbate... Ir dar teik metu...
Norejau pasiteirauti - uzrasiau savo kudikeli i "Delfinuka" si pavasari. Kudikeliui tebuvo kokie 3 menesiai. Sakykit, ar yra kokia tikimybe, kad maksimum po 6-7 menesiu mano Jonukas gales pradeti lankyti si darzeli? (Jonukui bus apie 1.5 metu)
Butu labai aciu uz atsakyma....

QUOTE(grybauskis @ 2007 10 02, 23:01)
  As manau kad jus neesate verta vadintis zmogumi, jeigu galite sau leisti skleisti tokias nesamones. As atidirbau aukletoja jau 27 metus ir ligi siol mano buve aukletiniai mane gerbia. kai kurie jau ir savo vaikus veda pas mane ir yra patenkinti. jums nederetu pamirsti kad yra istatymai ginantys zmogaus oruma, o uz smeista gali tektki atsakyti pagal istatyma  verysad.gif

Su nepagarba Genute

Atsakyti
QUOTE(Gritta @ 2007 10 10, 22:55)
Sveikos,

norejau paklausti kaip šiame darzelyje su papildomais užsiėmimais, visokiais būreliais?

Yra anglų, šokių būreliai, baseinas. Daugiau nežinau, gal ir yra. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaivorykštė @ 2007 10 24, 21:36)
Yra anglų, šokių būreliai, baseinas. Daugiau nežinau, gal ir yra. g.gif

tai , kad šokių būrelis tik dabar atsirado...
Atsakyti
Sveiki! Mes ir neseniai uzsirasem i si darzeli. Bet cia tokios eiles!!!
Gal galima butu suzinoti, kiek mazdaug vaiku vienu metu priima i lopseli ir i darzeli? kiek sudaro grupiu? po kiek vaiku? Mums sake, kad pavasari bus formuojamos naujos grupes. O kada sekancios?

Mes gyvenam visai netoli sio darzelio. Gal yra daugiau mamyciu netoliese gyvenanciu su mazyliais (siu metu pavasarinukais), ketinanciom vesti savo vaikucius i si darzeli? Butu smagu susipazinti smile.gif
Atsakyti
O as noreciau pasidziaugt aukletojomis Violeta ir Diana. Mes dar tik du menesius keliaujam i darzeli, bet visada noriai.
Galvoju ir mazaji prdet leist, tik va nezinau kaip ten del tu vieteliu. Bus matyt.
O DEL DOVANELIU VIENU AR KITU PAVIDALU, TAI MANU KIEKVIENO ASMENINIS REIKALAS, JEI NORI IR GALI TAI DOVANOJA, O JEI NE TAI NE. Aukletoju darbas ir poziuris i vaikus turbut nesikeicia. Na , as gal ir naivi, bet taip noreciau tiket, nes pati taip daryciau. thumbup.gif
Atsakyti