Įkraunama...
Įkraunama...

Karoliniškės: Delfinukas

QUOTE(jovial @ 2007 11 15, 16:21)
Renkamos, bet per tevu susirinkimus pateikiami visi cekiai. Visom priemonem skiriama po 50cnt. per diena nuo vieno vaiko. Nezinau ar yra kokia paskaita ir kas sprendzia kaip tie pinigai naudojami. Tikrai nesu pries rinklavas, nes noreciau, kad mano vaikas butu svarioje ir ugdymuisi pritaikytoje aplinkoje (to valstybe niekada neuztikrins), bet jei sumos tokiooooos blink.gif

Ne visur parodomi čekiai. Bet aš sutinku, kad taip turėtų būti.

QUOTE(oi oi @ 2007 11 16, 10:26)
Taip, tikrai, skiriama po 0.50 lt. nuo kiekvieno vaiko, bet, kaip aukletojos sake, tu pinigu jos nemato, juos pasiima direktore sau ir jokiu ataskaitu nieks niekam net nesirengia rodyti. O ka parodys? Kad sau pakeliui maisto nusipirko vakarienei? rolleyes.gif  Pasakykit, kas matet nors viena cekiuka, kur buvo panaudota 2% , kur ji deda nuo kiekvieno vaiko po 0.50 lt, kur paslepia paimtus 20 lt nuo kiekvienos grupes kiekviena menesi? Kiek grupiu darzelyje yra? Paskaiciuokit , kiek ji susirenka i savo kisene! O net perdegusios lemputes grupeje nera uz ka pakeisti, prasoma tevu. siaubas kazkoks.

Dėl to dviejų procentų kol kas neskyriau ir nesiruošiu skirti. Grupėje surinktus pinigus išleidžia patys tėveliai pagal auklėtojų nurodytus poreikius, todėl bent jau žinau, kad jie tikrai vaikams skiriami, o tų procentų tikrai neaukosiu nežinia kam.

P.S.: Dėl lempučių biggrin.gif - mūsų vaikai gal tą pačią grupę lanko? biggrin.gif Ar visose grupėse tos lemputės perdeginėja? cool.gif

Oi, tik dabar pastebėjau, kad pas jus parašyta, kad vaikų dar tik bus tongue.gif

Man tiesą pasakius tai auklėtojų gaila... Gi jos tampa tomis netiesioginėmis prašytojomis ne savo noru...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 16 lapkričio 2007 - 09:36
Svikos mamytės, kurių vaikučiai lanko šį darželį. Aš esu logopedė ir kažkada domėjausi dėl darbo šiame darželyje, tačiau direktorė sakė jog nėra skirtas etatas ir siūlė varijantą dirbti privačiai..Neseniai vėl domėjausi tai sakė paklausinės tėvų, bet jokių žiniu kol kas nesulaukiau, tad dabar klausiu pati jūsų- ar reikalinga aš jums būčiau smile.gif
Atsakyti
As manau , kad logopede darzelyje turetu but. ir net tikrai galvojau, kad ji ten yra. Ir panasu, kad mum reikes logopedo.
Atsakyti
Vaikuciu mes jau turime, bet lemputes gal ne vienoj grupej perdega biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(auksule @ 2007 11 16, 11:43)
tad dabar klausiu pati jūsų- ar reikalinga aš jums būčiau smile.gif

Taip. Manau, kad kiekviename darželyje logopedas turėtų dirbti.
Papildyta:
QUOTE(oi oi @ 2007 11 16, 12:22)
Vaikuciu mes jau turime, bet lemputes gal ne vienoj grupej perdega biggrin.gif

Nu matyt kad ne vienoj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2007 11 15, 22:37)
Taip. Manau, kad kiekviename darželyje logopedas turėtų dirbti.
Papildyta:

taip reikalinga. Tik vieni tėvai supranta vienaip, kiti kitaip.Šietimas etato neduoda šiam darželiui. O ar atsirastų tėvų, pageidaujančių mano paslaugų?
Atsakyti
QUOTE(auksule @ 2007 11 16, 13:01)
taip reikalinga. Tik vieni tėvai supranta vienaip, kiti kitaip.Šietimas etato neduoda šiam darželiui. O ar atsirastų tėvų, pageidaujančių mano paslaugų?

Taip. Ir manau, kad pageidaučiau kuo ankstesniame amžiuj... maniškis dviejų, bet kalbėti tik nesenai ir tai dar mažai pradėjo, tai jei būtų galimybė, tikrai nedelsčiau pasinaudoti tokiomis paslaugomis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saguciukas @ 2007 11 15, 22:14)
As manau , kad logopede darzelyje turetu but. ir net tikrai galvojau, kad ji ten yra. Ir panasu, kad mum reikes logopedo.

Tai delfinuke jau yra logopedas ar nėra?
Atsakyti

[/quote]

Gal jus kokiam tevu komitetui priklausote, tai galetume sutelkti jegas! bye1.gif
Atsakyti
QUOTE(auksule @ 2007 11 16, 13:18)
Tai delfinuke jau yra logopedas ar nėra?

Kiek as zinau, pernai zadejo buti, siemet jau yra zinios, kad nebus. Gal galima butu pas jus privaciai? Ar tai brangus reikalas? g.gif Rasykit i az.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Getė: 16 lapkričio 2007 - 14:53
Jei mano vaikam reikalingas logopedas, tai as visom keturiom uz jo paslaugas.
Atsakyti
QUOTE(auksule @ 2007 11 16, 12:01)

Kodel SIAM darzeliui neduoda????? blink.gif mad.gif
Atsakyti