QUOTE(jovial @ 2007 11 15, 16:21)
Renkamos, bet per tevu susirinkimus pateikiami visi cekiai. Visom priemonem skiriama po 50cnt. per diena nuo vieno vaiko. Nezinau ar yra kokia paskaita ir kas sprendzia kaip tie pinigai naudojami. Tikrai nesu pries rinklavas, nes noreciau, kad mano vaikas butu svarioje ir ugdymuisi pritaikytoje aplinkoje (to valstybe niekada neuztikrins), bet jei sumos tokiooooos 

Ne visur parodomi čekiai. Bet aš sutinku, kad taip turėtų būti.
QUOTE(oi oi @ 2007 11 16, 10:26)
Taip, tikrai, skiriama po 0.50 lt. nuo kiekvieno vaiko, bet, kaip aukletojos sake, tu pinigu jos nemato, juos pasiima direktore sau ir jokiu ataskaitu nieks niekam net nesirengia rodyti. O ka parodys? Kad sau pakeliui maisto nusipirko vakarienei?
Pasakykit, kas matet nors viena cekiuka, kur buvo panaudota 2% , kur ji deda nuo kiekvieno vaiko po 0.50 lt, kur paslepia paimtus 20 lt nuo kiekvienos grupes kiekviena menesi? Kiek grupiu darzelyje yra? Paskaiciuokit , kiek ji susirenka i savo kisene! O net perdegusios lemputes grupeje nera uz ka pakeisti, prasoma tevu. siaubas kazkoks.

Dėl to dviejų procentų kol kas neskyriau ir nesiruošiu skirti. Grupėje surinktus pinigus išleidžia patys tėveliai pagal auklėtojų nurodytus poreikius, todėl bent jau žinau, kad jie tikrai vaikams skiriami, o tų procentų tikrai neaukosiu nežinia kam.
P.S.: Dėl lempučių

Oi, tik dabar pastebėjau, kad pas jus parašyta, kad vaikų dar tik bus

Man tiesą pasakius tai auklėtojų gaila... Gi jos tampa tomis netiesioginėmis prašytojomis ne savo noru...