Įkraunama...
Įkraunama...

Karoliniškės: Delfinukas

As irgi manau, kad svarbu, kad vaikas jauciasi gerai. Mes dabar sirgom ir tris savaites nejom i darzeli. Bijojau, kad bus sunku po tokios pertraukos, bet pati nusistebejau, kaip vaikas skriste nuskrido. Dar garsiai paspeliodamas, kuri aukletoja bus ryte.
Viskas tvarkoj tame darzelyje, juk svarbiausia grupes atmosfera su aukletojom priesakyje. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dycka @ 2008 02 11, 12:50)
Sveiki...Skaitinėjau čia....Pati užaugau tame darželyje.Kadangi buvo šalia namų,tai lankiau jį ir palyginti su kitais negaliu....Ten užaugo ir mano pirmasis sūnus.

Nežinau,ar čia Jūs -Genia ? ,bet mes iki šiol Jus atsimename... wub.gif

Kai ateidavo Kęstutis į grupę ,visada apsidairydavo ,jei Genia yra-viskas tvarkoj... biggrin.gif Manau tikrai svarbu,kad vaikas jaustųsi saugus ir mylimas...

Visiskai pritariu Dyckos mintims. Darzeli kuria ne naujos lovos ar tvoros, o meile vaikams, vaiku ir aukletoju rysys, demesys. Kai vaikas verkia ir jis yra apkabinamas kaip mamos, tai yra zenklas, kad darzelyje jam bus saugu ir jis bus priziuretas visu pirma kaip zmogus. O ka ismoko ar neismoko, vieni anksciau, kiti veliau, bet ismoks. Ir man visai nesvarbu is kur gaunami pinigai naujoms durims ar baseino plytelems. Reikia dziaugtis, kad kazkas daroma ir gereja. Gi ne viskas is karto pakeiciama ir sutvarkoma. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Getė @ 2008 02 11, 14:21)
Visiskai pritariu Dyckos mintims. Darzeli kuria ne naujos lovos ar tvoros, o meile vaikams, vaiku ir aukletoju rysys, demesys. Kai vaikas verkia ir jis yra apkabinamas kaip mamos, tai yra zenklas, kad darzelyje jam bus saugu ir jis bus priziuretas visu pirma kaip zmogus. O ka ismoko  ar neismoko, vieni anksciau, kiti veliau, bet ismoks. Ir man visai nesvarbu is kur gaunami pinigai naujoms durims ar baseino plytelems. Reikia dziaugtis, kad kazkas daroma ir gereja. Gi ne viskas is karto pakeiciama ir sutvarkoma.  4u.gif

Sauniai parsakyta, as irgi simtu procentu pritariu smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės! Norėjau paklausti , o kaip šiame darželyje dėl renginių, spektakliukų, ar tankiai būna? Ar yra daugiau užsiėmimų be baseino? Ir kaip paruošiami vaikai prieš mokyklinėje grupėje? Ir,ar tiesa, kad auklėtojos geros tik lopšelinukų grupėse? Norim greičiau pradėt vesti vaiką į darželį,bet pasiskaičius kas rašoma šiame forume apie vedėją, tai tuoj visi norai praeis verysad.gif . Išanksto ačiū už suteiktą informaciją.
Atsakyti
QUOTE(jurgičiukas @ 2008 02 27, 13:17)
Sveikos mamytės! Norėjau paklausti , o kaip šiame darželyje dėl renginių, spektakliukų, ar tankiai būna? Ar yra daugiau užsiėmimų be baseino? Ir kaip paruošiami vaikai prieš mokyklinėje grupėje? Ir,ar tiesa, kad auklėtojos geros tik lopšelinukų grupėse? Norim greičiau pradėt vesti vaiką į darželį,bet pasiskaičius kas rašoma šiame forume apie vedėją, tai tuoj visi norai praeis verysad.gif . Išanksto ačiū už suteiktą informaciją.

Juk vaiku vedeja neziuri. Norisi tiketi, kad ir itakos aukletoju poziuriui i vaika nedaro. Man atrodo, kad priesmokyklinukas yra pakankamai subrendes, kad galetu papasakoti kaip su juo elgiamasi.
O del uzsiemimu... g.gif
Atsakyti
Mano nuomone viskas darzelyje priklauso nuo aukletoju, jei jos saunios ir su vaikais uzsiima viskas ok . As sakiau , kad mum su aukletojom pasisekeke, is vaiko pusies jokiu nusiskundimu neturejau ir visada paklausus atsako, kad geros, o ko daugiau ir reik , kad vaikas noriai eitu i darzelyje. Na kaip sako , kad butu auksta motyvacija.
Del renginiu, tai buna ten kazkokiu spektakliuku, koncertuku ir patys ruosiasi , ivaiios parodeles, sventes.
Tik aisku jei noresim, kad aukletojos viska auklejamaji , lavinamaji ir mokamaji darba ir uz mus atliktu, rezultatas nebus 100%. Mes kol kas dziaugiames smile.gif

Ir dar labai keista , kad kieme mamos, kuriu vaikuciai fdar neina i darzeli kazkokiu baisybiu apie ji prisklaususios, ir ne is vienos girdejau, kad tame darzelyje kazkoks baisumas. unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
Na, tikiuosi jog nenusivilsim, kad pasirinkom šį darželį.Norėčiau, kad jam smagu būtų jį lankyti.
Atsakyti
pagal sunelio gimimo diena speju , kad tuetume but toj pacioj grupej kada jus pradesit lankyt?
Atsakyti
Žadėjo nuo gegužės mėnesio priimt.
Atsakyti
aba diena, ar leidziat kas vaikus i grupes, kuriose dirbama Steinerio metodu? Labai būtų smagujei pasidalintumėte!
Atsakyti
sveikutes, mamos! nu negaliu nesusilaikyti ir nepasidalinti savo patirtimi 4u.gif nors mes gyvenam salia ''delfinuko'' ,bet mano dukra lanko uz poros stoteliu esanti kita darzeli ''Medynelis''.. niekada nepamirsiu, kaip kazkuria vasara meginau prasytis i ''delfinuka'' mano dukrai tada buvo gal kokie 3 metukai, tai darzelio vedeja, numete man pilna pluoksta saskaitu ir liepe man patinkancia apmoketi... schmoll.gif nu as apsisukau ir isejau... ir is bendradarbiu esu girdejusi, kaip jie su pyksciais megina spresti nesutarimus... na tiesiog as esu dekinga, kad tuo metu mano dukra prieme kitas darzelis! 4u.gif tad manau kad gerai supratot ka as norejau pasakyt rolleyes.gif sekmes! 4u.gif
Atsakyti
Del aukliu nieko nesakau, bet del vedejos g.gif . Kai ateini del uzsirasymo - vietu niekada nebuna, turi atsirasti po metu, bet jeigu labai reikia tai uz 100-200,-lt., gali ir pirmadieni vaika atvesti i darzeli. Tikrai zinau, nes taip buvo mano draugei, kai pasiule jai darba, tai vaikas kita savaite nuejo i darzeli, nors pries tai ka galejo pasiulyti, tai anksciausi beveik po metu
Atsakyti