Įkraunama...
Įkraunama...

Karoliniškės: Delfinukas

QUOTE(Bytaute @ 2008 05 05, 18:56)
Savo sunu i si darzeli uzrasiau daugiau nei pries metus - tik jam gimus.
Siemet nuejau pasiteirauti - kaip juda eile. Vedeja is tolo atbegdama koridorium pradejo saukti, kad sis darzelis - ne guminis...  Taip supratau, kad jokiu sansu ten papulti... o kada bus tu sansu... irgi nepasidare aiskiau... Liepe vedeja knyga vartyti - paciai pasaiziureti kokios eiles ir t.t. ir pan. ...
Nzn...
g.gif

gal "i kisene" norejo? g.gif
mes tai kitiems metams uzsirasem, tai pasake kad eile didele, bet mums teikia pirmenybe kadangi salia gyvename... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(virguliuke @ 2008 06 15, 22:17)
gal "i kisene" norejo? g.gif
mes tai kitiems metams uzsirasem, tai pasake kad eile didele, bet mums teikia pirmenybe kadangi salia gyvename... cool.gif

mums ir taip sake, bet.....
Atsakyti
[quote=birmyte,2008 06 09, 14:17]
Maniskis nepapuole i darzeli schmoll.gif
Belieka tik tiketis, kad kitais metais papuls...

Gal zinote, ar nepapuolus vaikui, nereikia vel nueiti i darzeli ir is naujo vaika uzrasyti i eile? Kai skambinausi i darzeli, tai sake, kad nereikia, bet labai jau kazkaip netvirtai, tai man kazkokios abejones paliko...gal sumelavo...o po to sakys, kad taip nesake ir kysio uz vaiko priemima reikalaus...??? Kai tokia darzelio reputacija (turiu omenyje pingu kaulinima), tai visokiu minciu i galva ateina...
[/quote/]
Aš patarčiau pasiskambinti laikas nuo laiko, vis pasiteirauti, pasitikslinti,juk dėl to niekas neprieštaraus... Šiaip apie save, mano galva, reikėtų priminti, nes vedėja yra tos nuomonės, kad tėvai vaikus dabar užrašinėja po kelis darželius ir kai labai ilgai nesikreipia, vadinasi, vaikas jau eina į kitą daržą. Ji pati man tip pasakėį kai abi vartėm knygą su pavardėm. Tiesą sakant, nepaklausiau tada, ar braukia tą vaiką, "lankantį darželį", savo nuožiūra iš sąrašų, ką su juo daro, nu bet va, jei ji taip galvoja... Manau, pasiskambinkit arba nueikit, jei netoli esate. Tikrai nepakenks... 4u.gif
Atsakyti
sveikos, gal kas lanko si darzeli ir galit pasakyt atsiliepimus, kokios aukletojos geros ar grupes?
aciu 4u.gif
Atsakyti
Leliuku grupeje puikios aukletojos abi : Genute ir Audrone. Varpeliu grupeje puikios abi aukletojos:Renata ir Gintare.Be to lankem dar pas vienas geras aukletojas, jos tuo metu turejo 2-3m vaikucius, Jolanta ir Lile. 4u.gif Yra ir siaip sau, bet ju neminesiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(birmyte @ 2008 06 27, 09:29)
mums ir taip sake, bet.....

jetus, ka tokiu atveju daryt.. g.gif
Papildyta:
QUOTE(#vėja# @ 2008 07 03, 23:38)
.. Manau, pasiskambinkit arba nueikit, jei netoli esate. Tikrai nepakenks...  4u.gif

tai taip ir zadejau daryt, sake geguzes menesi pasiskambint, ar patekom i sarasiuka, tai eisim klaust tada cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Vaivorykštė @ 2008 07 16, 20:20)

dekui uz info aciuks.gif
Atsakyti
Mano mergytė iš leliukų grupės perėjo į 2-3 m. grupę. VAJEZEU, koks jai stresas. Negaliu ir pati nusėdėti vietoje, o ką šnekėti apie produktyvų darbą. Vargšiukė naktį prabudinėjo, klykė, slėpėsi po antklode, nors visa prakaitu apsipylus. Žinoma, atėjus į darželį manęs nenorėjo paleisti.
Nors auklėtojos aiškina, kad dieną būna viskas gerai, bet visvien, o dar ir Jūsų žinutės, kad yra ir šiaip sau auklėtojos, tai pradedi mąstyti, kurios čia. Bent į AŽ parašykit, kokios ten, kodėl taip manote ir panašiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimciausioji: 03 rugsėjo 2008 - 08:29
Sveikos mielos mamos,
Lankom mes sy darzely jau 4m. Pakeiteme keleta grupiu. Zinote yra kaip visur, kaulinimas pinigu zverishkas. Uz viska reik moketi. Bet.... manau , kad jei nuo to mano vaikus bus geriau , kodel gi ne. Jei grupej salta, kodel teveliams nesusimetus ir nenupirkus sildytuvo. Juk tada reik po kelis lt nuo kiekvieno. Jei matau, kad indai apdauzyti , tai kodel nenupirkus nauju?
O visumoje viskas priklauso nuo aukletoju ir seimininkutes. Yra tokia grupe Varpelio, kuri laikoma tipo labai gera. Taip.... gal pries kelis metus ji ir buvo labai gera, bet su kiekvienais metais ji darosi eiline. Panasaus lygmens yra ir Boruzeliu grupe.
O norint patekti y sy darzely - reiktu vedejai pasiulyti parama darzeliui, manau tada vieta tikrai atsiras.
Atsakyti
O norint patekti y sy darzely - reiktu vedejai pasiulyti parama darzeliui, manau tada vieta tikrai atsiras.

o kaip pasiulyti parama darzeliui, duoti pinigeliu is kart atejus kalbetis del priemimo?
as kaip tik noriu savaja pradeti vesti i darzeli, bet galvoju ten prtiima tik nuo rugsejo ar galima ir bet koki men?
Atsakyti
QUOTE(jolita0711 @ 2008 10 01, 10:10)

o kaip pasiulyti parama darzeliui, duoti pinigeliu is kart atejus kalbetis del priemimo?
as kaip tik noriu savaja pradeti vesti i darzeli, bet galvoju ten prtiima tik nuo rugsejo ar galima ir bet koki men?

Na, dėl finanasinės paramos nesijaudinkite - tik ateisite, ir vedėja jus čiups už apykaklės, dėl tų pinigėlių kaipmat viskas paaiškės mirksiukas.gif
Šiaip jeigu norite, kad dukrytė pradėtų lankyti darželį bent jau nuo pavasario, eikite nieko nelaukdami ir užrašykite ją dabar. Vaikutį leisti nuo pavasario, manau, geriau nei nuo rudens, kai prasideda slogos, kosuliai ir vaikstoma tradiciškai kas kelios savaitės smile.gif
Atsakyti
man pediatre parekomendavo kaip geriausia Delfinuko aukletoja - Genute bigsmile.gif

siap as tai uzrasius mazyli nuo rugpjucio menesio, o sarasai sake kad sudaromi geguzes men.
tai gal geguzi ir nest ta "parama" g.gif
Atsakyti
Kiek zinau, kiek girdejau - Genute su savo patirtimi nurungia daugeli aukletoju ir jau is vaiko akiu mato kaip su juo elgtis. Be to - man atrodo, kad ji tiesiog labai myli tuos maziukus...

QUOTE(virguliuke @ 2008 10 02, 21:20)
man pediatre parekomendavo kaip geriausia Delfinuko aukletoja - Genute  bigsmile.gif 

siap as tai uzrasius  mazyli nuo rugpjucio menesio, o sarasai sake kad sudaromi geguzes men.
tai gal geguzi ir nest ta "parama" g.gif

Atsakyti