Įkraunama...
Įkraunama...

Karoliniškės: Delfinukas

QUOTE(Bytaute @ 2008 10 03, 13:10)
Kiek zinau, kiek girdejau - Genute su savo patirtimi nurungia daugeli aukletoju ir jau is vaiko akiu mato kaip su juo elgtis. Be to - man atrodo, kad ji tiesiog labai myli tuos maziukus...

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
as ir ta girdejau..
reiks stengtis pas ja patekt, nes siais metais pas ja, tai net perpidyta grupe...
Atsakyti
Ne tik siais metais grupe perpildyta mirksiukas.gif Jei gera aukletoja, tai visi ir verziasi ax.gif Gaila , kad tik maziulius turi verysad.gif
Atsakyti
o i darzeni galima pradeti eiti netik nuo rugsejo, sakykim nuo pavasario irgi galima?
Atsakyti
na kaip paskaiciau tai siaubas ten,o dar buvau uzsirasiusi ten mazyle leisti,jei tokie dalykai ten dedasi ieskosim kito darzelio dar gerai kad paskaiciau.
Atsakyti
QUOTE(redutej @ 2008 11 02, 18:13)
na kaip paskaiciau tai siaubas ten,o dar buvau uzsirasiusi ten mazyle leisti,jei tokie dalykai ten dedasi ieskosim kito darzelio dar gerai kad paskaiciau.

ir kas ten tokio baisaus?? blink.gif nesamone schmoll.gif
Atsakyti
kiek paskaiciau tai visi skundziasi kad maziukai serga pastoviai, tame baseine ligu prisigaudo,kad tvarka ten ne kokia tai pati maciau,negi to mazai???aisku kiek zmoniu tiek nuomoniu,bet blogu atsiliepimu cia daug daugiau nei geru
Atsakyti
QUOTE(redutej @ 2008 11 03, 16:03)
kiek paskaiciau tai visi skundziasi kad maziukai serga pastoviai, tame baseine ligu prisigaudo,kad tvarka ten ne kokia tai pati maciau,negi to mazai???aisku kiek zmoniu tiek nuomoniu,bet blogu atsiliepimu cia daug daugiau nei geru

na, mes ten vaikštom su mažyliu nuo 1 mėn. jau metus, nei karto nesusirgom dėl baseino. Bet manau tai priklauso ir nuo vaikų imuninės sistemos, vieniems nieko, kiti suserga. Mano draugės vaikiukas tai vsi suserga, nu neaišku ar nuo to baseino, bet gali būt, kad nuo jo...nors mes irgi tuo pačiu metu eidavom su jais ir mums nieko...tfu tfu tfu. Mums ten labai patinka, nes: 1.vanduo be chlorkių 2.galima atsisėst vandeny (ne taip,kaip antakalny, kru neleidžia sėstis, durdomas doh.gif ) 3. labai pigu
Išbandėm prieš tai keturis baseinus, karoliniškių Delfinukas buvo geriausias.
Atsakyti
Sveikos, as ir esu uzrasiusi savo sunu i si darzeli. Norejau pasiteirauti, o kurioje grupeje dirba Genute? Kai ziurejome grupes, tai visu grupiu patalpos pasirode labai panasios ir tik vienos zenkliai skyresi. Toj vienoj patalpoj viskas atrode paprasciau, prasciau g.gif . Nelabai patiko, kad vaikai miega tose paciose patalpose, ant sulankstomu lovu. (cia toj prastesnej patalpoj)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laimikas: 20 lapkričio 2008 - 14:52
QUOTE(jolita0711 @ 2008 10 18, 17:56)
o i darzeni galima pradeti eiti netik nuo rugsejo, sakykim nuo pavasario irgi galima?

Maniškis pradėjo eiti gegužę.

QUOTE(laimikas @ 2008 11 20, 14:50)
Norejau pasiteirauti, o kurioje grupeje dirba Genute?

Pačių mažiausių (nuo metukų iki dviejų).

O dėl baseino ir ligų g.gif Nežinau, bet maniškis praktiškai nesirgo praėjusią žiemą. Kaip bus šią, žiūrėsim. Kol kas dar nedarbingumo šiais metais neturėjau g.gif
Atsakyti
O, tai gal galit pasidalint daugiau ispudziais apie si darzeli? g.gif Kaip ten aukletojos, ar patinka jusu vaikui ten?
Atsakyti
QUOTE(laimikas @ 2008 11 20, 16:08)
O, tai gal galit pasidalint daugiau ispudziais apie si darzeli?  g.gif  Kaip ten aukletojos, ar patinka jusu vaikui ten?

Mano vaikas lanko si darzeli, jam patinka ten, daug eilerasciu ismoko darzelyje, kiekviena savaite padeklamuoja ka nors naujo. Nepatinka gal tai, kad aukletojos daznai priekaistauja vaikams del to, ka turetu pasakyti tevams, o ne vaikams. Maniskis labai jautrus, taip neturetu buti.
Atsakyti
O ko jos priekaistauja? g.gif
Atsakyti