Grusia, gerai suprantu savijautą

Bet, svarbiausia, kad neperduotum streso vaikui ir ji nepajustų, kad tu pati bijai ją ten palikt, t.y. eikit daržan su šypsena ir dainelėm, viskas bus gerai

natūralu, kad mažyliai verkia be mamos. gal taviškė labiau pripratus buvo ant rankų būti laikoma ar iš tų vaikučių, kurie aplink mamą metro spinduliu vaikšto, ne toliau, tai tokiems mažyliams yra labai sunku priprast darže, bet vistiek įmanoma

Svarbiausia, kad auklytės yra tikrai geros ir vaikučio nenuskriaus, prižiūri, kad ir vaikai tarpusavyje viens kito nemuštų ir t.t.
Mes lankom jau trečią savaitę, tai tik dabar mažius pradėjo suprast, kad aš jį palieku, jau susigraudina kai išeidinėju, bet neatsisveikinu, teisiog auklėtojos užkalba jam dantis su žaisliukais, pradeda žaist, ir aš tada paisplaunu..., tada ašarų jam žymiai mažiau. Kai bsu didesnis, jau galima bus ir atsisveikindinėt manau...
Beje, maniškis po dviejų savaičių buvimo darže pradėjo pats valgyt su šaukštu

Va ką reiškia kompanija

Iki tol tai tik taškydavo į visas puses
Nepergyvenkit dėl mažylių, mamytės, vistiek reik juos paleist. Man irgi nėra lengva, bet žinau, kad vaikui ten linksmiau nei su manim, tarp vaikų, be to išmoks įvairių gerų dalykų: apsirengt, pavalgyt, dalintis žaislais ir t.t.

Palaikau visas
QUOTE(grusia @ 2009 09 28, 11:42)
Smagu butu, kad ir draugautu
oi siandien buvom pirma diena darzelyje...aisku, tik pora valandu, o viena palikau isvis tik valandai...Nesitikejau, kad man taip bus sunku vaika palikti...grizus namie niekaip vietos neradau, o kai nuejau paimti ir dar radau apsiverkusia visai paluzau...tikrai nesitikejau, kad man bus taip sunku...gal as pati labiau stresuoju negu mano tas vaikas...