Įkraunama...
Įkraunama...

Karoliniškės: Delfinukas

Sveikos,mamytes! Gal cia yra lankanciu Valdorfo grupes (kiek zinau,Delfinuke ju yra dvi )? Noreciau suzinot daugiau informacijos: kokios ten yra aukletojos,ar vaikuciams patinka ir t.t.?
Busiu labai dekinga uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita0711 @ 2010 03 24, 15:41)
mes ir lankem pauksteliu grupe iki 2metuku,buvo saunu,bet dabar dar labiau patinka, uzsiima sauniai, dainas dainuoja,sportuoja saleje, as tai patenkinta,dukryte sako kad abi aukletojos geros,nebara, tai ir as dziaugiuosi... smile.gif

Gal galit paaiškinti sistemą? Iki dviejų metų tarkim lanko paukštelių grupę, o po to eina (turbut nuo rudens) į kitą grupę pas kitas auklėtojas vėl iki kažkelių metų, po to vėl keičiasi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SNija @ 2010 04 25, 12:18)
Gal galit paaiškinti sistemą? Iki dviejų metų tarkim lanko paukštelių grupę, o po to eina (turbut nuo rudens) į kitą grupę pas kitas auklėtojas vėl iki kažkelių metų, po to vėl keičiasi?  4u.gif

Pauksteliu grupe - tai lopselinukai. Vaikai i ja priimami iki 2 metulu. Veliau jau yra formuojamos darzelinuku grupes. O cia jau dazniausiai niekas nesikeicia - nei aukletoja, nei patalpos iki pat darzelio baigimo. Uztat teveliu yra prasoma tai nauju uzuolaidu, tai dar ko nors juk ju vaikai cia eis iki galo mirksiukas.gif
Atsakyti
laba diena, gal gali kas papasakoti apie priesmokykline grupe siame darzelyje: kokios aukletojos, ar gerai parengia mokyklai?
Atsakyti
QUOTE(_lepunėlė_ @ 2010 06 08, 16:13)
Pauksteliu grupe - tai lopselinukai. Vaikai i ja priimami iki 2 metulu. Veliau jau yra formuojamos darzelinuku grupes. O cia jau dazniausiai niekas nesikeicia - nei aukletoja, nei patalpos iki pat darzelio baigimo. Uztat teveliu yra prasoma tai nauju uzuolaidu, tai dar ko nors juk ju vaikai cia eis iki galo  mirksiukas.gif

Mano mergyte nuo rudens eis i Pauksteliu grupe.Buvom nuvaziave apsidairyti,patiko kad pirmas auktas nera dideliu laiptu.Darzelis,kaip darzelis .
Taciau pasigedau elementarios svaros... doh.gif
Grindys nesvarios,palanges nevalytos jau senokai unsure.gif zaislai labai purvini.
Truputi nesuvokiama ,tokia netvarka... doh.gif Juk tai paciu maziausiu vaikiuku grupe. ax.gif sedi ant zemes sukslese doh.gif
Buvau tenai pirmadieni.Tai kas ten dedasi po savaites penktadieni? schmoll.gif
Jeigu taip bus ir veliau, teks kreiptis ,kad pasidometu ta tvarka atitinkamos tarnybos blush2.gif
Atsakyti
Labas,
Linkiu kantrybės Paukštelių grupėje, nes ten šeimyninkutė Regina begalo netvarkinga, o tvarka gi nuo jos ir priklauso. Mes su ja nesusitvarkėm niekaip, nes ji neprigirdi ir yra tikrai netvarkinga. Niekada nepraskalbdavo vaikų kelnyčių atsitikus "avarijai", seilinukai būdavo prirauginti su maisto likučiais, šikpuodžius išpildavo ne iš karto ir t.t. Kitose grupėse viskas visai kitaip, kurkas tvarkingiau...

QUOTE(Nicca @ 2010 06 29, 08:45)
Mano mergyte nuo rudens eis i Pauksteliu grupe.Buvom nuvaziave apsidairyti,patiko kad pirmas auktas nera dideliu laiptu.Darzelis,kaip darzelis .
Taciau pasigedau elementarios svaros...  doh.gif
Grindys nesvarios,palanges nevalytos jau senokai  unsure.gif zaislai labai purvini.
Truputi nesuvokiama ,tokia netvarka... doh.gif Juk tai paciu maziausiu vaikiuku grupe.  ax.gif sedi ant zemes sukslese  doh.gif 
Buvau tenai pirmadieni.Tai kas ten dedasi po savaites penktadieni? schmoll.gif
Jeigu taip bus ir veliau, teks kreiptis ,kad pasidometu ta tvarka atitinkamos tarnybos  blush2.gif

Atsakyti
sveikos, zinau, kad nuo 2010 m. rugsejo 1 d. bus dvi priesmokyklines grupes, gal zinote, kurioj grupej aukletojos geresnes?
Atsakyti
VAkar su mazyte buvom apsilankiusios Delfinuke, tai as likau labai patenkinta, nes vedeja yra superinis zmogus, aprode mums visa darzeli, baseina, sporto salyte tris mazyliu grupeles, supazindino su taisyklemis, vienu zodziu labai tvarkingas ir priziuretas darzelis, be to man labai patiko kad salia nera judrios gatves ir miskas visai prie pat 4u.gif
dziaugiuosi kad mano dukryte lankys toki puiku darzeli. Dar nezinau i kuria grupe pakliuvom, bet tikiuosi kad ir aukletoja ir seimininkute bus geros ir tvarkingos ax.gif
Atsakyti
Pats lankiau delfinuką, atėjo ir mano vaiko eilė, gyvenu šalia būna praeinu pro šalį su šuniu, o paskutiniu metu dažniau ir stebiu jo aplinką. Tai štai:

Vos ne kiekvieną vakarą susirenka paauglių gaujos, geria, semkes spjaudo ir pan... Sargas visisškai nevaiko!

Manau tvora būtina!!!! Pažiūrėkit kaip susitvarkė jono pauliaus mokykla! nei šunų nei budulių vakarais, manau tikrai sumažėjo inventoriaus laužymas.

Delfinuke reikia tvarkyti kiemą ir apsisaugoti nuo vietinių, nesuprantu negi sunku į metus bent vieną perimetro dalį aptverti?

Praėjo 30 metų smile.gif ech nostalgija smile.gif Tas pats metalinis traukinuks ir įkastos padangos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mindaugasbs @ 2010 07 28, 09:56)

Vos ne kiekvieną vakarą susirenka paauglių gaujos, geria, semkes spjaudo ir pan... Sargas visisškai nevaiko!

Manau tvora būtina!!!!  Pažiūrėkit kaip susitvarkė jono pauliaus mokykla! nei šunų nei budulių vakarais, manau tikrai sumažėjo inventoriaus laužymas.

blink.gif blink.gif oho, cia tai blogai, kadangi gyvenam toliau tai tokiu dalyku nematau...jo tvora tai tikrai nieko neapsaugo rolleyes.gif iki keliu smile.gif
reikia sakyti vedejai apie prasta sargo darba...
Atsakyti
QUOTE(mindaugasbs @ 2010 07 28, 09:56)
Pats lankiau delfinuką, atėjo ir mano vaiko eilė, gyvenu šalia būna praeinu pro šalį su šuniu, o paskutiniu metu dažniau ir stebiu jo aplinką. Tai štai:

Manau tvora būtina!!!!  Pažiūrėkit kaip susitvarkė jono pauliaus mokykla! nei šunų nei budulių vakarais, manau tikrai sumažėjo inventoriaus laužymas.

Delfinuke reikia tvarkyti kiemą ir apsisaugoti nuo vietinių, nesuprantu negi sunku į metus bent vieną perimetro dalį aptverti?

Praėjo 30 metų smile.gif ech nostalgija smile.gif Tas pats metalinis traukinuks ir įkastos padangos biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Balta.Naktis @ 2010 07 27, 13:49)
VAkar su mazyte buvom apsilankiusios Delfinuke, tai as likau labai patenkinta, nes vedeja yra superinis zmogus, aprode mums visa darzeli, baseina, sporto salyte tris mazyliu grupeles, supazindino su taisyklemis, vienu zodziu labai tvarkingas ir priziuretas darzelis, be to man labai patiko kad salia nera judrios gatves ir miskas visai prie pat  4u.gif
dziaugiuosi kad mano dukryte lankys toki puiku darzeli. Dar nezinau i kuria grupe pakliuvom, bet tikiuosi kad ir aukletoja ir seimininkute bus geros ir tvarkingos  ax.gif

Na nzn nzn....
Zadejau vesti savo vaika i Delfinuka vasara, taciau praejo noras.. kai pamaciau kitus darzelius- ju tvarka ir ten dirbancius zmones...
Mes i ji nevaikstom, bet pabuvus ten 3 val.- pirmas ispudis labai labai prastas. Pradedant darzelio direktore, kuri tik apie finansus teveliu sneka ir baigiant darzelio tvarka..Galvojau kad visi darzeliai gyvena taip skurdziai kaip Delfinukas- pasirodo ne, kiti sugeba ir ES lesas isisavinti ir pasiremontuoti...
Labai dziaugiuos kad tai pamaciau vasara o ne rudeni kai jau tektu vaika vesti i si darzeli. Taigi puoliau skubiai ieskoti kito darzelio ir buvau maloniai nustebinta kitu darzeliu tvarka, ukiskumu, maloniu bendravimu...
Atsakyti