Įkraunama...
Įkraunama...

Karoliniškės: Delfinukas

QUOTE(ciombocka @ 2013 08 28, 12:22)
Mano mažoji irgi lankys Boružėlių grupę  smile.gif
Kelintą valandą vesite vaiką pirmadienį?  blush2.gif

pirmadienį mes dar nevesim, nes iš gydytojo pažymą tegausim po dviejų sav....
Atsakyti
QUOTE(Linulemamule @ 2013 08 28, 10:49)
Nelabai suprantu ir aš to skirstymo. Patekome į ,,paukštukų'' grupę, o ten nuo 1 iki 2 mažiukai bus. Mums jau 2 metukai.

tai kad toje grupeje dar bus ir vyresniu nei 2m., lyg 2.5m. yra vaiku. kazi kas cia taip suskirste: direktore ar savivaldybe?.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kas cia @ 2013 08 28, 15:07)
tai kad toje grupeje dar bus ir vyresniu nei 2m., lyg 2.5m. yra vaiku. kazi kas cia taip suskirste: direktore ar savivaldybe?.. doh.gif

Tikrai įdomu, na eigoje žiūrėsim kaip bus, dabar kažkokia sumaištis.
Atsakyti
QUOTE(Linulemamule @ 2013 08 28, 14:12)
Tikrai įdomu, na eigoje žiūrėsim kaip bus, dabar kažkokia sumaištis.

Boruzeliu grupe dabar lanko vaikai 2010 metu gimimo. Nuo rugsejo jie iskeliami i zuvyciu grupe, kur pries tai buvo priesmokykliniai. Ir boruzeliu grupe paliekama naujiems mazesniems, nes ji pritaikyta lopselio grupei. Yra pirmame aukste ir turi atskira miegamaji. Ir boriuzeliu grupei paliekama vaiku mylimiausia aukletoja.
Atsakyti
QUOTE(rasskka @ 2013 08 28, 16:22)
Boruzeliu grupe dabar lanko vaikai 2010 metu gimimo. Nuo rugsejo jie iskeliami i zuvyciu grupe, kur pries tai buvo priesmokykliniai. Ir boruzeliu grupe paliekama naujiems mazesniems, nes ji pritaikyta lopselio grupei. Yra pirmame aukste ir turi atskira miegamaji. Ir boriuzeliu grupei paliekama vaiku mylimiausia aukletoja.

kokia aukletoja? 4u.gif gal Genute? Tai taip iseina, kad dabartiniai pauksteliai kitais metais eis i kita lopselio grupe- boruzeliu?o dar po metu i darzeline grupe, kur jau bus iki, kol lankys?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kas cia: 28 rugpjūčio 2013 - 15:54
sveikos mamytes, noriu paklausti ar siame darzelyje tik lietuviskos grupes yra? nes noreciau, kad lankytu darzeli su baseinu, bet esame rusakalbiai:/// ar pades vaikeliui is pradziu? nes gi nieko nesupras.....
siaip kaip supratau atsiliepimai lb geri, ir baseinas yra:)
Beje, ar su ta nauja centralizuota sistema imanoma patekti is kito rajono? blush2.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
Norejau jusu paklausti, ar ir jusu grupese per salcius buna vedinamos patalpos ir aukletojos atidarineja langus?... Is kur tas oro trukumas, kad reikia atidaryti langus ir vedinti patalpas, kai uz lango spaudzia 18 laipsniu saltukas? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kas cia @ 2014 01 20, 12:15)
Sveikos merginos,
Norejau jusu paklausti, ar ir jusu grupese per salcius buna vedinamos patalpos ir aukletojos atidarineja langus?... Is kur tas oro trukumas, kad reikia atidaryti langus ir vedinti patalpas, kai uz lango spaudzia 18 laipsniu saltukas? unsure.gif

O kurioj grupėj čia taip vyksta?
Atsakyti
QUOTE(Darling @ 2014 01 20, 21:08)
O kurioj grupėj čia taip vyksta?

maziuku, bent jau as uztikau, todel ir klausiu, ar cia visose grupese taip daroma, ar tik musu aukletojos uzkaitusios blush2.gif , kai uz lango spaudzia saltis, man netelpa galvoj...
Atsakyti
QUOTE(kas cia @ 2014 01 20, 21:53)
maziuku, bent jau as uztikau, todel ir klausiu, ar cia visose grupese taip daroma, ar tik musu aukletojos uzkaitusios blush2.gif , kai uz lango spaudzia saltis, man netelpa galvoj...

Mes 4-5m.grupėj, tai maniškis sako, kad niekada neatidaro langų schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Skia @ 2014 03 06, 12:53)
NAMS (Nacionalinis aktyvių mamų sambūris) imasi priemonių Vilniaus m. sav. tarybos sprendimui dėl priešmokyklinių grupių iškledinimo stabdyti .

Skubiai reikia surinkti kuo daugiau tėvų, kad išreikštų savo palaikymą. 

Paspauskite "Like" Facebook'e prie NAMS žinutės, užsiregistruokite ir pasidalinkite nuoroda su savo draugais, paprašykite, kad ir jie užsiregistruotų ir paplatintų.

https://www.facebook.com/samburis.lt#!/samburis.lt

Neleiskime eksperimentuoti su savo vaikais. Po mūsų tas pats gali nutikti ir kitiems darželiams.

Atsakyti
QUOTE(ta_is @ 2013 09 30, 12:50)
sveikos mamytes, noriu paklausti ar siame darzelyje tik lietuviskos grupes yra? nes noreciau, kad lankytu darzeli su baseinu, bet esame rusakalbiai:/// ar pades vaikeliui is pradziu? nes gi nieko nesupras.....
siaip kaip supratau atsiliepimai lb geri, ir baseinas yra:)
Beje, ar  su ta nauja centralizuota sistema imanoma patekti is kito rajono? blush2.gif

Sveiki,

Nežinau ar dar aktuali Jums informacija, bet pasidalinsiu. Pati lankiau šį darželį vaikystėje, tiesa, manau, jau ir auklėtojos N kartų pasikeitusios, o ir darželį lankyt pradėjau 1988 lapkritį, būdama vyresnė nei Jūsų berniukas, bet nei A nei B lietuviškai nesupratau tuo metu. Per Kalėdų šventę jau deklamavau eilėraštį "kaip didelė". Per mėnesį pradėjau kalbėti lietuviškai be jokių problemų. Manau Jūsų mažiukui neiškiltų didelių problemų, aišku pradžioje ir prašnektų iš serijos "aš иду valgyt обед", bet su laiku puikiausiai atsirinktų kalbas, kuri "naminė", o kuri "darželinė".
Beje paruošiamojoj grupėj pareiškiau tėvams, kad eisiu tik į lietuvių mokyklą (nors brolis jau mokėsi rusų mokykloj) ir darykit ką norit. Problemų niekad nekilo, kad esu iš rusakalbių šeimos.
Beje ir baseinas geras dalykas, kaip tik "mano laikais" jis atsirado daželyje. Direktorė mane užkrėtė plaukimu tiek, kad gerus 4 metus rimtai lankiau baseiną iki jo lazdynuose neuždarė porai metų. Ir dabar, kai dėl tam tikrų aplinkybių man daugelis sporto šakų tapo draudžiamos, prisiminiau būtent plaukimą!
Atsakyti