Įkraunama...
Įkraunama...

Karoliniškės: Delfinukas

Gal žinot koks darželio darbo laikas? Ir ar visada penktadienį užsidaro valanda anksčiau?
Atsakyti
Sveiki, ar yra "Varliukų" grupės tėvelių čia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Salamandra*: 05 rugsėjo 2014 - 18:46
QUOTE(*Salamandra* @ 2014 09 05, 19:45)
Sveiki, ar yra "Varliukų" grupės tėvelių čia?

yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kas cia @ 2014 09 06, 19:26)

Noriu dėl auklėtojos paklaust, Sigutės, ar ji man vienai nuolat viskuo nepatenkinta atrodo?
Atsakyti
QUOTE(*Salamandra* @ 2014 09 06, 20:32)
Noriu dėl auklėtojos paklaust, Sigutės, ar ji man vienai nuolat viskuo nepatenkinta atrodo?

Nezinau, koks jos vardas... Nors direktore labai gyre aukletojas, bet as asmeniskai jau spejau nusivilti... verysad.gif Labai gaila vaiko, nepasiseke... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kas cia: 06 rugsėjo 2014 - 19:52
O gal yra mamyciu, kuriu vaaikiukai lanko grupe patiems maziausiems, 1-2 metuku? Jei taip, gal galit pasidalinti informacija, kaip ten viskas, kaip aukletojos? Ziuriu, kad mano mergyte priskyre dar ir tai grupei, nors visuose kituose darzeliuose tai 1.5-3m grupese laukia tik. Maniske jau bus 1 m ir 8 men rugseji, bet ziuriu, kad I sia grupe sansu patekt daugiausiai:)
Atsakyti
Sveiki.
Gal zinote kiek vaikuciu lanko maziausia grupe nuo 1 iki 2 m.?
Atsakyti
Mamytes, kuriu vaikiukai lanko sio darzelio 4-5m. grupe (net nezinau kaip grupe vadinasi), sakykit kaip ten aukletojos? netycia patekom i si darzeli, nors lankom kita ir dabar nezinom ar pereiti ar pasilikti dabartiniame.. doh.gif
Atsakyti
Vis dar aktualu. Gal atsilieps lankanciu mamytes?

QUOTE(missg @ 2015 04 20, 15:02)
O gal yra mamyciu, kuriu vaaikiukai lanko grupe patiems maziausiems, 1-2 metuku? Jei taip, gal galit pasidalinti informacija, kaip ten viskas, kaip aukletojos? Ziuriu, kad mano mergyte priskyre dar ir tai grupei, nors visuose kituose darzeliuose tai 1.5-3m grupese laukia tik. Maniske jau bus 1 m ir 8 men rugseji, bet ziuriu, kad I sia grupe sansu patekt daugiausiai:)

Atsakyti
QUOTE(missg @ 2015 09 06, 23:53)
Vis dar aktualu. Gal atsilieps lankanciu mamytes?

Mes lankome maziausiu grupe (1-2 m), ir mano pirmasis vaikas lanke sia grupe. Aukletojos Super, ypac Gita! smile.gif seimininkute irgi myli visi vaikai, zodziu esam labai patenkiti ir laimingi, kad ir mazyliui teko i sia grupe pakliuti, adaptavosi labai greitai wub.gif
Atsakyti
Kaip faina, o kiek jusu vaikiukui laiko? ar daug grupeje vaikuciu? idomu, kiek cia ta eile dar pasistums, ar yra neprisiadaptuojanciu? :/

QUOTE(Dizulka @ 2015 09 10, 14:23)
Mes lankome maziausiu grupe (1-2 m), ir mano pirmasis vaikas lanke sia grupe. Aukletojos Super, ypac Gita! smile.gif seimininkute irgi myli visi vaikai, zodziu esam labai patenkiti ir laimingi, kad ir mazyliui teko i sia grupe pakliuti, adaptavosi labai greitai  wub.gif

Atsakyti
Maniskiui 1 metai ir 5 men. Pirmom rugsejo savaitem visi vaikai gerai adaptavosi, paskui maniskis susirgo, grizom si pirmadieni i grupe, jau yra naujoku, kolkas verkia. Grupeje pagal sarasus bus iki 13 vaikuciu
Atsakyti