Gal žinot koks darželio darbo laikas? Ir ar visada penktadienį užsidaro valanda anksčiau?
Sveiki, ar yra "Varliukų" grupės tėvelių čia?
QUOTE(*Salamandra* @ 2014 09 05, 19:45)
Sveiki, ar yra "Varliukų" grupės tėvelių čia?
yra

QUOTE(kas cia @ 2014 09 06, 19:26)
Noriu dėl auklėtojos paklaust, Sigutės, ar ji man vienai nuolat viskuo nepatenkinta atrodo?
QUOTE(*Salamandra* @ 2014 09 06, 20:32)
Noriu dėl auklėtojos paklaust, Sigutės, ar ji man vienai nuolat viskuo nepatenkinta atrodo?
Nezinau, koks jos vardas... Nors direktore labai gyre aukletojas, bet as asmeniskai jau spejau nusivilti...

O gal yra mamyciu, kuriu vaaikiukai lanko grupe patiems maziausiems, 1-2 metuku? Jei taip, gal galit pasidalinti informacija, kaip ten viskas, kaip aukletojos? Ziuriu, kad mano mergyte priskyre dar ir tai grupei, nors visuose kituose darzeliuose tai 1.5-3m grupese laukia tik. Maniske jau bus 1 m ir 8 men rugseji, bet ziuriu, kad I sia grupe sansu patekt daugiausiai:)
Sveiki.
Gal zinote kiek vaikuciu lanko maziausia grupe nuo 1 iki 2 m.?
Gal zinote kiek vaikuciu lanko maziausia grupe nuo 1 iki 2 m.?
Mamytes, kuriu vaikiukai lanko sio darzelio 4-5m. grupe (net nezinau kaip grupe vadinasi), sakykit kaip ten aukletojos? netycia patekom i si darzeli, nors lankom kita ir dabar nezinom ar pereiti ar pasilikti dabartiniame..

Vis dar aktualu. Gal atsilieps lankanciu mamytes?
QUOTE(missg @ 2015 04 20, 15:02)
O gal yra mamyciu, kuriu vaaikiukai lanko grupe patiems maziausiems, 1-2 metuku? Jei taip, gal galit pasidalinti informacija, kaip ten viskas, kaip aukletojos? Ziuriu, kad mano mergyte priskyre dar ir tai grupei, nors visuose kituose darzeliuose tai 1.5-3m grupese laukia tik. Maniske jau bus 1 m ir 8 men rugseji, bet ziuriu, kad I sia grupe sansu patekt daugiausiai:)
QUOTE(missg @ 2015 09 06, 23:53)
Vis dar aktualu. Gal atsilieps lankanciu mamytes?
Mes lankome maziausiu grupe (1-2 m), ir mano pirmasis vaikas lanke sia grupe. Aukletojos Super, ypac Gita!

Kaip faina, o kiek jusu vaikiukui laiko? ar daug grupeje vaikuciu? idomu, kiek cia ta eile dar pasistums, ar yra neprisiadaptuojanciu? :/
QUOTE(Dizulka @ 2015 09 10, 14:23)
Mes lankome maziausiu grupe (1-2 m), ir mano pirmasis vaikas lanke sia grupe. Aukletojos Super, ypac Gita!
seimininkute irgi myli visi vaikai, zodziu esam labai patenkiti ir laimingi, kad ir mazyliui teko i sia grupe pakliuti, adaptavosi labai greitai 

Maniskiui 1 metai ir 5 men. Pirmom rugsejo savaitem visi vaikai gerai adaptavosi, paskui maniskis susirgo, grizom si pirmadieni i grupe, jau yra naujoku, kolkas verkia. Grupeje pagal sarasus bus iki 13 vaikuciu