Įkraunama...
Įkraunama...

Tailandas, I tema

QUOTE(KristiTal @ 2008 11 18, 13:24)
As siuo metu esu Tailande, Pukete. Is ekskursiju nepatarciau imti zvejybos, konkreti nesamone. O siaip viskas fainai, nors pats miestas negrazus man.  Neuzilgo skrisiu i Koh Samui
Tiesa, Pukete jei eisite i Simon Kabaret sou, tai paskui galima nusifotografuoti su transvestitais, tik turekite pasieme pinigu duoti uz nuotraukas.

pavydziu tau, kodel zvejyba nieko gero , man Patajoje tai labai patiko , o Simon Kabaret tai tas pats kaip ir kitur, kokias dar ekskursijas rinkotes Pukete, butu malonu zinoti nes ir as greit ten busiu smile.gif
Oi kaip as Jums pavydziu biggrin.gif
Isgerkit SINGHA smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cabin8crew @ 2008 11 18, 16:13)
Laba del phuketo viesbuciu, tai jei neesat brangininkai, tai patarims toks. sedi i taxi ir jis jus pavezioja, uzeini pamatai kambari, patinka nepatinka, - deriesi del kainos...
Rezervuoti, na nzn ar reikia... Beje patarimas, kad nemoketi milzinisku pinigu, galit pasiimti viesbutuka pora km nuo geriausiu pliazu, ir issinuomuoti motoroleri, tikrai smagu ir 50 kartu sutaupysit, mat per 5 min atsidursite pliaze prie hiltono viesbucio, o pavalgyti galesit nuvaziuoti siek tiek atokiau, ir pire juros, kur vietiniazvejai ruosia identiska restoranu maista, tik zuvis sviezai, ir nera miesto niurzgalynes. smile.gif

va cia iskilo kitas klausimas,kaip su trAnsporto nuoma:masinos,motorolerio??kokios mazdaug kainos phukete?
del viesbuciu,tai variantas pavaiksciot ir surast netinika,nes organizuojames per agentura..

dar idomu del upes kwai turo,mastom imt 1 ar 2dienas?gal kas patartu?butu idomi ir kaina,gal kas nors zinot kokia apytiksliai??
Atsakyti
Latviai permete mane per borta, bankrutavo, gal kas galit pasiulyti pigu skrydi po sausio4 dienos?
Atsakyti
QUOTE(Robinzonas @ 2008 11 25, 08:50)
Kovo mėnesiui nuo Vilniaus iki Bangkoko per visas agentūras po 2059 pardavinėja.

Per kokias agenturas? Gal galima tiksliau, kur ieskot? Man realiai reiketu i viena puse tik... arba su grizimu po kokiu 5 men smile.gif

Edzka, dar neseniai ziurejau per Greitai.lt, tai sausio - vasario men buvo po 2400 bilietu, dabar jau apie 3000, ispirko unsure.gif Ir visai neseniai dar buvo pilna bilietu kovo men uz 2200, cia taip pat per greitai.lt, gal pries savaite maciau tikrai, o dabar jau neber g.gif Kazkaip laukiu, gal finnair duos akcija? Pernai man atrodo kovo pradzioj kazkas (bet turbut ne finnair) dave akcija po 1800 is Vilniaus... Sekmes ieskant ir jeigu ka, prasom info ir cia blush2.gif
Atsakyti
Siandien per Rusijos zinias sake, kad riausininkai uzeme Bangkoko oro uosta. Zmones ikalinti ten - tegali nei iskrist nei isskrist. Kaip pagalbini naudoja U-Tapao (Pattay'os) oro uosta. Buvo keli sprogimai, nukentejo 8 zmones. Labai kencia turizmas. Rusija bent padeda savo pilieciams-turistams: atveze jiems maisto i oro uosta, kai kuriuos jau isveze ar isskraidino i Vladivistoka ir dar kazkur. O ka Lietuvele? Atsitiks taip LT pilieciams - ir sedesi, kukuosi savaite oro uoste be maisto - niekas nepades - krize...
Kaip paziurejau reportaza net baisu pasidare - su pagaliais ir ginklais begioja tajai Bangkoko gatvemis, viska dauzo kas po ranka papuola, aplinkui dega tai masina, tai motoroleris numestas gatvej, kiti net saudo... blink.gif
Atsakyti
Sveiki.
Mes planuojame keliauti i Tailanda su 1.5 metu dukryte. Gal kas buvote su vaikais? Gal galite papasakoti kaip sekesi? Kuo vaikus maitinote, ar yra sauskelniu pirkti (kokios kainos), ar yra kosiu visokiu (pvz. Hippo ar pan)
Buciau labai dekinga uz bet kokia info.
Atsakyti
Noreciau keliauti i Tailanda per Sv.Kaledas ir Naujus, gal galit pasakyti, ar tai geras laikas klimato atzvilgiu, t.y. ar silta, ar idegsiu blush2.gif Be to, i kuria vieta geriausiai keliauti (nes man jau galva susisuko nuo tu pavadinimu) del nuostabiu papludimiu, puikiu viesbuciu, beje, koki gera gal galite rekomenduoti???
Liko labai mazai laiko, buciau nuosirdziai dekinga uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
Keliauk, tikrai silta per naujus metus, o kur keliauti rinkis pati, gali i salas, beveik visos grzios, gali i Pataja, ziurint koks tikslas tavo ar pasimaudyti ir pasideginti, ar pakeliauti po sali
Atsakyti
Dekui uz greita atsakyma 4u.gif Mano tikslas apsistoti grazioje vietoje prie gero papludimio, gerame viesbutyje, pailseti po sunkiu metu, pasimaudyti, pasedeginti, ir siek tiek pakeliauti, nesiplesant...Todel ir rupi, jau buvusiuju nuomones, kurie isbande geras vietas, nes nenoriu dar karta nusivilti, kaip praejusiais metais, Keraloje schmoll.gif
Atsakyti
Jei taip tai siulyciau Puketo sala, viesbuti rinkis pati, jei 5 zvaig pasirinksi tikrai viskas bus aukstam .
Jei nori didesnes ramybes , rekomenduoju PHI PHI sala, viena is graziausiu.
Jei rinksies Pataja, tai galesi aplankyti Bankoka 180 km. bet ten papludimiai tik salose, viesbuciai labai geri , nemaziau 4zv.
Spresti tau kur
Kai apsispresi parasyk, as jau 3 karta vyksiu bet dar nes[rjau viso apziureti ir aplankyti, Tailandas nuostabus viskuo, tik vien gulekimas pliaze tampa per prabangus laiko atzvilgiu nes yra ka pamtyti sioje salyje
Atsakyti
QUOTE(maple @ 2008 11 26, 21:19)
Su pazintine turbut butu idealiausia!!! Bet man reikia skristi is Londono (bet kokio orouosto) ax.gif Gal kokiu linku geru zinote, nes pagrindiniai operatoriai, tikrinai, neskraidina i Tailanda, keista g.gif

As skrisiu is Londono sausio gale, radau bilietus per greitai.lt uz 2078LT.
Graziausia turbut Phi PHi saloje - labai grazus Ton Sai Bay papludimys. Ten tokia kaip ilanka, tad tu matai net 3 krantus, nes jie yra uzapvalintos formos, o tolumoje melynuoja jura... rolleyes.gif

kaip manot - kainos kris tik Bangkoke, ar visame Tailande? Viesbuciams ar ekskursijoms?
Atsakyti
Mano tevai vakar turejo skrist i Bankoka per Helsinki. Ir del tu ivykiu ten neisskrido. Net neleido is Vilniaus i Helsinki skrist. Grizo vakare namo, dabar laukia.
Atsakyti