Ghmmm.. Tipo tezai rašo, kad viskas bus ok:
Kelioniu organizatoriaus TEZ TOUR atstovybes kitose salyse pastarosiomis dienomis planuotus skrydzius i Bankoka laikinai nukreipe i Utapao oro uosta, kuris veikia be jokiu sutrikimu.
Naudinga informacija:
Tailande esantys Lietuvos pilieciai, prireikus konsulines pagalbos, gali kreiptis i
Lietuvos garbes konsula Tailande prof. Dr. Wong Kulpat Snidvongs, (tel: +66 2661
5599, mob. tel: +66 081 819 8899) arba i bet kuria Europos Sajungos atstovybe
Tailande -- geriausia i Vengrijos atstovybe (Lietuva turi atskira susitarima su
Vengrija del konsulines pagalbos).
Garbes konsulo vadovaujamo konsulato adresas:
67, Sukhumvit Road 26,
Klongtoey
Bangkok 10110
Thailand
Tel.:+66 2 661 5599, +66 81 819 8899
Fax.:+66 2 661 5500
E-mail: wongsnid23@hotmail.com
QUOTE(Archideja @ 2008 11 27, 12:43)
kaip manot - kainos kris tik Bangkoke, ar visame Tailande? Viesbuciams ar ekskursijoms?
Manau, kad kris viskam, kadangi patys tajai sako, jog šiemet sezono jau nebus : turistinės firmos atsisako sutarčių, daugelis valstybių tarp kurių Amerika, N.Zelandija, Japonija ir kt. savo piliečiams nerekomenduoja vykti į Tailandą. Turėtų atpigti ne tik paslaugos visame Tailande dėl turistų trūkumo, bet ir bilietai į Bangkoką. (žinoma, kai atidarys oro uostą)
QUOTE(Noja @ 2008 11 27, 10:39)
Maple, o kuo ten nusivylei Keraloje? Siaip labai idomu, nes ir as buvau Keraloje, tai man graziausia Pietu Indijos dalis, o ypac viena vieta, tai netgi vaziuociau dar karta. Tik i likusia Indija ne
beje, ta vieta mano avatare

beje, ta vieta mano avatare

Na, mes cia nelabai i tema, bet atsakysiu...Labiausiai mes kankinomes del maisto, nes kad ir stengemes valgyti europietiska, vistiek tas karis visur jautesi. Be to, gan brangu kai lygini su kokybe ir porcijos dydziu, o ir aptarnavimas ne koks. Visa tai dar atleistina, bet juk lupa tai ziauriai... Siap nera ka per daug veikti, aplankem izymiausias vietas per pora kartu ir tiek. Gamta gan skurdi. O dar pataikeme prie labai prasto pliazo (mes buvome netoli sostines, mietelyje Kovalam), maudytis irgi negalejom, nes pavojinga, tempe i jura ir t.t. Bet galbut man nepatiko dar ir del to, kad i Kerala vaziavau po Sri Lankos, kuri paliko pacius nuostabiausius ispudzius, tiek gamta, tiek servisas, maistas, jura, pliazas, budizmas(man labiau priimtinas nei hindu), istorija, architektura.
Bet vietoje suzinojome, kad yra geresniu pliazu Keraloje, bet jau buvo per velu ka nors keisti. Todel ir sioje temoje uzklausiau apie Tailanda, kad isgisrsti zmoniu jau buvusiu ten, isbandziusiu tam tikras vietas, kad nenusivilti.
Atsiprasau visu, kuriems pasirodys mano komentaras ne i tema

Papildyta:
QUOTE(Robinzonas @ 2008 11 27, 16:59)
turistinės firmos atsisako sutarčių,
Siandien nustraksejau tiesiai i kelioniu agentura, nes per kompa niekaip nemeta to Tailando, galvoju kas cia darosi. Agenturoje pranese, kad visi kelioniu operatoriai nutrauke bet koki bookinima, nes laukia kas bus. Atia Tailandas man siais metais

QUOTE(maple @ 2008 11 27, 18:37)
Na, mes cia nelabai i tema, bet atsakysiu...
As cia irgi ne i tema

Del siemet, tai gal ir neverta labai planuotis Tailando, bet po menesio kito isivaizduoju kad susitvarkys. Be to, kaip ir kiti, tikiuosi kad atpigs

Sveiki, kol buvau uzsivertes darbais ir negalejau parasyti nemazai jus cia priddiskutavot.
Nors kaip rasiau broliai latviai subankrytavo, isdure mane, bet vistiek varau i Tailanda,
siandien uzsisakiau bilietus i tailanda sausio 7 d uz 2038, grisiu sausio 25d.
Nebijokite visokiu perversmu ir panasiai Tailande.
Kas liecia maista, tai prasykite visai be prieskoniu, tai bus netaip astru, daug saldziu mesos gaminiu(kiauliena) valgyti labai daug kaviniu, kainos mazesnes nei pas mus , beveik visas maistas gaminamas is naturaliu produktu,neuzsaldytu, nes nera saldytuvu kavinese, tai maistas sviezias, o virtuviu ivairiu, nuo tailandietisku iki airiskos virtuves, jei noriye ekzotikos tai galite paragauti maisto is vezimeliu, kaina apie 3-5 litai, pietus, bet tai tik drasiems, po keliu savaiciu Tailande nebebaisu ragauti,
o vaisiai- kokiu tik nera, kaina ipakavimo apie 1,5 lt, pavadinimu visu ir nebeprisimenu
kas liecia pliazus, varyti reikia i pietini Tailanda- nuostabus pliazai ir jura, saule
Tikras Bounty
Kas nebuvo tai tikrai jiems tailandas pasirodys kaip priesingybe visam pasauliui, poziuriams ir t.t
O kas buvo parasykit, ar yra geresne salis nei tailandas
Nors kaip rasiau broliai latviai subankrytavo, isdure mane, bet vistiek varau i Tailanda,
siandien uzsisakiau bilietus i tailanda sausio 7 d uz 2038, grisiu sausio 25d.
Nebijokite visokiu perversmu ir panasiai Tailande.
Kas liecia maista, tai prasykite visai be prieskoniu, tai bus netaip astru, daug saldziu mesos gaminiu(kiauliena) valgyti labai daug kaviniu, kainos mazesnes nei pas mus , beveik visas maistas gaminamas is naturaliu produktu,neuzsaldytu, nes nera saldytuvu kavinese, tai maistas sviezias, o virtuviu ivairiu, nuo tailandietisku iki airiskos virtuves, jei noriye ekzotikos tai galite paragauti maisto is vezimeliu, kaina apie 3-5 litai, pietus, bet tai tik drasiems, po keliu savaiciu Tailande nebebaisu ragauti,
o vaisiai- kokiu tik nera, kaina ipakavimo apie 1,5 lt, pavadinimu visu ir nebeprisimenu
kas liecia pliazus, varyti reikia i pietini Tailanda- nuostabus pliazai ir jura, saule
Tikras Bounty
Kas nebuvo tai tikrai jiems tailandas pasirodys kaip priesingybe visam pasauliui, poziuriams ir t.t
O kas buvo parasykit, ar yra geresne salis nei tailandas

QUOTE(maple @ 2008 11 27, 20:52)
O valgyti bet kur galima??? Ar sveiktai nepavojinga??? Nes jeigu taip, tai geriau viesbuti uzsisakyti tik B&B ir valgyti vis kitur?
Tikrai, su maistu ten no problem

QUOTE(maple @ 2008 11 27, 21:52)
O valgyti bet kur galima??? Ar sveiktai nepavojinga??? Nes jeigu taip, tai geriau viesbuti uzsisakyti tik B&B ir valgyti vis kitur?
Kavinėse tikrai nepavojinga, mes pirkdavom ir gatvėje- nėkart neapsinuodijom. Ypač saugu maistą ir vaisius pirkti šalia viešbučio, nes ten pastovūs prekeiviai. Mes taip susidraugavom su vaisių pardavėja, kad išvykstant abi apsiverkėm

QUOTE(Edzcka @ 2008 11 27, 23:08)
Šiaip labai įdomu, bet dabar laužau galvą ar važiuot vėl į Maldyvus ar vėl į Tailandą. Vat dėl tų dviejų šalių dilemoje esu

QUOTE(Edzcka @ 2008 11 28, 09:48)
Kokios kainos? Aš nebijočiau suirutės, bet šį kartą važiuoju su vaikučiais ir mamyte

Apie Maskva parasyiu, cia is pirmos mano keliones i Tailanda.
Uzsisakau skrydi is Maskvos, glvoju vizu nereikia, perves is vieno aerouosto i kita, uzsisakau is vilniaus skrydi,pries 3 dienas iki skrydzio suzinau kad bilietu negausiu is rusu, o atves jie juos man i aerouosta.
O kaip pasiimti kai iseiti negali.
Per para pasidarau viena viza i Rusija.
Nuskrendam i Maskva, sakau pasienieciams, as einu atsineti bilietu o mano bendrakeleivis tegul laukia, oji okur bilietai, sakau atnesiu, o jie jei iseisi is aerouosto zonoz atgal gristi galesi tik skrydziui kitame aerouoste, o ttavo zmonai dedam bauda ir issiunciam atgal...
Siap ne taip susitarem kad as perduosiu bilietus.
skambinu tam kas turi atvezti bilietus, ojis nerysio zonoje........
Po pusvalandzio skambina man jis, sako buvau metro , nera rysio.
Gaunu bilietus, perduodu zmonai, einu kavos atsigerti
Sakau sdelaite beloje kofe
Skolkio dolzen platit
210 rublei
Uzsisakau skrydi is Maskvos, glvoju vizu nereikia, perves is vieno aerouosto i kita, uzsisakau is vilniaus skrydi,pries 3 dienas iki skrydzio suzinau kad bilietu negausiu is rusu, o atves jie juos man i aerouosta.
O kaip pasiimti kai iseiti negali.
Per para pasidarau viena viza i Rusija.
Nuskrendam i Maskva, sakau pasienieciams, as einu atsineti bilietu o mano bendrakeleivis tegul laukia, oji okur bilietai, sakau atnesiu, o jie jei iseisi is aerouosto zonoz atgal gristi galesi tik skrydziui kitame aerouoste, o ttavo zmonai dedam bauda ir issiunciam atgal...
Siap ne taip susitarem kad as perduosiu bilietus.
skambinu tam kas turi atvezti bilietus, ojis nerysio zonoje........
Po pusvalandzio skambina man jis, sako buvau metro , nera rysio.
Gaunu bilietus, perduodu zmonai, einu kavos atsigerti
Sakau sdelaite beloje kofe
Skolkio dolzen platit
210 rublei
QUOTE(maple @ 2008 11 27, 19:52)
Dabar apie Tailanda. Nors sias metais nepavyks, bet gal kitais...Sakai Tailande ir geriau, ir pigiau??? O valgyti bet kur galima??? Ar sveiktai nepavojinga??? Nes jeigu taip, tai geriau viesbuti uzsisakyti tik B&B ir valgyti vis kitur?
Maple, cia jau visi rase - Tailande labai labai skanus maistas, saugu valgyti ir gatvej

Bet buvau tik Bankoke ir Koh chang saloj, i Puketa ar Pataja nenoriu

Beje, gal kas turi info, ar pietines salos saugios? Kazkur skaiciau, kad ten nesaugiausia, saugiausia aplink Bankoka...
Ir dar, gal kas turi pazistamu, kurie bande prasitesti Tailando viza jau ten? LT max duoda per trumpai viza ir sako, kad galima ten prasitesti, bet neaisku ar prates...
Mes pries pora metu irgi per Maskva skridom

Kadangi niekaip neišeina įdėti nuotraukų į forumą, tai kam įdomu, mano kelionės į Tailandą įspūdžius galite rasti čia:
http://picasaweb.goo...ey=1sm3GqIz3-U#
laukiu komentarų
http://picasaweb.goo...ey=1sm3GqIz3-U#

laukiu komentarų

Mano vyro sesuo su savo vyru ir visa lietuviu turistu grupe beviltiskai istrigo Tailande del Bankoke esanciu neramumu ir aerouostu blokavimo. Grupe bande kreiptis i Lietuvos garbes konsulata Tailande, ten atstovai nieko padeti negalejo ir patare geriau kreiptis i Turkijos avialinijas, kas skamba isvis beviltiskai. Zodziu, lietuviai sumise, issigande ir nebezinantys ka toliau daryti bei kokiu budu pargrizti i Lietuva. Labai prase pasiteirauti ar kas nors daroma ir ar kaip nors rupinamasi savo salies pilieciais kaip jiems padeti pargrizti i tevyne? Atsilikeliu salis juoda sake, gyvenime nebevaziuotu, o dar tiek problemu dabar turi...
QUOTE(Bitute555 @ 2008 11 30, 15:25)
o jus keliaujate kaip pavienis, ar su grupele? kiek supratau, jus dar tik skrisite ten?
Mes keliaujame ne per agenturas t.y. savystoviai, individualiai ar pan. Vienu zodziu "Independently". Antradieni turime buti Frankfurte ir ta pacia diena isskristi i Bangkoka. Siaip ne tik avialinijos bet ir viezbuciu portalai situacija stebi ir imasi veiksmu, kad "neapviltu" (parasiau ir paciam juokinga, kur cia jau "napviltu") klientu. Pvz. Agoda pinigus likus iki 3 paru tavo atvykimo grazina pinigus. Avia kompanijos skelbia savo skrydziu situacia 2-3 dienoms i prieki. Taigi pasirinkimo laisve yra. Sudetingiau tiems kurie Ten Tailande, o cia gali viska trenkti, paimti pinigus (manau turbut ne visus