Įkraunama...
Įkraunama...

Naujas vandens pramogų parkas SPA Druskininkai

Sveikos, kiek žinau Druskininkuose atsidarė dar vienas vandens pramogų parkas SPA Druskininkai http://www_spadruskininkai_lt, gal kuri jau spėjote ten pabuvoti?
Atsakyti
Nieko gero - nukopijavo sistemą nuo Druskininkų vandens parko doh.gif
Atsakyti
AS buvau ten, bet man tik masažus darė - limfodrenažinį ir klasikinį. Baseinuose nebuvau, o tik praėjau pro juos. Vaizdas neblogas - gražu. O masažai-dare Loreta- irgi patiko. Beje, gyvenantiems "Druskininkuose" ir "Lietuvoje' nuolaidos.
Atsakyti
sekmadieni vaziuosim isbandyt ta paketa uz 236lt ziuresim kas ten gero galesiu papasakot ispudzius
Atsakyti
na labai patiko...aptarnavimas , svara, prabanga...nors buvome tik diena bet labai jau man ten patiko taip paiilsejau... 4u.gif
Atsakyti
o cia tas 236 lt paketas tai kas konkreciai? bandziau tam puslapy isieskoti, bet kazkaip neradau.. cia vienos dienos apsilankymas? keliem zmonem? beje, siaip tam centre 3 h uztenka? [nes vandens parke 3 h man buvo gerokai per mazai..]
Atsakyti
Buvau ir aš šiame SPA smile.gif Man irgi labai patiko, buvau praėjus tik keliems mėnesiams nuo atidarymo, tai labai gerą įspūdį paliko aptarnaujantis personalas thumbup.gif Tikiuosi, paskui jie nesuges nuo daug žmonių, nuo pervargimo ir kt... Šiaip jau labai seniai kur nebuvau mačius tokių paslaugių ir savo darbui atsidavusių žmonių thumbup.gif
Trijų valandų šiame centre, manau, yra per akis mirksiukas.gif Nėra didelis centriukas - nusileidimo takeliai du, vienas skirtas su mažais vaikais, tai ir yra toks vaikiškas, yra baseinas plaukimui, yra didelė jakuzzi, mažesnė jakuzzi, mineralinio vandens baseinas atskiroje patalpoje, jei gerai pameni ar trys, ar keturios pirtys yra, viena iš jų lauke. Yra saulės pievelė thumbup.gif smile.gif Patalpa, kurioje sudėtos ryškios lempos, smėliukas po kojomis, gultai, skamba muzika thumbup.gif Tikrai galima pasijusti kaip kažkur pliaže prie jūros smile.gif
Visko neišvardinau, kas ten yra, bet šito centro niekaip neišeitų pavadinti vandens parku, tai tiesiog tikrai geras SPA centras.

O paketas čia, spėju, yra vieno iš dviejų viešbučių - arba Lietuvos, arba Druskininkų, kurie kartu su nakvyne suteikia galimybe pabūti šiame centre ax.gif
Atsakyti
Na, man ten nelabai patiko, interjeras keistas, gan nepigu, rekomenduociau tikrai Vandens parka, jame idomiau, daugiau pirciu, jacuzzi, kalneliu ir t.t.
Atsakyti
Ar yra tiesioginis įėjimas iš "Druskininkų" ar "Lietuvos" viešbučių? g.gif juk ten gretimi pastatai..
Planuoju kažkada nuvažiuoti savaitgaliui, "Druskininkuose" jau kartą gyvenom: kambariai liuks, šiek tiek silpnoki pusryčiai pasirodė, bet šiaip skanu. Jei dar būtų tiesioginis įėjimas į tą vandens parkelį, tai gal ir nieko būtų visai...
Atsakyti
As buvau rudeni, tai is Druskininku viesbucio nebuvo, bet iki jo paeiti vos keli metrai...
Atsakyti
Sveikutes,
Noreciau issamios informacijos,ruosiames su vyru pabegti nuo vaikuciu dviese i DRUSKININKU SPA,planuojame uzsisakyti apgyvendinima druskininku viesbutyje,pasirinkome liuksa,bei kompleksa "SPA DRUSKININKAI",gal kas buvote,noreciau issamios info,kaip apgyvendinimas,maitinimas,proceduros...Dekoju visoms issanksto. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(HenriLuk @ 2008 03 10, 13:16)
Sveikutes,
Noreciau issamios informacijos,ruosiames su vyru pabegti nuo vaikuciu dviese i DRUSKININKU SPA,planuojame uzsisakyti apgyvendinima druskininku viesbutyje,pasirinkome liuksa,bei kompleksa "SPA DRUSKININKAI",gal kas buvote,noreciau issamios info,kaip apgyvendinimas,maitinimas,proceduros...Dekoju visoms issanksto. 4u.gif

Apie Druskininku viesbuti gali daugiau pasiskaityti temoje apie Druskininkus. Bet, jei trumpai, tai viesbutis pats mums labai asmeniskai patiko, aptarnavimas puikus, maistas taip pat skanus. Pusryciu meniu gal ir nelabai ispudingas, bet tikrai pakanka. smile.gif
Atsakyti