Įkraunama...
Įkraunama...

Naujas vandens pramogų parkas SPA Druskininkai

o man visai patiko sitam spa centre. ir zmoniu nera taip daug kaip didziajam druskininku vandens parke, nera tos makalynes zmoniu. ir 3 val man tikrai per akis buvo. buvau cia jau 2 kartus thumbup.gif
Atsakyti
as ir su vyru buvau, tai ten daug ramiau, zmoniu nedaug, tikra ramybes oaze, man patiko nes mes norejome pabegti nuo surmulio, viskas dar nauja, paslaugus personalas, aisku ten greiciau SPA, nes kalniukai tai labai vaikiski, bet mums su vyru buvo liuks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Skaidrė @ 2008 07 23, 17:16)
Man truputi keista, kad vasaros laiku kainos nekrinta smile.gif laukiu akciju!

Buvo labai daug akciju vasaros metu SPA Druskininkuose ir bilietams ir proceduroms. Dabar ten labai pigus abonementai.
Atsakyti
lovos kosmariskos doh.gif blink.gif negalejom uzmigti doh.gif dar nesu tokioj prastoj lovoj miegojusi doh.gif
Atsakyti
4u.gif Mes gyvenom "Druskininkuose" prezidentiniuose apartamentuose. Visiems rekomenduoju. 4u.gif Nuostabūs ir labai erdvūs trys kambariai, dvi terasos su lauko baldais, balkonai. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .Tai per visą laiką , net nepasinaudojome proga nemokamai pramogauti vandens parke, kurią dovanoja viešbutis, nes musu apartamentuose buvo perlinė vonia, Jacuzi, turkiška pirtelė. tai visą SPA centrą turėjome pas save ir galėjome mėgautis visais malonumais neišeidami iš kambarių. smile.gif O dar oras rugsėjį pasitaikė toks labai geras thumbup.gif . Pusryčių tikrai pilnai užtekdavo ir jie būdavo labai skanūs ypač omletas ir varškės apkepas, bei blyneliai su varške doh.gif . Ir aptarnauja toks egzotiškas tamsiaodis padavėjas doh.gif Be to labai patogu, kad viešbutyje nuomoja dviračius. Niekur nereikai ieškoti. Kitą kartą ir vėl ten važiuosime.... jei neatrasime ko nors dar geriau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurevaga: 16 spalio 2008 - 22:31
buvau druskininku spa, o pries tai daug kartu buvusi akvaparke. ejom 3 val, tai man ju net perdaug, nes nelabai ka veikt. kazkas minejo , kad personalas paslaugus, na taip, bet pazystami kurie ejo darbo dienomis, net skundesi, kad sako vaiksto is paskos, ir ziuri kur eisi, nes tuomet maziau zmoniu, tai kaskadas paliedzia tai dar ka...Tik pliusas druskininku spa, jei nusprendet apsilankyt su bambliais, nes su jais gali eiti ir i pirtis, ko negalima akvaparke,tuomet patogu, kad nereikia sukt galvos, kur ta vaika det. Yra vaiku baseinelis salia, kalneliai maziukams yra. Isvada: jei tik suaugusiu kompanija, be abejo, eiciau i akvapark: daugiau veiklos, o net ir kaina pigesne beveik
Atsakyti
Savo gimtadienio proga važiavome į Druskininkų SPA. Viešbutis fainas, pusryčiai visai geri, sotūs, baseinas man labai patiko: extrymų nemėgstu, žmonių minios irgi. Pirtys patiko, galėjome dviese, po vieną būti, žmonių labai mažai. Nusivyliau tik procedūromis, įtrynimu konkrečiai. Visų pirma aliejaus turėjo tik vienos rūšies ir medaus su mėtom (nuo mėtų man alergija). Pamasažavo, paglostė smile.gif nu nežinau...
Bet iš principo man labiau patiko nei vandens atrakcionų parke ir vaikai nenuobodžiavo. Siūlu važiuoti smile.gif
Atsakyti
Grizom ir mes is sio pramogu parko thumbup.gif tai atsiliepimai tikrai butu neblogi.Labai paslaugus aptarnaujantis personalas,aplinka padori,zmoniu ne milijonas,dusai linksmieji labai fainus biggrin.gif bigsmile.gif vienas is minusu,kad pirtys ne visos atitiko ta aprasyma kas ant iejimo duru buvo parasyta,vienur temperatura turetu buti 90 C taciau iejus toli grazu kad 50 C butu,bet cia keletas tokiu "atsalusiu" buvo tongue.gif

Mineralinese voniose tik mes su mb buvom,kiti kazkaip ten nesiverzia g.gif

Dar isorini vazida uzgozia,salia parko vykstancios statybos(cia kam labai rupi ir pati aplinka),bet tas dalykas laikinas,jei neuzsaldys statybos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūružė @ 2008 11 04, 10:11)
Savo gimtadienio proga važiavome į Druskininkų SPA. Viešbutis fainas, pusryčiai visai geri, sotūs, baseinas man labai patiko: extrymų nemėgstu, žmonių minios irgi. Pirtys patiko, galėjome dviese, po vieną būti, žmonių labai mažai. Nusivyliau tik procedūromis, įtrynimu konkrečiai. Visų pirma aliejaus turėjo tik vienos rūšies ir medaus su mėtom (nuo mėtų man alergija). Pamasažavo, paglostė  smile.gif nu nežinau...
Bet iš principo man labiau patiko nei vandens atrakcionų parke ir vaikai nenuobodžiavo. Siūlu važiuoti smile.gif

Buvau Spa Druskininkai porą kartų, labai patiko, buvau su šeima - ir mažu vaiku tuo pačiu, tai labai patiko, kad žmonių nedaug, jis nedidelis aišku, bet yra kur pasiplaukioti, pagulinėti, jaunimėliui tai tik į Druskininkų parką patarčiau, čia nebūtų kas veikti, bet su šeima tai man čia patogiau.
Labai patiko pirčių kompleksas, aš jose tik apsižiūrėjau, nes vienam reikia būti su vaiku vis, tai daugiau vyrą leidau. Ir mes ėmėm pylingus kūnui - labai labai patiko thumbup.gif labai kruopčiai darė, subtiliai, toks mini masažas gavosi, nu tikrai super thumbup.gif taip gerai atsipalaidavau, ir taip malonu, kai tave kažkas šveičia 4u.gif
Mačiau viena šeima buvo su visai mažu lelium - gal 3 mėn, man šis centras labiau skirtas šeimoms
Tik aišku tos statybos, tai ne prie ko, pirmą kartą niekaip nesupratau per kur įeiti, kelias buvo užtvertas, lipom per tas virves blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rkatyte: 04 vasario 2009 - 17:30
ir as buvau siame vandens pramogu parke,man labai patiko,tik reik eiti iki 13h arba jau po 16h ten,nes tada ne tiek daug zmoniu,nereik stoveti eiles ir pan.
o toje pirtyje,tikrai paskutiniu metu nera tiek karscio,kaip turetu buti..matyt taupo..
Atsakyti
QUOTE(Maia @ 2009 02 17, 14:13)
ir as buvau siame vandens pramogu parke,man labai patiko,tik reik eiti iki 13h arba jau po 16h ten,nes tada ne tiek daug zmoniu,nereik stoveti eiles ir pan.
o toje pirtyje,tikrai paskutiniu metu nera tiek karscio,kaip turetu buti..matyt taupo..

Turbūt taupo,ypač jei nesusirenka tiek žmonių,kad visas pirtis užpildytų cool.gif bet pikta,mūsų,t.y klientų atžvilgiu,nes pinigus gan padorius moki,tai atitinkamai nori gauti kokybiškas paslaugas cool.gif
Atsakyti
Na o ką aš galiu pasakyti smile.gif Buvom mes visą savaitgalį šiame komplekse. Viskas kaip ir nieko. Tik va užsisakėme masažą atpalaiduojantį viso kūno, ir kaip nebuvę nesigilinom kur ir kaip. nes esam buvę Vilnius Sana, tai ten oho spa centras, super. O čia... Ką jūs sau galvojate. Masažo kambarys buvo tame vandens parke. Nu koks ten atpalaiduojantis, jei ištisai girdi krykštavimą vaikų, lakstymą ir pan. O ir karštis bei drėgmė ateina iš vandens parko. Nu žodžiu masažams aplinka tai tragiška. Aišku kitam kartui žinočiau, kur reik masažus užsisakinėti smile.gif. Ir aišku kai baigiasi masažas, išeini vėl į vandens parką. O visur juk būna tie ramybės kambariukai, kur dar pasėdėti gali, arbatos atneša. Tai jokio ten atsipalaidavimo ir nepajutom. Nėra net ką lyginti su Vilnius spa. Bet visumoj neblogai viskas ir čia. Su vaiakis tai liuks ten vandens parke tikrai
Atsakyti