Įkraunama...
Įkraunama...

Naujas vandens pramogų parkas SPA Druskininkai

Ir mes buvome siame parke,mums visiems labai patiko ax.gif
Atsakyti
Mes taip pat buvome Druskininkuose thumbup.gif man tai labai patiko ir pats miestelis ir parkas ir siaip labai gerai praleidome laika su vyru blush2.gif noretusi ten dar nuvykti ir manau kad tikrai vyksim rolleyes.gif
Atsakyti
Gal gali kas pakomentuoti - yra viešbutyje "Druskininkai ****" elektrinis virdulys dviviečiuose ar vis dar ne? Ir dar - kokio kambario neimti (gal ten tamsu ar triukšminga, o gal vaizdas nekoks)?
Atsakyti
Kad ir miniliuksuose nera virduliu, ka jau apie dviviecius kalbet schmoll.gif
Atsakyti
ir tai dar 4**** doh.gif
Atsakyti
O as paprasydavau kambariniu ko reikia ir atnesdavo i kambary,turejom virduli ax.gif
Atsakyti
Sveiki, o man toks klausimelis iskilo: siame akvaparke, kur yra zona su gultais ir smeliu-jei ten eini su vaiku, ar gali jis ta smeli, na tarkim "kapstyti" smile.gif ar neleidzia?
Gal kas susidurete? Ir galit ka nors pakomentuoti? 4u.gif
Nes musu maziukas tai tikrai ten ramiai neisgules ant gulto (na tarkim jei sugulsim ten pailseti), puls po ta smeli voliotis- tai kazi ar negausim barti?
g.gif
Atsakyti
QUOTE(Belty @ 2012 11 10, 13:07)
Sveiki, o man toks klausimelis iskilo: siame akvaparke, kur yra zona su gultais ir smeliu-jei ten eini su vaiku, ar gali jis ta smeli, na tarkim "kapstyti"  smile.gif  ar neleidzia?
Gal kas susidurete? Ir galit ka nors pakomentuoti? 4u.gif
Nes musu maziukas tai tikrai ten ramiai neisgules ant gulto (na tarkim jei sugulsim ten pailseti), puls po ta smeli voliotis- tai kazi ar negausim barti?
g.gif

bent jų reklaminėj foto tai vaikai duodas tam smėly, o kaip realiai - nžn 4u.gif
Atsakyti
Buvome su vyru ten prieš porą metų, labai patiko. Ilsėjomės kelias dienas. Mes padarėm klaidą, kad daug visokių procedūrų užsisakėm, tai net pavargom, pirmą dieną į vakarą jau nieko nesinorėjo biggrin.gif . Tai kas važiuos, patariu saikingai rinktis procedūras.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvitute: 30 lapkričio 2012 - 11:22