QUOTE(santa252 @ 2007 10 24, 15:45)
sveikos,gal jau yra tokia tema,tai iskart atsiprasau...

norejau paklaust jusu nuomones apie auskariukus.mano dukrytei uz poros savaiciu bus 6 men,jau galvoju apie auskariukus.man lb grazu kai mazom mergytem iverti mazi auskariukai

nors zinau kad yra visokiu nuomoniu,priestaringu ir ne...taigi,gal kas esat idure savo pupom auskariukus?ar jie buna specialus ar ne?ar buvo kokiu komplikaciju?manau kad jei kuo anksciau iversiu,vaikas susigyvens su tuo,o jei veliau tai knietes paciupineti ir t.t.taigi laukiu atsakymu
Na aš pritariu daugumai,mano mažajai penki mėnesiukai,tačiau lauksim kol paūgės.Manau,kad šektiek per anksti su tais auskariukais, tegu mergytė turi savo nomonę ir savo troškimus, jei jau dabar darysit tai kas jums gražu ir jum patinka, tai kas vėliau...

na, bet kiek žinau, tai yra spec auskariukai, savo vyriausiajai( triejų metų) pradūrėm, tai po gydomųjų pirkom gražesnius,tai pasiūlymų sulaukėm- begalės, specialiai mažylėm. Tačiau manoji,kad ir turi naujų auskariukų, juos įsivers tik nulinėj klasėj,pati sako,kad nėra kur skubėti, tegu gyja ausytės

džiaugiuosi jos mąstymu, tik pati nesuprantu į ką ji čia