QUOTE(gerra @ 2010 02 21, 18:29)
Pritariu !

mano vyresnioji,pradejo kalbeti apie auskariukus nuo 2 metuku,nes darzelio grupeje visos mergytes turejo, tai manajai nesmagu buvo(jos plaukuciai trumpi,daugelis su berniuku lygindavo,kad ir kaip beaprengciau)tai pati pasake,kad noretu auskariuku,kaip visos mergaites

gaila man jos buvo

tai pakalbejusios nusprendem,kad trieju metuku gimtadienio proga(tuo paciu ir krikstynu) pradursim

tai mergyte lauke ir sulauke,pati rinkosi auskariuku spalva, pati daktarei kartojo ir mane ramino,kad jai neskaudes, o laimingos ir taip besirupinancios savo ausytemis bei auskariukais mergytes nebuvau maciusi niekur

dziaugiuosi,jos supratingumu ir istverme,dabar su gydomaisiais prabus iki pirmos klases, o paskui pasikeisim, taip vel abi draugiskai nusprendem

pritariu visu šimtu procentų, aš irgi taip sakiau darysiu, kai dukrytė paaugs ir pati to paprašys, tada ir pagalvosim apie auskarų įvėrimą, o dabar nėra ko skubėti, kad ir kaip tai būtų gražu
QUOTE(*Liepa18* @ 2010 03 23, 09:30)
Kaip tik per "Mamyčių klubą" rodė, kaip dūrė 8 mėn. mergaitei, tai verkė vargšė po pirmos... Antrosios ausytės egzekucijos jau net nerodė... Kuriai įdomu, galite pažiūrėti laidos kartojimą:
http://www.mamyciuklubas.lt/ 2010-03-20
Oi, baisu ir man pačiai buvo žiūrėti, kaip veria tuos auskariukus. Dar Skrolytė sako mamytė jaudinasi, o dukrytė ne. Aišku, kaip dukrytė jaudinsis, jei nežino dėl ko jai jaudintis reikėtų