Įkraunama...
Įkraunama...

Liemenėlės nėščioms ir maitinančioms

QUOTE(Vaizele @ 2008 04 25, 10:24)
Esame gan išsamiai išdiskutavę šiuo klausimu, paskaityk šios temos kelis lapus atgal  mirksiukas.gif
Papildyta:
Aš tai primečiau, kad užsisiūsiu stipriau priekį, kad man jinai neišsiskėstų taip labai ir nešiosiu kai nebemaitinsiu. Nes šiaip kokybė tai  thumbup.gif

Atsiprašau blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(trudeme @ 2008 04 25, 10:29)
Atsiprašau  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Nieko tokio, tiesiog informuoju, kur rast dominančią informaciją mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaizele @ 2008 04 25, 11:48)
Nieko tokio, tiesiog informuoju, kur rast dominančią informaciją  mirksiukas.gif

Informacijos radau - net visą man reikalingą ir labai naudingą. Šeštadienį eisiu į Europą ir VCUP.. medžioklei lotuliukas.gif . Tikiuosi, kad rasiu reikiamo dydžio liemenėlių (DD arba E... arba blink.gif ).
Visoms labai labai ačiū už išsamią ir naudingą informaciją 4u.gif
Atsakyti
As nestuma tik ipusejau, bet jau nesioju liemeneles maitinansioms, nes paprastos man labai nepatogios pasidare ax.gif
Atsakyti
Šiandien buvau Mama lux. Pardavėja sakė, kad kitos savaitės pabaigai parduotuvė gaus naują siuntą didelio dydžio liemenėlių maitinimui. Kiek mačiau - išvaizda visai nieko. Tik nežinau dėl patogumo...
Atsakyti
QUOTE(Liora @ 2007 11 16, 18:51)
Jau rasiau> taip, tikrai gerai prilaiko mano nemaza krutine (buvo 75E, dabar jau 70D dydzio). Ir labai patogios techniniu atzvilgiu smile.gif Ir kas nemaziau svrabu> graziausios is visu, kokias maciau Vilniuje (kodel turiu atsisakyti neriniu tapus mama? wink.gif)

Bet blogai tai,kad triumpho liemeneles nescioms ir maitinancioms tik sintetines,o tai nerekomenduojama. As pirkausi euro vaistinej,tai visai patinka man,tik tiek,kadf dydziai baigias ties 85D, bet maciau dar cipolino (kas nezinot tai Kotrynos parduotuviu tinklas, vaiku pasaulis irgi jam priklauso) vaiku prekiu parduotuvej apie 41lt,grynos medvilnes liemeneles,tik tiek,kad dar nepabandziau, galvojau dar i ortopedini nuvaziuot,bet nuotraukose atrodo tvirtai prilaikancios krutine, kai klausiau telefu,mtai sake,kad 36lt, gal tik vienso rusies beturi g.gif
Atsakyti
QUOTE(pukuote1 @ 2008 04 30, 11:46)
Bet blogai tai,kad triumpho liemeneles nescioms ir maitinancioms tik sintetines,o tai nerekomenduojama. As pirkausi euro vaistinej,tai visai patinka man,tik tiek,kadf dydziai baigias ties 85D, bet maciau dar cipolino (kas nezinot tai Kotrynos parduotuviu tinklas, aiku pasaulis irgi jam priklauso) vaiku prekiu parduotuvej apie 41lt,grynos medvilnes liemeneles,tik tiek,kad dar nepabandziau, galvojau dar i ortopedini nuvaziuot,bet nuotraukose atrodo tvirtai prilaikancios krutine, kai klausiau telefu,mtai sake,kad 36lt, gal tik vienso rusies beturi  g.gif

Ne tik sintetinės Triumph'o. Matavausi vieną, kurioje bent jau vidinis sluoksnis tai minimum buvo medvilninis.

Nors aš asmeniškai nešioju sintetines. Nors šiaip esu viso ko natūralizmo šalininkė. Paprasčiausiai manęs netenkina siaubingos formos, kurios gaunasi nešiojant medvilninius latviškus doh.gif

O šitie bent jau thumbup.gif laiko ir išlaiko estetišką formą.
Atsakyti
labukas
as Kaune maciau nemazai liemeneliu 'Kotrynoje' Kestucio gatveje.nesimatavau bet buvo visokiu,ir maitinanciom ir nescioms ir miegojimui. tik pigiausios apie 40 Lt. berods bigsmile.gif
Atsakyti
Labas vakaras.

Nusipirkau maitinimui 2 liemenėles iš Triumph - 66 ir 69 Lt. Dar turiu "naktinę" liemenėlę iš Rasakilos. Labai patenkinta. Dabar belieka... pagimdyti ir maitinti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(trudeme @ 2008 05 04, 19:56)
Labas vakaras.

Nusipirkau maitinimui 2 liemenėles iš Triumph - 66 ir 69 Lt. Dar turiu "naktinę" liemenėlę iš Rasakilos. Labai patenkinta. Dabar belieka... pagimdyti ir maitinti  mirksiukas.gif

sėkmės paskutiniame žingsnelyje link maitinimo mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif as maitinu jau du men,turiu viena is turgaus liemenele,kita campol,tai man labai patinka campolo,bet va arteja vasara ir norisi kazka atviresnio apsivilkti,o juk spec liemeneles nera grazios ir is po visu drabuziu atviresniu matosi,o dar tos petneseles tokio storumo doh.gif nejaugi nera graziu liemeneliu maitinancioms???kad butu negeda,jei ir pasimatys is po drabuziu blush2.gif jei kas nors zinote kur galima rasti graziu liemeneliu maitinanciom patarkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(trudeme @ 2008 04 30, 00:58)
Šiandien buvau Mama lux. Pardavėja sakė, kad kitos savaitės pabaigai parduotuvė gaus naują siuntą didelio dydžio liemenėlių maitinimui. Kiek mačiau - išvaizda visai nieko. Tik nežinau dėl patogumo...

bet ir kainos.... nesciosios liemenele virs 100, miegojimo pigesne, berods apie 40 ar 60 lt bet kazkoks marazmas - maike isaugtine kazkokia. Nusprendziau, kad kol laukiuos vasara tiks ir didesnio dydzio iprastine. Labai noris but graziai... Nes specialiu labai placios petnesos - nieko grazesnio neuzsivilksi ant tokiu. O maitinancioms as radau kazkokia ukrainietiska ar baltarusiska uz 25 lt - niekuo ne prastesne nei is mama lux- naturalios medziagos, patogiai atsisega. Nesugalvoju tik su kokia reiks miegot, seniau budavo panasaus virsutinio trikotazo, i kuri gali isidet tuos idekliukus, kad pienas nepabegtu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo labailabai: 07 gegužės 2008 - 11:15