QUOTE(Kamilchen @ 2008 01 21, 20:32)
labas
o as nusipirkau turgui uz 15 lt ir galvoju mest i siuksledeze vien todel kad liemeneles kitoje puseje sintetiniai isiuvai kurie labai griauzia, tai kad bukite atidzios ir atkreipkit demesi is ko kita puse pasiuta nes bus kaip man isiduriau
Tu turginiu buna keliu rusiu

As pacia pirma butent tokia nusipirkau, tai kai uzsidejau, galvojau "uzsikasysiu" papulius, nes taip erzino tie sintetiniai isiuvai. Bet tuo metu gulejau ligoninej, nebuvo galimybes kitos isigyt, tai kentejau. Bet greit apsinesiojo ji, tai visai poto gerai buvo. Bet kita kart pirkdama, jau ziurejau, kaip ir is ko pasiuta.
QUOTE(geltoniausia @ 2008 02 07, 22:24)
Aš taip pat jau buvau susigundžiusi pirkti iš turgaus liemenėles, na, pigios, medvilninės. Bet po komentarų, kad jos greitai susidėvi, gal ir nebepirksiu

Jau geriau kokybiškesnes ir brangesnes iš parduotuvės.
O gal yra ilgai nešiojusių tas turgines, gal vis dėl to nelabai jau jos greitai susinešioja
Jos sakyciau greit apsinesioja, bent jau man tai tokiais gumuliukais apsinese. Ir issitampydavo greit. Bet kadangi jos nebrangios, tai per visa maitinima (metus ir 1 menesi) gal kokias 6 turejau

Ir baltas, ir kuno spalvos.
Dabar antro maziaus laukiuos, tai sakiau tikrai nusipirksiu 1 ar 2 geras, kokybiskas liemeneles - i svecius eit

Nes su tom turginem, kai jos apsinesioja, neromantiskai atrodo