Įkraunama...
Įkraunama...

Liemenėlės nėščioms ir maitinančioms

QUOTE(geltoniausia @ 2008 02 27, 22:39)
Su lankeliais todėl negalima maitinančioms, nes tie lankeliai gali užspausti pieno latakėlius, gali prasidėti mastitas ar kaip ten jis...

NESAMONE. ne nuo to mastitas atsiranda. Ir lankeliai po krutine buna o ne ant jos kad spaustu. Pati su tokia vaiksciojau ir kuo puikiausiai maitinau, pieno buvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamilchen @ 2008 01 21, 20:32)
labas nestuke.gif
o as nusipirkau turgui uz 15 lt ir galvoju mest i siuksledeze vien todel kad liemeneles kitoje puseje sintetiniai isiuvai kurie labai griauzia, tai kad bukite atidzios ir atkreipkit demesi is ko kita puse pasiuta nes bus kaip man isiduriau  doh.gif

Tu turginiu buna keliu rusiu ax.gif As pacia pirma butent tokia nusipirkau, tai kai uzsidejau, galvojau "uzsikasysiu" papulius, nes taip erzino tie sintetiniai isiuvai. Bet tuo metu gulejau ligoninej, nebuvo galimybes kitos isigyt, tai kentejau. Bet greit apsinesiojo ji, tai visai poto gerai buvo. Bet kita kart pirkdama, jau ziurejau, kaip ir is ko pasiuta. smile.gif

QUOTE(geltoniausia @ 2008 02 07, 22:24)
Aš taip pat jau buvau susigundžiusi pirkti iš turgaus liemenėles, na, pigios, medvilninės. Bet po komentarų, kad jos greitai susidėvi, gal ir nebepirksiu  schmoll.gif  Jau geriau kokybiškesnes ir brangesnes iš parduotuvės.
O gal yra ilgai nešiojusių tas turgines, gal vis dėl to nelabai jau jos greitai susinešioja  rolleyes.gif

Jos sakyciau greit apsinesioja, bent jau man tai tokiais gumuliukais apsinese. Ir issitampydavo greit. Bet kadangi jos nebrangios, tai per visa maitinima (metus ir 1 menesi) gal kokias 6 turejau biggrin.gif Ir baltas, ir kuno spalvos.

Dabar antro maziaus laukiuos, tai sakiau tikrai nusipirksiu 1 ar 2 geras, kokybiskas liemeneles - i svecius eit smile.gif Nes su tom turginem, kai jos apsinesioja, neromantiskai atrodo blush2.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo c@stell: 05 kovo 2008 - 19:30
turiu po 2vnt.specialiai maitinti ax.gif ir paprastas
Atsakyti
as liemenele pirkau ortopedinio(cia kaune) vaistinei,kaina ,gan didele 44lt.,bet labai patogi,kai reikia maitinti,gali viena ranka atsisegti ir maitini thumbup.gif
Atsakyti
Paskaičiau vakar šitą temelę, ir nuėjau į Triumph parduotuvę Kauno Akropolyje nėščiosioms skirtos liemenėlės pirkti. Nusipirkau tą, kuri auga kartu su krūtine. Tai žinokit, tikrai super! Labai gerai jaučiuosi. O ir dydžių visokiausių mačiau turi. Kainavo 53 Lt.
Atsakyti
Gal kas žinot kur nusipirkti Triumph internetu?

Aš žinau tiksliai kokio man reik modelio ir kokio dydžio, bet pavargau vaikščiot po parduotuves ir medžiot kaip grobį. Nesvarbu, kad ant parduotuvės kaba iškaba Triumph, tai jie neturi tokio modelio, tai tokio dydžio... unsure.gif

Noriu užsisakyt ir būt garantuota, kad turėsiu tai, ko man reik. Tai gal kas žinot tokį stebuklingą interneto adresą?
Atsakyti
O tai gal pabandyk paskambinti į konkrečias parduotuves ir paklausti ar turi ar ne tave dominančią liemenėlę.
Atsakyti
QUOTE(dobiliuke @ 2008 04 16, 09:32)
O tai gal pabandyk paskambinti į konkrečias parduotuves ir paklausti ar turi ar ne tave dominančią liemenėlę.

jei nerasiu internete, teks taip ir daryti. Bet va užsisakius reiks dar važiuot pirkt, o internetu beliktų tik laukt bigsmile.gif
Atsakyti
Rekomenduokit, kur gauti liemenėlę nėščiajai su pakietinimu bet be lankelių. Dabar turiu nusipirkusi iš Triumpho tą, kuri auga kartu su krūtine - na patogi, bet jau tokia plona. Nepatinka man, kaip viskas atsižymi per bliuzkutę blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Frezija*: 17 balandžio 2008 - 10:07
Kaip suprantu, maitinant negalima nesiot liemeneliu su lankeliais. O tai kodel tada tokias gamina? g.gif As nusipirkau viena paprasta, be lankeliu, bet yra tokiu graziu su lankeliais... Ir skirtos jos maitinimui... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2008 04 17, 10:50)
Kaip suprantu, maitinant negalima nesiot liemeneliu su lankeliais. O tai kodel tada tokias gamina?  g.gif As nusipirkau viena paprasta, be lankeliu, bet yra tokiu graziu su lankeliais... Ir skirtos jos maitinimui...  unsure.gif

Kas sugalvojo kad su lankeliais maitinancioms nesioti negalima???
Jus ka gal tuos lankelius dedates tiesiai ant krutines ir uzspaudziat visas pieno liaukas???
Ar vis delto nesiojate normaliai, kad lankeliai butu po krutine? Jei taip tai kur ten randasi peino laiukos po ta krutine kad jas uzspaudziat? Juk gaminiai skirti maitinancioms yra testuojami, su sertifikatais, o nesiaip "ant ura" padaryti. Juk normalus gamintojai zino kam gamina sia produkcija.
Atsakyti
Tai va as ir galvoju, jei butu negalima, tai net negamintu tokiu. ax.gif SM prisiskaiciau, kad negalima, o parduotuvese ir internete tokiu pilna...
Atsakyti