Pas mane per pirma "maitinima" buvo dvi canpol babies - paprastos medvilinines ir pora grazesniu is Kotrynos. Is mano asmeniniu pastebejimu:
1. Kauseli turi buti imanoma atsegti ir uzsegti viena ranka, net ir miegant

nes kai laikai vaika viena ranka, tai dvieju knistis kazkur po maike, kad galetum uzsegti tikrai neturi

Todel butinai reikia matuotis ir bandyti.
2. Turejau viena liemenele su uztrauktuku aplink papa - forma laike super ir buvo labai patogi, bet (zr. p. 1), atsegti, o juo labiau uzsegti ja viena ranka buvo neimanoma, nes uztrauktukas eina ratu ir kur didziausias islinkimas, reikedavo kita ranka prilaikyti

Tai ja devedavau retokai.
3. Nakciai man labiausiai tiko tos paprastos medvilnines canpol babies, nors grozio ten nedaug ir prasitampe jos gerokai

Bet patogu ir negaila, kai pienas "pabegdavo"

4. As iki kokiu 10 menesiu gyvenau su iklotais i liemenele, nes maitinant viena krutimi, is kitos bego pienas. Tai kai kurios liemeneles yra nepatogios iklotams. Pvz. kai buna apatinis sluoksnis ant papo su skyle aplink speneli maitinimui - jei ikisi iklota ir po tuo sluoksnio, tai maitinant vargi, kol ji is tos skyles islupi. Jei tarp apatinio ir virsutinio idedi iklota, tai pienas bega pro sali

Cia, aisku, fiziologija, nes pora mano draugiu iklotais isvis nesinaudojau, bet sikart jau turiu omenyje.
5. Patogios buvo is grazesniu neriniuotos, kur pirkau Kotrynoje, nes ten apatinis "sluoksnis" - viena juostele nuo liemenuko apacios iki segtuko ant petneseles. Ta juostele eina papo sone ir visai netrukdo. O ir atrodo graziai

Neseniai pasimatavau Buk Mamoj pora liemenuku - atsegimas juodas, viena ranka uzsegti neimanoma. Kol kas, itariu, naudosiu senus liemenukus, likusius nuo pirmo vaiko