Turėjau nėštukišką liemenėlę
Triumph. Pardavėja įkalbėjo nusipirkti, kai buvau 4 mėn., sakė, kad tuoj pilvas bus didelis ir negalėsiu dėvėti liemenėlės su pakietinimais, atseit trins pilvuką ir t.t. Ta liemenėlė minkštutė gražutė, labai paprasta, pastorintom petnešom ir "auga" 1-2 dydžiais (tokia labai elastinga medžiaga). Kainavo 95 Lt. Tik... taip jos ir nenešiojau. Nešiojau savo įprastas liemenėles ir nei man to "augimo" reikėjo, nei pakietinimai trynė
Dėl maitinančiųjų. Na, turiu dvi
canpol babies iš pirmo nėštumo - medvilnines. Iš liemenėlės kažkoks skuduriukas beliko - nusiskalbė, užsiskalbė, visiškai prarado formą ir t.t.
O dabar pirkausi vieną
Triumph - 75 Lt. Nebloga forma, pusiau sintetinė. Parduotuvėj
Būk mama medvilninę liemenėlę už 50 Lt. Irgi būtų visai nieko, bet užsegimas labai nepatogus. Ir kas tokius tik sugalvoja

Nusisegti (kai maitini) viena ranka paprasta, o štai užsisegti - niekaip. Ir ką daryt kai ant vienos rankos vaikas...
Va, bet vėl gi, nenešioju nė vienos. Visos jos yra minkštos, menkai teprilaiko ir man atrodo labai negražu

Aišku, su įprasta liemenėle maitinti labai nepatogu, užtat krūtinė neatrodo nukarus