Įkraunama...
Įkraunama...

Liemenėlės nėščioms ir maitinančioms

QUOTE(turbo sraige @ 2008 07 15, 10:32)
pirkau mamalux, tai man labai patiko ir patogi ir medziaga super, tik vat kaina ciut ne 100lt  doh.gif

turiu beveik nauja, galiu parduoti jeigu ka, reikia (kuno spalvos).
Atsakyti
mama buvo Laumos nupirkusi. Man labai nepatiko jos forma, labai jau smailiu papuliu reikia lotuliukas.gif Pati pirkau is Triumfo. Gan patogios ir nenusidevi greitai.
Atsakyti
as tai jau 2 pasiruosiau,viena is canpol babies pirkau per virsu atsegama,o kita latviska is ortopedijos technikos su uztrauktuku,tai ziuresim kuri geresne bus.. ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RavenBlack @ 2008 06 09, 09:55)
Gal kas galite pasakyti is patirties, kada isigyti maitinimui liemenele- ar po gimdymo, atsiradus pienukui, dydis labai keiciasi? ar yra prasmes nusipirkti ja iki gimdymo? g.gif

Man nėštumo metu krūtinės dydis nesikeitė, tai tikėjaus, kad ir pagimdžius nesikeis. Dabar turiu pora nenaudojamų liemenėlių, taigi patariu geriau arba po gimdymo pirkti (nors nelabai daug laiko lieka po parduotuves lakstyt turint leliuką. Išeitis - siųsti vyrą), arba nebijot ir pirkt didesnę iškart.
Latviškos man nepatiko. Užtrauktuką traukinėt nepatogu, o ir kitą su sagtelėm segiot su viena ranka neišsiversi.
Pasisekė pigiai nusipirkt EMMA JANE liemenėlę. Nors neypatingai graži, bet labai patogi.
Atsakyti
As dar nuo pirmo maitinimo turiu Mothercare firmos (UK) pora liemeneliu thumbup.gif Tikrai labai geros kokybes, 100% medvilne, lengvai atsisega virsui ir gerai laiko. Pirkau dar budama nestuke.gif ir didesnes, nes kai isidedavau iklotelius budavo kaip tik. Tik abi jau biski panesiotos ir noretusi naujos ax.gif Taigi ir mastau kokia cia Lietuvoj nusipirkus g.gif Ar gal kam teko matyt sia firma pas mus? bigsmile.gif
Atsakyti
As biski pavaiksciojau po bazes Kaune, tai linksma buvo ziuret i moteriskiu veidus kai as A dydzio ieskojau biggrin.gif kai kurios mane pamate is kart rankom pradedavo moti - neeee, pas mane tik D dydziai. lotuliukas.gif blink.gif Juokas juokais, bet gerai kad nors radau B, tai po gimdymo tikiuos bus daug maz gera. Noretus kitos geresnes, bet net nezinau kur cia eit, nesinori be proto brangiai sumoket : blush2.gif Ir dar grauziuos kad kaip tik pries si nestuma ismeciau visas liemeneles nuo pirmo nestumo, o tokios geros buvo, mazai sunesiotos doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaitjovi: 07 rugpjūčio 2008 - 18:44
kadangi LT neradau liemenėlių maitinimui didelių dydžių (pas mane jau dabar iš E pasidarė G doh.gif ), tai radau ir galiu turinčioms tą pačią dydžių problemą rekomenduoti labai gerą variantą www.bras4mums.co.uk. ten yra ir pigesnių ir brangesnių variantų, iki E tai išvis grožiai nerealūs (liemenėlės ir nėštumui ir maitinimui iki K dydžio). jau dvi esu gavusi - užsakymas ateina greičiau nei per savaitę thumbup.gif ir tikrai esu patenkinta kokybe - po gimdymo, kai bus aiškesnis dydis dar užsisakysiu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(auksineblondine @ 2008 07 17, 18:25)
As dar nuo pirmo maitinimo turiu Mothercare firmos (UK) pora liemeneliu  thumbup.gif Tikrai labai geros kokybes, 100% medvilne, lengvai atsisega virsui ir gerai laiko. Pirkau dar budama  nestuke.gif ir didesnes, nes kai isidedavau iklotelius budavo kaip tik. Tik abi jau biski panesiotos ir noretusi naujos  ax.gif Taigi ir mastau kokia cia Lietuvoj nusipirkus  g.gif Ar gal kam teko matyt sia firma pas mus? bigsmile.gif

mothercare irgi galima netu užsisakyti į LT 4u.gif
Atsakyti
Siūlau apsilankyti www.mamosstilius.lt wink.gif
Atsakyti
O aš šiandien apsiprekinau „Būk mama“ parduotuvėje, pirkau du skirtingų stilių liemenukus, o tą, kurį vakar turguje nusipirkau, nuvežiau ir atidaviau, nes kai pasimatavau, tai nei formos, nei prilaikymo, skuduras už 10 lt ir tiek g.gif
Parduotuvėje leido pasimatuoti, puikiai prisitaikiau ir apimtį, ir dydį - turguje daugiau nepirksiu schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 08 rugpjūčio 2008 - 11:48
QUOTE(henika @ 2008 08 07, 21:09)
kadangi LT neradau liemenėlių maitinimui didelių dydžių (pas mane jau dabar iš E pasidarė G  doh.gif ), tai radau ir galiu turinčioms tą pačią dydžių problemą rekomenduoti labai gerą variantą www.bras4mums.co.uk. ten yra ir pigesnių ir brangesnių variantų, iki E tai išvis grožiai nerealūs (liemenėlės ir nėštumui ir maitinimui iki K dydžio). jau dvi esu gavusi - užsakymas ateina greičiau nei per savaitę  thumbup.gif  ir tikrai esu patenkinta kokybe - po gimdymo, kai bus aiškesnis dydis dar užsisakysiu  thumbup.gif

Va, pagaliau zinosiu, kur is bedos ieskot- pas mane jau dabar netelpa i 70F, kas bus po gimdymo bijau ir pagalvoti doh.gif
Tik as vis bijau nesimatavus pirkt- pastoviai man kas nors netinka doh.gif
Atsakyti
Beje, Miglej radau 70 dideliu dydziu thumbup.gif tik kaina ne tokia super...
Atsakyti
Turėjau nėštukišką liemenėlę Triumph. Pardavėja įkalbėjo nusipirkti, kai buvau 4 mėn., sakė, kad tuoj pilvas bus didelis ir negalėsiu dėvėti liemenėlės su pakietinimais, atseit trins pilvuką ir t.t. Ta liemenėlė minkštutė gražutė, labai paprasta, pastorintom petnešom ir "auga" 1-2 dydžiais (tokia labai elastinga medžiaga). Kainavo 95 Lt. Tik... taip jos ir nenešiojau. Nešiojau savo įprastas liemenėles ir nei man to "augimo" reikėjo, nei pakietinimai trynė

Dėl maitinančiųjų. Na, turiu dvi canpol babies iš pirmo nėštumo - medvilnines. Iš liemenėlės kažkoks skuduriukas beliko - nusiskalbė, užsiskalbė, visiškai prarado formą ir t.t.
O dabar pirkausi vieną Triumph - 75 Lt. Nebloga forma, pusiau sintetinė. Parduotuvėj Būk mama medvilninę liemenėlę už 50 Lt. Irgi būtų visai nieko, bet užsegimas labai nepatogus. Ir kas tokius tik sugalvoja doh.gif Nusisegti (kai maitini) viena ranka paprasta, o štai užsisegti - niekaip. Ir ką daryt kai ant vienos rankos vaikas...
Va, bet vėl gi, nenešioju nė vienos. Visos jos yra minkštos, menkai teprilaiko ir man atrodo labai negražu cool.gif Aišku, su įprasta liemenėle maitinti labai nepatogu, užtat krūtinė neatrodo nukarus biggrin.gif
Atsakyti