Įkraunama...
Įkraunama...

Liemenėlės nėščioms ir maitinančioms

sveikos,mamytes smile.gif del kremuku nuo striju,tai jie vis viena yra geriau,nei,kad aplamai ju nenaudoti-stangrina oda,suteikia jai elastingumo-jau geriau rupinkimes savimi,nes niekas be musu paciu nepasirupins blink.gif
o del liemeneliu tai laukiuosi trecio ir nezinau vienu dydziu ar dviem dydziais didesniu isigyti-nors pati jas pardavineju-beja,labai grazias,bet patarti mamytem siuo klausimu negaliu,o tikriau pasakius-pati gaudau tuos patarimus... biggrin.gif nebeatsimenu kaip man buvo su pirmais dviem leliais... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(neringuutia @ 2009 03 08, 19:30)
sveikos,mamytes smile.gif del kremuku nuo striju,tai jie vis viena yra geriau,nei,kad aplamai ju nenaudoti-stangrina oda,suteikia jai elastingumo-jau geriau rupinkimes savimi,nes niekas be musu paciu nepasirupins blink.gif
o del liemeneliu tai laukiuosi trecio ir nezinau  vienu dydziu ar dviem dydziais didesniu isigyti-nors pati jas pardavineju-beja,labai grazias,bet patarti mamytem siuo klausimu negaliu,o tikriau pasakius-pati gaudau tuos patarimus... biggrin.gif nebeatsimenu kaip man buvo su pirmais dviem leliais... doh.gif

kremuko nuo striju nenaudoju..bet naudoju riebius sviestus is bodyshop'o (taip jau nutiko kad per kaledas gavau 4 "bankes"), nes tik pastojusi daug skaiciau apie tai ir konsultavausi...didziausia itaka striju atsiradimui turi genai, priaugtas svoris, o oda reikia nuolat drekinti, kad ji butu elastinga, bet tam tinka ir ne special nuo striju kremukai. Na bet cia mano nuomone... ax.gif
o del liemenuku tai man uzstrigo vienas dalykelis...pati jas pardavinejate??? gal galima placiau..kur galima pamatyti, kokios kainos ir pan. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kincioskis @ 2009 03 09, 10:17)
kremuko nuo striju nenaudoju..bet naudoju riebius sviestus is bodyshop'o (taip jau nutiko kad per kaledas gavau 4 "bankes"), nes tik pastojusi daug skaiciau apie tai ir konsultavausi...didziausia itaka striju atsiradimui turi genai, priaugtas svoris, o oda reikia nuolat drekinti, kad ji butu elastinga, bet tam tinka ir ne special nuo striju kremukai. Na bet cia mano nuomone... ax.gif
o del liemenuku tai man uzstrigo vienas dalykelis...pati jas pardavinejate??? gal galima placiau..kur galima pamatyti, kokios kainos ir pan.  blush2.gif

UZeik i skelbimu lenta, besilaukianciom ir maitinanciom, ten maciau yra nauju liemeniu labai graziu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kincioskis @ 2009 03 09, 11:17)
o del liemenuku tai man uzstrigo vienas dalykelis...pati jas pardavinejate??? gal galima placiau..kur galima pamatyti, kokios kainos ir pan.  blush2.gif

taip,taip,drekinimas tai ir yra prevencija strijoms thumbup.gif nebutina specialus tam produktas,svarbu oda drekinti,tada ji ir elastingesne ir tvirtesne 4u.gif
o liemenuku foto galiu atsiusti i pasta,jei parasysita adresiuka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(neringuutia @ 2009 03 09, 10:36)
taip,taip,drekinimas tai ir yra prevencija strijoms thumbup.gif nebutina specialus tam produktas,svarbu oda drekinti,tada ji ir elastingesne ir tvirtesne 4u.gif
o liemenuku foto galiu atsiusti i pasta,jei parasysita adresiuka blush2.gif

kincioskis@yahoo.com ir jei galima iskart su kainytem drinks_cheers.gif gal ir miegui liemenuku butu... mirksiukas.gif
Atsakyti
issiunciau aprasymus ir foto,miegui,manau tiktu liemeneles-maikutes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neringuutia @ 2009 03 09, 12:41)
issiunciau aprasymus ir foto,miegui,manau tiktu liemeneles-maikutes 4u.gif

aciu labai, tikrai is paziuros dailus liemenukai, man labai patiko maikutes thumbup.gif o kas gamintojas ju? g.gif gal ir kitos susidomes... ar yra galimybiu jas "pasimieruoti" tongue.gif ax.gif
Atsakyti
firma""petite fleur''-manau,kad prancuzu,bet nesu uztikrinta-nes paziureti neturiu kur,nebeturiu prekyciu,pirmieji uzsakymai bus uz poros savaiteliu,tad,kad ir pasimatuoti nelabai yra ka blush2.gif
Atsakyti
na as pati tu maikuciu-liemeneliu nenesiojau,dabar dar ne laikas,o kai laukiausi pirmuju leliu-nebuvo tokiu dalykeliu lotuliukas.gif bet manau,kad jos tiktu miegojimui-ju petnesytes minkstos,ne tokios kaip liemeneliu,o ir siaip nesiojimui tinka-jau cia kaip kam 4u.gif
Atsakyti
as siandien uvau cup'e mamaLUX parduotuvej, ji uzsidaro kovo 31 tai viskas isparduodama 50% pigiau, nusipirkau liemenele besilaukianciom uz 20lt, pilvo juosta uz 25lt berods, (cia jau su nuolaida)taip sakant pigiai ir kokybiskai apsipirkau.. thumbup.gif dydziai liemeneliu like S, M, L, maitinancioms krutimi siaip kaina tai 46lt atrodo. kokybe matos tikrai gera, medvilne, patvarios yra, apsilankyk, pasiziuresi pati savo akimis. wink.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liinnuutte @ 2009 03 09, 16:21)
as siandien uvau cup'e mamaLUX parduotuvej, ji uzsidaro kovo 31 tai viskas isparduodama 50% pigiau, nusipirkau liemenele besilaukianciom uz 20lt, pilvo juosta uz 25lt berods, (cia jau su nuolaida)taip sakant pigiai ir kokybiskai apsipirkau..  thumbup.gif  dydziai liemeneliu like S, M, L, maitinancioms krutimi siaip kaina tai  46lt atrodo. kokybe matos tikrai gera, medvilne, patvarios yra, apsilankyk, pasiziuresi pati savo akimis. wink.gif  4u.gif

o kokiam cia mieste blink.gif
kai as ziurinejau klaipedoje ''buk mama''parduotuveje,tai buvo vien tik baltos spalvytes liemeneliu...o ar ten kur jus lanketes yra spalvotu?
Atsakyti
QUOTE(neringuutia @ 2009 03 09, 16:08)
o kokiam cia mieste blink.gif
kai as ziurinejau klaipedoje ''buk mama''parduotuveje,tai buvo vien tik baltos spalvytes liemeneliu...o ar ten kur jus lanketes yra spalvotu?

cia Vilniuje, centrineje universalineje parduotuveje, o del spalvu tai kiek pamenu juodu tikrai yra smile.gif o mano minetoj mothercare PC Panorama visokiu spalvu, net tokiu margu roziniu blush2.gif
Atsakyti