Įkraunama...
Įkraunama...

Liemenėlės nėščioms ir maitinančioms

aisku,dekui uz informacija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kincioskis @ 2009 03 09, 14:02)
aciu labai, tikrai is paziuros dailus liemenukai, man labai patiko maikutes thumbup.gif  o kas gamintojas ju? g.gif  gal ir kitos susidomes...  ar yra galimybiu jas "pasimieruoti" tongue.gif  ax.gif

bent jau pavdinimas tai tikrai pranzuziskas "petit fleur" reiskia maza gelele, as dar pasiziurejau babymarkete visai grazias liemeneles su atsegamais kauseliais, o siaip tai man irgi labai patiko tos maikutes is skelbimu lentos smile.gif
Atsakyti
taip,taip,mamytes,tikrai labai grazus dalykeliai 4u.gif as laukiu nesulaukiu kada galesiu sau situ grozybiu isigyti lotuliukas.gif tik kreipkites i mane kuriom dar nesiunciau foto su aprasymais 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Mamos sakot Maximose yra liemenėlių maitinančioms, o kokioje Maximoje Vilniuje rasčiau?Akropolio yra? 4u.gif Arba Bazėje?
Atsakyti
kad,atrodo,apie maxima nebuvo kalbeta g.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neringuutia @ 2009 03 13, 13:57)
kad,atrodo,apie maxima nebuvo kalbeta g.gif  ax.gif  4u.gif

buvo buvo mirksiukas.gif ieškojau ar forumų nesumaišiau ir radau atsakymą į savo klausimą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mazooji @ 2009 03 13, 13:32)
buvo buvo  mirksiukas.gif  ieškojau ar forumų nesumaišiau ir radau atsakymą į savo klausimą  biggrin.gif

gal gali su visom pasidalinti info kokioj maximoj vilniuje ju yra blush2.gif gal jau ir isbandei bei kainas zinai? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kincioskis @ 2009 03 13, 18:13)
gal gali su visom pasidalinti info kokioj maximoj vilniuje ju yra blush2.gif  gal jau ir isbandei bei kainas zinai? blush2.gif  4u.gif

aš jų nemačiau dar, tik šiame forume radau, kad merginos pirko lyg ir Akropolio Maximoje g.gif tai va sakiau kai ten nulėksiu apžiūrėsiu, o gal ir kitose yra....
Atsakyti
kazkur skaiciau,kad krutine po vaikelio gimimo padideja dviem dydziais nei buvo pries nestuma...ar teisinga sita informacija?man su pirmais leliais taip senai viskas buvo,kad as jau nebeatsimenu nei kas ,nei kaip... g.gif
Atsakyti
QUOTE(neringuutia @ 2009 03 14, 14:35)
kazkur skaiciau,kad krutine po vaikelio gimimo padideja dviem dydziais nei buvo pries nestuma...ar teisinga sita informacija?man su pirmais leliais taip senai viskas buvo,kad as jau nebeatsimenu nei kas ,nei kaip... g.gif

na as dar nepagimdziau bet nestumo metu man dviem dydziais padidejo, visko gali buti kad kai pienelio atsiras dar vienas dydis prisides doh.gif
Atsakyti
oi,kokia jus apdovanota 4u.gif isties man net keista,kiek nemazai yra moteru turinciu nemaza krutine...na,pas mane kreipiasi klausianciu ar turiu liemeneiu F dydzio...ir net nustebau pasidomejusi ir patyrinejusi,kad dauguma liemeneliu ir baigiasi ties D dydziais...Noreciau tu moterisku apvalumu ir as mirksiukas.gif Pries nestuma pas mane buvo A,na,dabar B jau reikia...kazin ar iki C ''datrauksiu'' biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(neringuutia @ 2009 03 14, 14:51)
oi,kokia jus apdovanota 4u.gif isties man net keista,kiek nemazai yra moteru turinciu nemaza krutine...na,pas mane kreipiasi klausianciu ar turiu liemeneiu F dydzio...ir net nustebau pasidomejusi ir patyrinejusi,kad dauguma liemeneliu ir baigiasi ties D dydziais...Noreciau tu moterisku apvalumu ir as mirksiukas.gif Pries nestuma pas mane buvo A,na,dabar B jau reikia...kazin ar iki C ''datrauksiu'' biggrin.gif

na matot aš visai nesijaučiu apdovanota smile.gif nes mano krūtinė buvo C o dabar DD, tai jei dar vienas dydis prisidės blink.gif šiaip esu smulki, tai pradžioje nėštumo kai krūtinė staigiai padidėjo buvo net ir sunkoka kažkaip smile.gif
Atsakyti