aisku,dekui uz informacija

QUOTE(kincioskis @ 2009 03 09, 14:02)
aciu labai, tikrai is paziuros dailus liemenukai, man labai patiko maikutes
o kas gamintojas ju?
gal ir kitos susidomes... ar yra galimybiu jas "pasimieruoti"

bent jau pavdinimas tai tikrai pranzuziskas "petit fleur" reiskia maza gelele, as dar pasiziurejau babymarkete visai grazias liemeneles su atsegamais kauseliais, o siaip tai man irgi labai patiko tos maikutes is skelbimu lentos

taip,taip,mamytes,tikrai labai grazus dalykeliai
as laukiu nesulaukiu kada galesiu sau situ grozybiu isigyti
tik kreipkites i mane kuriom dar nesiunciau foto su aprasymais

Mamos sakot Maximose yra liemenėlių maitinančioms, o kokioje Maximoje Vilniuje rasčiau?Akropolio yra?
Arba Bazėje?

kad,atrodo,apie maxima nebuvo kalbeta

QUOTE(neringuutia @ 2009 03 13, 13:57)
buvo buvo

QUOTE(mazooji @ 2009 03 13, 13:32)
gal gali su visom pasidalinti info kokioj maximoj vilniuje ju yra

QUOTE(kincioskis @ 2009 03 13, 18:13)
gal gali su visom pasidalinti info kokioj maximoj vilniuje ju yra
gal jau ir isbandei bei kainas zinai?

aš jų nemačiau dar, tik šiame forume radau, kad merginos pirko lyg ir Akropolio Maximoje

kazkur skaiciau,kad krutine po vaikelio gimimo padideja dviem dydziais nei buvo pries nestuma...ar teisinga sita informacija?man su pirmais leliais taip senai viskas buvo,kad as jau nebeatsimenu nei kas ,nei kaip...

QUOTE(neringuutia @ 2009 03 14, 14:35)
kazkur skaiciau,kad krutine po vaikelio gimimo padideja dviem dydziais nei buvo pries nestuma...ar teisinga sita informacija?man su pirmais leliais taip senai viskas buvo,kad as jau nebeatsimenu nei kas ,nei kaip... 

na as dar nepagimdziau bet nestumo metu man dviem dydziais padidejo, visko gali buti kad kai pienelio atsiras dar vienas dydis prisides

oi,kokia jus apdovanota
isties man net keista,kiek nemazai yra moteru turinciu nemaza krutine...na,pas mane kreipiasi klausianciu ar turiu liemeneiu F dydzio...ir net nustebau pasidomejusi ir patyrinejusi,kad dauguma liemeneliu ir baigiasi ties D dydziais...Noreciau tu moterisku apvalumu ir as
Pries nestuma pas mane buvo A,na,dabar B jau reikia...kazin ar iki C ''datrauksiu''

QUOTE(neringuutia @ 2009 03 14, 14:51)
oi,kokia jus apdovanota
isties man net keista,kiek nemazai yra moteru turinciu nemaza krutine...na,pas mane kreipiasi klausianciu ar turiu liemeneiu F dydzio...ir net nustebau pasidomejusi ir patyrinejusi,kad dauguma liemeneliu ir baigiasi ties D dydziais...Noreciau tu moterisku apvalumu ir as
Pries nestuma pas mane buvo A,na,dabar B jau reikia...kazin ar iki C ''datrauksiu'' 

na matot aš visai nesijaučiu apdovanota