Įkraunama...
Įkraunama...

Pleiskanėlės galvytėj

Yra spec kremas plaukuotom vietom. Jei jum bus įdomu pasakysiu pavadinimą.
Atsakyti
Blyksnis,

mūsų šeimoj yra polinkis į seborėjinį dermatitą ir taip pat mažąjai periodiškai tas luodas užsideda. Pastebėjau, kad per tą luobą sunkiau plaukai auga, anksčiau nekreipiau dėmesio, dabar jau su aliejuku išmirkius ir šukytėm tankiom stengiamės greičiau nuimt, kai užauga, ir tiek... kol kitų problemų nėr, tik tiek, tai nesureikšminu. žinau, kaip atrodo sunki seborėjinio forma, tai kad tik daugiau nesiplėstų ir džiaugsimės tuo 4u.gif
Atsakyti
as labai pergyvenau del luobeles, nes niekaip negalejau jos pasalinti, pritepdavau aliejuko, palaikydavom kazkiek laiko ir bandydavau sukuoti, viena karta nusivale, bet po to vel atsirado, dar bandziau ne karta valyti, bet sunkiai sekes doh.gif tai palikau taip kaip yra. kai mergytei buvo gal 11men , pritepiau aliejuko ir luobele tiesiog istirpo, prasukavau karta su sukytem isploviau galvyte ir viskas dingo bigsmile.gif o pries tai galejau sukuot nesukavus, sunkiai valesi doh.gif bereikalo tik vaika kankindavau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ssvetik @ 2011 06 25, 14:06)
Emolium Bath emulsion info Pirkau tikrai ne pleiskanytėm valyti, o kad muilų ir t.t. nenaudoti, bet labai greit jo pagalba atsikratėm dar vienos problemos  smile.gif O dermatologė "liepė" nusipirkti ZARQA BABY PLAUKŲ LOSJONAS kūdikiams nuo pleiskanų(luobelių)

"liepe"-gerai skamba biggrin.gif Bet man jis tikrai padare stebukla, kankinaus pries tai pora menesiu, bandziau isnaikinti aliejais, nieko, tik daugedavo, o sio losjono prireike tik porai savaiciu ir viskas kuo puikiausiai susitvarke. Zinoma, gal ne visiems tinka, bet man tai super bigsmile.gif
Atsakyti
Patepkite galvytę vitaminu D (kur duodam vaikučiams) ir po kelių minučių storu popierium (geriausia atviruku) perbraukite kelis kartus prieš plauko augimą. Labai gražiai nusiima ta luobelė. Aš dar kartais dantų šepetėliu brūkšteliu, nes kolkas plaukiukai plonyčiai ir nepešant išsišukuoja su šepetuku wink.gif

Dviejų kartų pakako smile.gif Abiems vaikams wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kucka @ 2012 02 16, 16:41)
Patepkite galvytę vitaminu D (kur duodam vaikučiams) ir po kelių minučių storu popierium (geriausia atviruku) perbraukite kelis kartus prieš plauko augimą. Labai gražiai nusiima ta luobelė. Aš dar kartais dantų šepetėliu brūkšteliu, nes kolkas plaukiukai plonyčiai ir nepešant išsišukuoja su šepetuku wink.gif

Dviejų kartų pakako smile.gif Abiems vaikams wink.gif

Norėčiau pabandyt, tik kažin kiek to vitamino D sueis, jei mano mažiaus plaukai ilgi smile.gif
Atsakyti
Pas mano mažylį irgi buvo pleiskanėlių. Gydytoja išrašė vaistinėje pagamintus pagal receptą vaistukus, kurie kainavo 30 lt, ja reikėjo tept galvytę. Žinokit nė velnio jie mums nepadėjo. Mano mama pasakė,jog mes su sese kai buvom kūdikiai ji puikiausiai pleiskanėles išnaikindavo su paprasčiausiu aliejum. Aliejų pakepina keptuvėje, atšaldo ir tada ištepa galvytę ir pašukuoja. Taip išgydėm ir mano sūneliui pleiskanėles. Po kokių 3 kartų, jų nebeliko! thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laola: 25 vasario 2012 - 10:09
Mano mergaitei 7 metai atsirado pleiskanu smulkiu ,jos birios na neprilipusios prie odos galvytes,ir daugiausia yra prieki,gal galit patarti ,kaip butu galima jas isnaikinti?
Atsakyti
QUOTE(Nadina @ 2012 02 16, 12:30)
"liepe"-gerai skamba  biggrin.gif  Bet man jis tikrai padare stebukla, kankinaus pries tai pora menesiu, bandziau isnaikinti aliejais, nieko, tik daugedavo, o sio losjono prireike tik porai savaiciu ir viskas kuo puikiausiai susitvarke. Zinoma, gal ne visiems tinka, bet man tai super  bigsmile.gif

Sakyk, o kaip ji naudojai? Ar tiesiog tepdavai kasdien odyte?
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2012 03 14, 20:31)
Sakyk, o kaip ji naudojai? Ar tiesiog tepdavai kasdien odyte?

Kiekviena vakara, ismaudzius. Is pradziu ir per diena keleta kartu patepdavau, o pradejus mazeti, uztekdavo tik vakare patepti.
Atsakyti
QUOTE(Nadina @ 2012 03 14, 23:27)
Kiekviena vakara, ismaudzius. Is pradziu ir per diena keleta kartu patepdavau, o pradejus mazeti, uztekdavo tik vakare patepti.

Aciu drinks_cheers.gif
Atsakyti
o mes turime dar pleiskaneliu galvyteje nors jau mum 1,8 metu... niekaip neissivale, kad ir kaip valyciau... o ka dabar daryti, gal kurios mamytes vaikuciui yra labai baisiai sausa galvytes odele ir galetu patarti su kuo tepti?
siaip stengiames kuo naturalesnius prausimosi produktus naudoti..
Atsakyti