Įkraunama...
Įkraunama...

Pleiskanėlės galvytėj

Labuka smile.gif mano mazyliui yra seborejine egzema, gal kas su tuo esate susidurusios? patarkit ka daryt ,prasau. gerem ir antibiotikus ir su spec.kremu tepemes,pranyksta kokios 3 dienom ir vel atsinaujina. maitinu pati,karta pabandziau duot pieno misini,ar gali pieno misinis sukelt paumejima ? smile.gif
Atsakyti
o man sakė, kad kol kas nieko nedaryti, ir kad gali iki metų ta luobelė būti blink.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės.
Skubu pasidalinti mūsu atradimu. Mums panaikinti pleiskanu luobelį pavyko su neonatologės rekomenduotu kremuku: "Excipial U Hydrolotio". Po maudyniu keleta lašeliu kremo sušildydavau tarp ranku, ir ištepdavau savo princesei dar drėgna galvytę. Pakako vos keleto kartu, ir atsisveikinome su pleiskanu luobeliu!!! thumbup.gif
Draugė, paklausiusi mano patarimo, taipogi su šiuo kremuku savo angeliukui išnaikino ta luobelį thumbup.gif clap.gif
Atsakyti
Mums gytytoja liepe su aliejum patepti , o po pusv ismaudyti ir ji isplauti, isiukuoti sukytemis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gelmius @ 2012 08 27, 14:04)
Mums gytytoja liepe su aliejum patepti , o po pusv ismaudyti ir ji isplauti, isiukuoti sukytemis smile.gif

musu gydytoja rekomandavo ta pati smile.gif
Atsakyti
visiem savo vaikam naudojau kalendulos aleju thumbup.gif galima uztepti vakare uzdieti kepuryte o ryte ismauditi pries dienos miega thumbup.gif po keliu kartu pamatysite rezultata 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrexxx @ 2012 07 10, 00:21)
Sveikos mamytės.
Skubu pasidalinti mūsu atradimu. Mums panaikinti pleiskanu luobelį pavyko su neonatologės rekomenduotu kremuku: "Excipial U Hydrolotio". Po maudyniu keleta lašeliu kremo sušildydavau tarp ranku, ir ištepdavau savo princesei dar drėgna galvytę. Pakako vos keleto kartu, ir atsisveikinome su pleiskanu luobeliu!!! thumbup.gif
Draugė, paklausiusi mano patarimo, taipogi su šiuo kremuku savo angeliukui išnaikino ta luobelį  thumbup.gif  clap.gif

Šitą kremuką mums gygytoją pasiūlė dėl sausos odytės kūnui. Tai vadinasi galima tepti ir galvytę?
Atsakyti
aš ištepiau dukters galvytę papraščiausiu aliejuku Jonsons jo tikrai negailėjau nes dukra pagal savo amžių turi nemažai plaukų, kurie šiek tiek trukdė, palaikiau gerą pusdienį ir paskui maitindama tada ji ramiausia būna, bandžiau tas pleiskana valyt ir dantų šepetuku, ir kartono gabalėliu, ir tankiomis šukutėmis šukuot bet ilgi plaukai trukdė, galiausiai patogiausias įrankis vis tik buvo nagas švelniai prieš plauką braukdama nuvaliau pleskanas nuo odos, paskui su popierine servetėle išvaliau, ištryniau pačius plaukus servetėlė gerai sugėrė ir patį alijuką iš plaukų ir pleiskanas išvalė ir tada jau ploviau galvą su šampūnu, idialų rezultatą pasiekiau per du kartus dabar odelė švari, nėra jokių pleiskanų.
Atsakyti
QUOTE(gelmius @ 2012 08 27, 13:04)

mums irgi taip liepe, patepti, po pusvalandzio pasukuoti ir ismaudyti.
tai kokius 3, 4 kartus ir dings.
Su pirmu pasiteisino su pirmu sunuciu.
Atsakyti
Mamytės noriu Jūsų patarimo. Dukrytei 1,6 metukų. Mums atsinaujino pleiskanų luobelis per visą galvą beveik. Ar tai normalu tokiam amžiui? Galbūt tai kažkokia odos liga? Gal kas esate susidūrę panašiam amžiui?
Atsakyti
QUOTE(Selina @ 2013 09 30, 13:57)
Mamytės noriu Jūsų patarimo. Dukrytei 1,6 metukų. Mums atsinaujino pleiskanų luobelis per visą galvą beveik. Ar tai normalu tokiam amžiui? Galbūt tai kažkokia odos liga? Gal kas esate susidūrę panašiam amžiui?

Mums irgi atsinaujino.Vaikuciui 2m 2men,ziuriu vel atsirade tu pleisskanu ir nemazas plotas.Plaukuciai ilgi,garbanoti, kaip isvalyti,sampunai nepadeda.O buvom panaikine tepdami aliejuku ir sukuodami tankiom sukytem.
Atsakyti
QUOTE(astabil @ 2013 10 05, 12:04)
Mums irgi atsinaujino.Vaikuciui 2m 2men,ziuriu vel atsirade tu pleisskanu ir nemazas plotas.Plaukuciai ilgi,garbanoti, kaip isvalyti,sampunai nepadeda.O buvom panaikine tepdami aliejuku ir sukuodami tankiom sukytem.

Kaip panaikint aš žinau. Juk visiems kūdikėliams jos būna. Bet man įdomu, kodėl tokiam amžiui jos atsinaujina dideliame plote. Pirmiems dviems vaikams taip nebuvo.
Atsakyti