o ką žinote apie gardnerėles, ar šios zarazos gali trukdyti pastoti?
QUOTE(pesmar @ 2005 03 10, 09:28)
o ką žinote apie gardnerėles, ar šios zarazos gali trukdyti pastoti?
Hmmm, nieko nežinau apie šitą zarazą. Ar jas nustato iš pasėlio tyrimo?

QUOTE(Peliukas @ 2005 03 10, 12:51)
Jas nustato is paprasto tepinelio.
Kaip suprantu pastoti jos netrukdo, bet kaip ir kiekviena infekcija reikia gydyti.

Šiandien su vyru nuvažiavome į Odos ir venerinių ligų centrą pasidaryti tyrimų: clamidijos, ureoplazmos, mikoplazmos ir pasėlis man; Chlamidijos, ureoplazmos ir mikoplazmos vyrui. Iš viso paklojom 175 Lt. Kaip ką nemokamas gydymas Lietuvoj. Greitai teks bankrotą skelbti. o kur dar galas. Duok Dieve, kad tyrimai būtų geri, o tai jau nuo blogų naujienų stogas ima važiuoti

Pasiemiau as savo paselio tyrima is Narmedos,taigi pas mane rado tu "esherichiu coli+4,lapkriti ju nebuvo,tik pas vyra pries menesi rado,tai ir as pasitikrinau,ogi pas ji +3,pas mane +4,
taigi tek pagerti ir man antibijotiku ir dar pratesti celibata
Leliuku konstravimas atidedamas geresniems laikams

Leliuku konstravimas atidedamas geresniems laikams

Paiduke, vienas nuo kito užsikrėtėte...
bet tik laikykitės celibato:) o tai tie antibiotikai be saiko ir į kapus gali nuvaryti...
bet tik laikykitės celibato:) o tai tie antibiotikai be saiko ir į kapus gali nuvaryti...
nu paiduke, kada gi pagaliau baigsis pas tave tos bedos. Nu taip noriu, kad tau kuo greiciau nusisypsotu sekme

QUOTE(mallena @ 2005 03 14, 20:34)
nu paiduke, kada gi pagaliau baigsis pas tave tos bedos. Nu taip noriu, kad tau kuo greiciau nusisypsotu sekme 

Jau mane tos zarazos uz.....
Pries kelias dienas dariausi testa,galvojau,o gal stebuklas

O siandien vel sapnavau,kad testas rodo dvi juosteles

Cia jau visai ne i tema parasiau
aš taip pat sapnuoju du brūkšnelius
, ir taip visada prieš ta ryta kai tik reikia testuka daryt.
bet dabar jeigu reiks testuka daryti ir aš sapnuosiu du brūkšnelius, tai žinosiu,kad neverta testuko gadint

bet dabar jeigu reiks testuka daryti ir aš sapnuosiu du brūkšnelius, tai žinosiu,kad neverta testuko gadint

Nu blyn, nervas paėmė.
Man pačiai jau irgi "įsikalbitas" prasidėjo. Laukiu savo mmm po dufastono gėrimo, užvakar baigiau gerti, jos jau VISĄ PARĄ vėluoja. Tai sau jau irgi nėštumą pripaišiau, nors ciklo pradžioj U. žiūrėjo, tai nieko pas mane gero nebuvo. Po to pradėjom gydytis, tai gal tik kartą su prezervatyvu ir tai ne iki galo buvo, nes man kažkaip pritrynė
Vienu žodžiu, iš šventosios dvasios man tas nėštumas
Man pačiai jau irgi "įsikalbitas" prasidėjo. Laukiu savo mmm po dufastono gėrimo, užvakar baigiau gerti, jos jau VISĄ PARĄ vėluoja. Tai sau jau irgi nėštumą pripaišiau, nors ciklo pradžioj U. žiūrėjo, tai nieko pas mane gero nebuvo. Po to pradėjom gydytis, tai gal tik kartą su prezervatyvu ir tai ne iki galo buvo, nes man kažkaip pritrynė

Migluže, man tai po diufastono 10 dienu mmm nebuvo