Įkraunama...
Įkraunama...

Pasėlis

QUOTE(Peliukas @ 2005 03 18, 08:33)
Sveikos, likimo draugės!

Šiandien pasiėmiau pasėlio, chlamidijų, ureoplazmų ir mikoplazmų atsakymus.
Viskas normoj.  clap.gif  clap.gif  clap.gif

Galėsiu pereiti prie kito etapo - gimdos nuotraukos.

Sėkmės visoms!!!! 4u.gif

Peliuk,

o kada zadi gimdos foto daryti ir kur? Man tai gydytoja liepe issiaiskinti kur noriu ir tada israse siuntima. As pasirinkau Mz., tai sake jei "turi SODRA" nieko nekainuoja, tik vaistus apmoketi reikia. Mz. pasake "vaistinese sunku rasti, tai pas mane yra atsargu". Tai, nezinau, gal po visu tu aklai israsytu antibiotiku is principo nusipirksiu vaistineje schmoll.gif

Be to, ar zadi foto daryti su narkoze? As pasiskaicius forume susidariau nuomone, kad geriau daryti su ja, nes didesne tikimybe, kad neuzspazmuos. Bet Mz. man pasake, kad ,jei reikalauciau, darytu su narkoze, bet tipo neverta, nes nuo to nepriklauso - gali uspazmuoti tiek darant foto, tiek darnt laparaskopija. Tai dabar pasimeciau wacko.gif , nes dauguma dariusiu be narkozes foto , kuri rode kiausintakiu nepraeinamuma, po laparaskopijos suzinodavo, kad jie praeinami.

Ka manai tu? Gal apie tai zinai ka nors konkreciau?

Atsakyti
QUOTE(kristik @ 2005 03 22, 17:32)
Peliuk,

o kada zadi gimdos foto daryti ir kur? Man tai gydytoja liepe issiaiskinti kur noriu ir tada israse siuntima. As pasirinkau Mz., tai sake jei "turi SODRA" nieko nekainuoja, tik vaistus apmoketi reikia. Mz. pasake "vaistinese sunku rasti, tai pas mane yra atsargu". Tai, nezinau, gal  po visu tu aklai israsytu antibiotiku is principo nusipirksiu vaistineje schmoll.gif 

Be to, ar zadi foto daryti su narkoze? As pasiskaicius forume susidariau nuomone, kad geriau daryti su ja, nes didesne tikimybe, kad neuzspazmuos. Bet Mz. man pasake, kad ,jei reikalauciau, darytu su narkoze, bet tipo neverta, nes nuo to nepriklauso - gali uspazmuoti tiek darant foto, tiek darnt laparaskopija. Tai dabar pasimeciau  wacko.gif , nes dauguma dariusiu be narkozes foto , kuri rode kiausintakiu nepraeinamuma, po laparaskopijos suzinodavo, kad jie praeinami.

Ka manai tu? Gal apie tai zinai ka nors konkreciau?

Žinai, Kristik, aš irgi pas Mz. žadu daryti, bet va bliamba-šiandien sužinojau tepinėlio rezultatą (pasidariau pakartotiną savo poliklinikoje dėl visa pikta, nes kažkaip tai išskyrų atsirado, nors prieš savaitę, kai dariausi odos ir venerinių ligų centre buvo geras) - leukocitų 20-30. Prirašė daktaras Macmiror žvakučių. Tikėjausi, kad balandį jau galėsiu darytis gimdos nuotrauką, bet nežinau, kaip čia bus su tais leukocitais.
Dėl narkozės tai net nežinau. Viena- ji papildomai pusantro berods šimto kainuoja, o juk kontrastas pas Mz. jau 155 Lt., antra- nesinori save tručiti, juk narkozė irgi nesveika.
Atsakyti
Peliuk, juokingas čia tas leukocitų kiekis pas tave. Man B. ir U. net negydydavo tokio. Macmiror tikrai padės dar, jei ką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2005 03 23, 12:03)
Peliuk, juokingas čia tas leukocitų kiekis pas tave. Man B. ir U. net negydydavo tokio. Macmiror tikrai padės dar, jei ką smile.gif

Nuraminai biski, Daiva. Žinai, mano gydytojas iš pradžių irgi sako, ai nieko, tipo nedauk čia tų leukocitų, bet kai pasakiau, kad dėl gimdos nuotraukos, tai išrašė macmiror ir pasakė, kad suvartojus nebereikia ateit iš naujo pasitikrinti.
Tai, Daiva, sakai nepakenktų man tie leukocitai? O kokia turi būti norma?
Atsakyti
QUOTE(Peliukas @ 2005 03 23, 15:34)
Nuraminai biski, Daiva. Žinai, mano gydytojas iš pradžių irgi sako, ai nieko, tipo nedauk čia tų leukocitų, bet kai pasakiau, kad dėl gimdos nuotraukos, tai išrašė macmiror ir pasakė, kad suvartojus nebereikia ateit iš naujo pasitikrinti.
Tai, Daiva, sakai nepakenktų man tie leukocitai? O kokia turi būti norma?

Peliuk,

Man Mz. sake, kad norma iki 30 leukocitu. Taip, kad del to gali nepergyventi smile.gif Man po trecio tepinelio buvo 30-40 (kazkodel pas ja visi zymejimai buvo per bruksneli: 60-70, 40-50, 30-40), tai ji man sake "vistiek negerai - nesinori, kad butu uzdegimas gimdoje". Tai jei butu iki 30, tai as taip supratau, kad nuotrauka jau darytu. Bet bajeris tame, kad as skambinau pasitikslinti i poliklinika. Manoji gydytoja nedirbo ir paprasiau, kad sujungtu su bet kuria ginekologe. Tai kai klausiau kiek turetu buti leukocitu, ji man sake, jog ju isvis neturetu buti ir kazka suburbejo, kad iki 15 viskas tvarkoje. Tai ir zinok, zmogau, kaip cia is tikruju. Bet, manau, kad ir kokia ta Mz. bebutu, gal visgi, jei grestu pavojus, nesakytu, kad 30 yra gerai g.gif

O del narkozes, tai nelygu koks atsakymas po tos foto. As pasamprotavau taip: tuo atveju, jei su kiausintakiais ar gimda kas nors negerai, tai bet kuriuo atveju reikes laparaskopijos. Na, o jeigu viskas tvarkoje, tai, jei bus uzspazmave, teks veltui darytis laparaskopija, kuriai vel tepineliai, pinigeliai, pilvuko pjaustymas (ar triju skyluciu darymas), tada irgi narkoze ir sveikimas ilgesnis, o kur dar dusios ramybe. Zinoma, jei kas nors negerai, tai butu gaila, kad narkoze dareisi. Bet pries tai, pamaniau, geriau atgaileti pinigeliu, bet jei diagnozuos, kad gimdoje ar kiausintakiuose nesklandumai, tai bent jau busiu tikra (arba beveik tikra), kad taip ir yra, ir ne eisiu is proto klausdama saves "o gal cia tik kiausintakio spazmas doh.gif "
Tai va. Todel po Mz. pasakymo dabar ir esu pasimetusi. Nezinau ka daryti verysad.gif

Na o man antibiotikai pakiso koja: vakar turejo buti mano dienos, bet dar siandien nera. Tai reiskia, kad bus ryt, na o sitai reiskia, kad tepineli pasitikrinsiu tik kita savaite, nes sestadieni nebegalesiu... Taip kad nuotrauka dar nusikelia... Ka padarysi unsure.gif Matyt mano ir likimo planai nesutampa box.gif

Peliuk, jei dar zvakuciu nepirkai, pasiklausk kokio kito daktaro del tu leukocitu kiekio, gal tu zvakeliu ir nereikia. As pavyzdziui paskambinciau tam kuris daro foto ir sakyciau "noriu pasidaryti foto, tepineli jau pasidariau. sakykit prasau ar 20-30 leukocitu tinka?" biggrin.gif tongue.gif Tada butu visai ramu

Tai tiek. Tikiuosi susitvarkys ten pas tave viskas smile.gif
Atsakyti
Ir dar blush2.gif

Pries darant pirma tepineli niekuo nesiskundziau ir isskyros buvo normalios. O dabar isskyros itartinos, nors vartoju tik antibiotikus, be jokiu zvakeliu... Kazi kodel taip yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristik @ 2005 03 23, 22:26)
Ir dar  blush2.gif

Pries darant pirma tepineli niekuo nesiskundziau ir isskyros  buvo normalios. O dabar isskyros itartinos, nors vartoju tik antibiotikus, be jokiu zvakeliu... Kazi kodel taip yra g.gif

Sveika, Kristik,
Jau nusipirkau žvakučių vakar ir tik šiandien perskaičiau tavo laiškelius. Na, bet nepakenks, nes pas mane irgi kokių tai gelsvų bekvapių išskirų atsirado. O kodėl tu sakai, kad nebespėsi po šio ciklo pasidaryti nuotraukos? Prasirgsi, pasidarysi tepinėlį ir pirmyn. Tiesa, o kaip tau Mz. sakė, kada po mmm darys nuotrauką. Pas mane mmm tai nelabai reguliarios, tai net nežinau. Esu pas ją užsirašius po Velykų trečiadienį, o mmm turėtų tą savaitę ir prasidėti.
Jei viskas gerai bus, tai, manau, kad darysiuosi nuotrauką be narkozės. Kaip bus taip. Labai tikiuosi, kad pas mane ten viskas bus gerai. mirksiukas.gif
Beje, dėl antibiotikų. Man tai nuo jų visad atsirasdavo visokių gribelių. Tai tau būtinai reikia tepinėlį pasidaryti ir pažiūrėti kaip ten.
Sėkmės! Ra6yk, kaip sekasi.
Atsakyti
QUOTE(Peliukas @ 2005 03 24, 08:09)
Sveika, Kristik,
Jau nusipirkau žvakučių vakar ir tik šiandien perskaičiau tavo laiškelius. Na, bet nepakenks, nes pas mane irgi kokių tai gelsvų bekvapių išskirų atsirado. O kodėl tu sakai, kad nebespėsi po šio ciklo pasidaryti nuotraukos? Prasirgsi, pasidarysi tepinėlį ir pirmyn. Tiesa, o kaip tau Mz. sakė, kada po mmm darys nuotrauką. Pas mane mmm tai nelabai reguliarios, tai net nežinau. Esu pas ją užsirašius po Velykų trečiadienį, o mmm turėtų tą savaitę ir prasidėti.
Jei viskas gerai bus, tai, manau, kad darysiuosi nuotrauką be narkozės. Kaip bus taip. Labai tikiuosi, kad pas mane ten viskas bus gerai.  mirksiukas.gif
Beje, dėl antibiotikų. Man tai nuo jų visad atsirasdavo visokių gribelių. Tai tau būtinai reikia tepinėlį pasidaryti ir pažiūrėti kaip ten.
Sėkmės! Ra6yk, kaip sekasi.

Labutis,

Nezinau net nuo ko pradeti doh.gif Del isskyru - pries visas tas nesamones gleives buvo normalios,be to man israse ir antigrybeline, tai del to ir pergyvenu, nes turetu buti viskas gerai.
Del nuotraukos problema ta, kad Mz. kazkaip ne visom dienom jas daro. Ir siaip kazka dar gudrauja. Mes buvom uzplanave nuotrauka 29 d., na o kai pasakiau, kad sestadieni tureciau dar sirgti ir negalesiu ateiti tepinelio, tai ji pasake, kad tada tepineli galesim daryti tik treciadieni (30 d.), o taip ir nuotraukos data persikelia. ir visa tai tik todel, kad ji Narmedoj dirba tik nuo terciadienio. Pagalvojau nejaugi negali padaryti tepinelio savo toj Kryziaus ligoninej, galu gale nors nusiustu kitur daryti tepineli antradieni, o treciadieni, jei viskas gerai, tai ir nuotrauka padarytu. Bet pasirodo jos interesai jai svarbesni cry.gif Taip ir einu is proto. Turbut antradieni nueisiu kur nors privaciai - pasidarysiu tepineli, o tada jai paskambinsiu ir pasakysiu, kad galiu nuotrauka darytis. Gal padarys treciadieni g.gif Bet labiausiai pergyvenu del to, kas bus, jei leukocitu vel bus per daug - nezinau kaip reiks elgtis - Juk negalima praleisti pro pirstus neatsakinga gydytojos elgesi. Esu mad.gif ant jos ir atleisiu jai tik tuo atveju, jei bus viskas tvarkoj su tepineliu. Del ciklo - tai si cikla as spesiu nuotrauka pasidaryti, bet galiu nespeti IUI verysad.gif
Peliuk del tavo mmm - praeita syki po antro gydymo, jei buciau pagijusi man butu like 1 diena iki mmm, tai as gydytojai pasakiau ir paklausiau ar galetume planuoti ta diena foto, taciau ji pasake kad pries pat mmm nuotrauka darytis negerai. Tai tu gal jai pasiskambink ir pasiklausk , jei zadi kita savaites vidury mmm'uoti.
Tikiuosi, kad pasidarysi ta nelemta nuotrauka kt. savaite.
Na, o jei ir man pavyks, tai gal treciadieni netycia ir susitiksim pas Mz biggrin.gif

Lauksiu naujienu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristik @ 2005 03 24, 09:40)

Peliuk del tavo mmm - praeita syki po antro gydymo, jei buciau pagijusi man butu like 1 diena iki mmm, tai as gydytojai pasakiau ir paklausiau ar galetume planuoti ta diena foto, taciau ji pasake kad pries pat mmm nuotrauka darytis negerai. Tai tu gal jai pasiskambink ir pasiklausk , jei zadi kita savaites vidury mmm'uoti.
Tikiuosi, kad pasidarysi ta nelemta nuotrauka kt. savaite.
Na, o jei ir man pavyks, tai gal treciadieni netycia ir susitiksim pas Mz  biggrin.gif

Lauksiu naujienu  smile.gif

Aš manau, kad man turbūt nuotrauką darytis paskirs jau po mmm, o tai jau bus kovo pirma, ar antra savaitė, nes tiksliai nežinau savo mmm datos. O iki tol gal ir tepinėlį pakartosiu, tik ne NARMEDOJ, bandysiu pakliūt į savo polikliniką pas sago ginekologę.
O gal tu žinai, Kristik, kokiom dienom Mz. daro nuotraukas?
Atsakyti
QUOTE(Peliukas @ 2005 03 24, 12:51)
Aš manau, kad man turbūt nuotrauką darytis paskirs jau po mmm, o tai jau bus kovo pirma, ar antra savaitė, nes tiksliai nežinau savo mmm datos. O iki tol gal ir tepinėlį pakartosiu, tik ne NARMEDOJ, bandysiu pakliūt į savo polikliniką pas sago ginekologę.

Zinok tiksliai nezinau visu dienu. Tik zinau, kad pirmadieni, antradieni tai tikrai. Dar zinau, kad ji Narmedoj nuo treciadienio iki sestadienio dirba. Bet gal rytais ir i Tilto g. uzsuka g.gif ? Negaliu tiksliai pasakyti.

Sakai po mmm g.gif ? Bet gal yra galimybe ir kt. savaite? Gal tau tos mmm bus tik sav. pabaigoje ax.gif Isanalizuok kada mazdaug galetu buti. Dabar pavartok zvakuciu, ir paskambink Mz. pasiprasyk pas ja antradieniui, pasakyk, kad paskui nusikels labai, tai gal kur iterps tave? Na, o jei ne, tai ne, visgi busi pabandziusi smile.gif

Na ryt parasysiu
Atsakyti
QUOTE(Peliukas @ 2005 03 24, 12:51)

Na pries kokius metus tai nuotraukas darydavo kiekviena darbo diena nuo 12 iki 13 val.

Kristik, Narmedoj leukocitus raso per bruksneli, nes kai tiria tai tarkim vienoje tepinelio vietoje ju randa 20, o kitoje to pacio tepinelio - 30, todel tai ir uzraso. Man Mz taip aiskino.
Atsakyti
QUOTE(Slyvute @ 2005 03 25, 17:33)
Na pries kokius metus tai nuotraukas darydavo kiekviena darbo diena nuo 12 iki 13 val.

Man siemet dare 11val gimdos nuotrauka,taigi tikriausiai dabar nuo 11val
O daro kasdien,kartais po 2 i diena

O vyras mano pasieme paselio atsakyma,po gydymo kurso r daresi,tai dabar kazkokiu kitokiu zarazu rado,vel gers antibijotikus doh.gif ,tai jis klause,kodel situ zarazu anksciau nerado,tai Narbutas aiskino,kad tipo tos buvo dominuojancos ir sitas uzgoze doh.gif ,nu nezinau,man kai dare viena kart paseli tai dvieju rusiu sarazu rado ir niekas ten nieko neuzgoze
Atsakyti