sveikos,
turiu as Stokke, mano tokie butu atsiliepimai apie Stokke
Lopsis mums tiko iki 5 men., nes mano lelius gime geguzes pabaigoje, tai vasara viskas buvo super, bet kai reikejo vilkti rimtesni kombinezona, tai jau sunkiai betilpom. Perejom prie sportinuko, ten yra dar toks idekliukas kad nebutu visiskai jokio islenkimo nugarytei, tai su juo vazinejom. Buvau labai patenkinta siuo vezimu, nes jis labai lengvas, telpa man i lifta (senos statybos namas), lengvai pravaziuoja pro balkono duris, lengvai keiciasi visos dalys. (Kai maziui mazdaug iki 4 men. pilvas ramybes neduodavao, tai uzmigdavo tik sedimoj daly kojom i virsu). I bagazine lengvai telpa ir susilanksto, lengvai rieda, nereikia stumti, manevringas, labai man patinka, kad vaikas aukstai yra, tikrai mamytes nugarai palengvinimas Nu vnz. viskas buvo labai super, kol neprisnigo. Sia ziema su Stokku pravaziuoti nebuvo sansu, nevaziuoja jis nei per pliurze, nei per sniega, nei per nudauzyta leda, nes priekiniai ratai mazi, nesifiksuoja - pastoviai sukinejasi ir nera amortizatoriu.
Taip kad buvom priversti pirkti ziemai dar viena vezima, nes rogutem vaikelis dar buvo per mazas. Tokiais orais kaip siandien, jau galima normaliai vazineti (parenkant marsruta, kur keliai daugmaz nuvalyti). Toms kurios ruosiasi pirkti Stokke turetkit galvoj, kad sis vezimas ziemai netinkamas. Bet nepaisant to, vis tiek pirkciau dar karta ji, jei prireiktu.
Vos nepamirsau, nupirkome ta ziemini varianta Stokke, tai as labai patenkinta juo, nes gilus kapisonas ir ypac fainas dalykas ta pirstine ant rankenos. Siandien vazinejau be pirstiniu joje, rankos nesala, o ypac ta pirstine fainiai, kai lietus lyja, neslapma ir nesala rankos.
Tai tiek, jei yra dar kokiu klausimu klauskite.
! Tai vat, as labai noreciau sio vezimo,bet jei neimanoma ziema su juo vazinetis,tai manau ,kad teks ieskoti ka nors kito