Įkraunama...
Įkraunama...

STOKKE vežimėliai

O ar pas mus LT jau galima rasti visus STOKKE žiemos priedus ir susirinkti šį vežimaitį "nuo nulio"? T.y., ir sėdimą, ir gulimą, su maišiukais leliukui ir jau sėdinžiam žmogeliui ir t.t. ? Ačiū, jei kuri pasidalins kur ir kaip pirkti galima šį grožį wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Abercrombie @ 2011 02 16, 14:39)
O ar pas mus LT jau galima rasti visus STOKKE žiemos priedus ir susirinkti šį vežimaitį "nuo nulio"? T.y., ir sėdimą, ir gulimą, su maišiukais leliukui ir jau sėdinžiam žmogeliui ir t.t. ? Ačiū, jei kuri pasidalins kur ir kaip pirkti galima šį grožį  wub.gif  4u.gif

taip galima, mes pirkom vilniuj,tai galima uzsakyt visus priedus kokiu reik ...
Atsakyti
QUOTE(deimantine+ @ 2011 02 16, 14:10)
taip galima, mes pirkom vilniuj,tai galima uzsakyt visus priedus kokiu reik ...

Ačiū bigsmile.gif Babycenter'e pirkote?
Matau, jog dar Isku prie oficialių platintojų stokke psl. įdėtas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Abercrombie @ 2011 02 16, 15:58)
Ačiū  bigsmile.gif  Babycenter'e pirkote?
Matau, jog dar Isku prie oficialių platintojų stokke psl. įdėtas  g.gif

aha, ten ax.gif
Atsakyti
QUOTE(deimantine+ @ 2011 02 16, 21:17)
aha, ten  ax.gif

Ačiū 4u.gif

Gal galite apytikslę kainą komplekto parašyti kuri? (sportinuko ir lopšiuko komplektas, matyt vadinasi jis xplory complete g.gif )

Pažiūrėjau, kad is Vokieijos su pristatymu galima parsisiųsti už 3300 Lt. Įdomu ar LT panaši kaina blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Abercrombie @ 2011 02 17, 13:24)
Įdomu ar LT panaši kaina  blush2.gif

Panasi... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eit @ 2011 02 17, 13:23)
Panasi...  ax.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. Nezinau ar sekat Stokke naujienas, bet stai kas naujo sukurta siam pavasariui:
http://stokkelovers.blogspot.com/
Manau mergyciu mamoms rozinis turetu itin patikti thumbup.gif
O savo lelkai neseniai nupirkom Beige spalvos vezima, bet dar teks palaukti kol realiai galesim savo patirti ir atsiliepimus parasyti, nes lelka dar tik pakeliui -laukiam balandi nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif as turiu toki klausimeli mamytem, kurios vezioja savo pupulius siuose vezimeliuose...sakykit ,o kaip su siais vezimukais ziema? Ar gerai vaziuojasi sniegu, ar tarkim kai "pliurza"? Dar mane domintu kokie yra lopsiuko ismatavimai? Ar verta pirkti visa komplekta,ar geriau tik sedima veliau?
Atsakyti
sveikos,

turiu as Stokke, mano tokie butu atsiliepimai apie Stokke
Lopsis mums tiko iki 5 men., nes mano lelius gime geguzes pabaigoje, tai vasara viskas buvo super, bet kai reikejo vilkti rimtesni kombinezona, tai jau sunkiai betilpom. Perejom prie sportinuko, ten yra dar toks idekliukas kad nebutu visiskai jokio islenkimo nugarytei, tai su juo vazinejom. Buvau labai patenkinta siuo vezimu, nes jis labai lengvas, telpa man i lifta (senos statybos namas), lengvai pravaziuoja pro balkono duris, lengvai keiciasi visos dalys. (Kai maziui mazdaug iki 4 men. pilvas ramybes neduodavao, tai uzmigdavo tik sedimoj daly kojom i virsu). I bagazine lengvai telpa ir susilanksto, lengvai rieda, nereikia stumti, manevringas, labai man patinka, kad vaikas aukstai yra, tikrai mamytes nugarai palengvinimas Nu vnz. viskas buvo labai super, kol neprisnigo. Sia ziema su Stokku pravaziuoti nebuvo sansu, nevaziuoja jis nei per pliurze, nei per sniega, nei per nudauzyta leda, nes priekiniai ratai mazi, nesifiksuoja - pastoviai sukinejasi ir nera amortizatoriu.
Taip kad buvom priversti pirkti ziemai dar viena vezima, nes rogutem vaikelis dar buvo per mazas. Tokiais orais kaip siandien, jau galima normaliai vazineti (parenkant marsruta, kur keliai daugmaz nuvalyti). Toms kurios ruosiasi pirkti Stokke turetkit galvoj, kad sis vezimas ziemai netinkamas. Bet nepaisant to, vis tiek pirkciau dar karta ji, jei prireiktu.

Vos nepamirsau, nupirkome ta ziemini varianta Stokke, tai as labai patenkinta juo, nes gilus kapisonas ir ypac fainas dalykas ta pirstine ant rankenos. Siandien vazinejau be pirstiniu joje, rankos nesala, o ypac ta pirstine fainiai, kai lietus lyja, neslapma ir nesala rankos.

Tai tiek, jei yra dar kokiu klausimu klauskite.
Atsakyti
QUOTE(jur12345 @ 2011 02 23, 22:42)
sveikos,

turiu as Stokke, mano tokie butu atsiliepimai apie Stokke
Lopsis mums tiko iki 5 men., nes mano lelius gime geguzes pabaigoje, tai vasara viskas buvo super, bet kai reikejo vilkti rimtesni kombinezona, tai jau sunkiai betilpom. Perejom prie sportinuko, ten yra dar toks idekliukas kad nebutu visiskai jokio islenkimo nugarytei, tai su juo vazinejom. Buvau labai patenkinta siuo vezimu, nes jis labai lengvas, telpa man i lifta (senos statybos namas), lengvai pravaziuoja pro balkono duris, lengvai keiciasi visos dalys. (Kai maziui mazdaug iki 4 men. pilvas ramybes neduodavao, tai uzmigdavo tik sedimoj daly kojom i virsu). I bagazine lengvai telpa ir susilanksto, lengvai rieda, nereikia stumti, manevringas, labai man patinka, kad vaikas aukstai yra, tikrai mamytes nugarai palengvinimas Nu vnz. viskas buvo labai super, kol neprisnigo. Sia ziema su Stokku pravaziuoti nebuvo sansu, nevaziuoja jis nei per pliurze, nei per sniega, nei per nudauzyta leda, nes priekiniai ratai mazi, nesifiksuoja - pastoviai sukinejasi ir nera amortizatoriu.
Taip kad buvom priversti pirkti ziemai dar viena vezima, nes rogutem vaikelis dar buvo per mazas. Tokiais orais kaip siandien, jau galima normaliai vazineti (parenkant marsruta, kur keliai daugmaz nuvalyti). Toms kurios ruosiasi pirkti Stokke turetkit galvoj, kad sis vezimas ziemai netinkamas. Bet nepaisant to, vis tiek pirkciau dar karta ji, jei prireiktu.

Vos nepamirsau, nupirkome ta ziemini varianta Stokke, tai as labai patenkinta juo, nes gilus kapisonas ir ypac fainas dalykas ta pirstine ant rankenos. Siandien vazinejau be pirstiniu joje, rankos nesala, o ypac ta pirstine fainiai, kai lietus lyja, neslapma ir nesala rankos.

Tai tiek, jei yra dar kokiu klausimu klauskite.

Labai jums aciu,atsaket labai issamiai thumbup.gif ! Tai vat, as labai noreciau sio vezimo,bet jei neimanoma ziema su juo vazinetis,tai manau ,kad teks ieskoti ka nors kito smile.gif Dar karteli,aciu 4u.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyraaa: 23 vasario 2011 - 23:31
O as visa laika ir sakiau, kad idealus variantas tureti viena dideli lopsini vezimeli su 4 pripuciamais ratais (eiti i miska, miegoti vaikui verandoje, vaziuoti papludimiu ir pan.) ir Stokke. Iseiti i miesta, kavine, parduotuve smile.gif
Atsakyti