Tikra tiesa, Stokke labai fainas po miesta, tikrai labai patogus, tik su dideliais ratais mes pirkom sportini, nes vaikiui jau 9 men. As manau dar reikalingas bus kitai ziemai ar siaip kur i gamta. Tik niekaip negaliu priprasti, kad naujas sportinukas musu toks zemas, labai nepatogu vaika ikelti is isimti is vezimo, vos ne ant keliu reikia klauptis, cia su Stokku tikrai nesulyginsi.

QUOTE(jur12345 @ 2011 02 23, 23:42)
* sis vezimas ziemai netinkamas. Bet nepaisant to, vis tiek pirkciau dar karta ji, jei prireiktu.
* tai as labai patenkinta juo, nes gilus kapisonas ir ypac fainas dalykas ta pirstine ant rankenos.
* tai as labai patenkinta juo, nes gilus kapisonas ir ypac fainas dalykas ta pirstine ant rankenos.
*As irgi sprendziu sia dilema - savo stilingumu stokke skina laurus ir ima pirma vieta, bet ziema truksta pravazumo tiems maziems ratukams. Galetu gamintojas suagalvot papildomai keiciamus zieminius ratus (kaip bugaboo, quinny), issisprestu sis galvosukis... Nors kita vertus per pusnis ir zvarba nelabai braunames su tais mazais leliukais...
** Labai papuosia vezimaiti tie zieminiai aksesuarai

pacio vezimelio spalva zalia-samanine, jis pas mus 2009 metu laidos, o zieminiai aksesuarai khaki. Del tu ratu, tai as lygiai ta pati galvoju, galetu padaryti kokius ziemai keiciamus, jau zadejau parasyti koki atsiliepima stokke kompanijai
Siandien isbandziau nauja Emmaljunga scooter, buvau prie juros nuvaziavus, tai po Stokke vaziuokle aisku super, jis man kaip visureigis pasirode., vaziuoji sau per smeli, leda, sniego kauburius, nu kodel Stokke nieko tokio nesumasto? Tik prie Emmlajungos man taip pirstines truksta, bansziau nuo Stokko uzmauti, bet ji kabo taip nutysus, nei penki nei devyni

Siandien isbandziau nauja Emmaljunga scooter, buvau prie juros nuvaziavus, tai po Stokke vaziuokle aisku super, jis man kaip visureigis pasirode., vaziuoji sau per smeli, leda, sniego kauburius, nu kodel Stokke nieko tokio nesumasto? Tik prie Emmlajungos man taip pirstines truksta, bansziau nuo Stokko uzmauti, bet ji kabo taip nutysus, nei penki nei devyni

QUOTE(jur12345 @ 2011 03 05, 18:58)
jis pas mus 2009 metu laidos, o zieminiai aksesuarai khaki.
O tinka tie zieminiai aksesuarai senam stokke modeliui?

is tikro kaip ir netinka, nes naujam Stokke yra tokios sagos-spaudes prie kuriu segasi vasariniai ir zieminiai aksesuarai, bet musus tevelis per 3 minutes pritaike ir prie senojo Stokke
Bet aisku naujas modelis patogesnis, tai jei pirkti geriau aisku nauja, ten ir auto kedute yra ir bomelis lengviau nusiima ir pakoja viena ranka galima reguliuoti, kapisonas geresnis nu vnz. ten daug patobulinimu lyginant su senuoju.

QUOTE(jur12345 @ 2011 03 06, 22:44)
ten daug patobulinimu lyginant su senuoju.
Taip, taip

Sveikos mamytes,
mes irgi susigundeme stokke dizainu
ziema su tokiais ratukais tikras vargas, bet sniegui nutirpus tai
.

QUOTE(Aistulem @ 2011 03 09, 10:17)
Sveikos mamytes,
.

Pravargot ziema vazinedami?
Papildyta:
QUOTE(jur12345 @ 2011 03 06, 20:44)
Bet aisku naujas modelis patogesnis, tai jei pirkti geriau aisku nauja, ten ir auto kedute yra ir bomelis lengviau nusiima ir pakoja viena ranka galima reguliuoti, kapisonas geresnis nu vnz. ten daug patobulinimu lyginant su senuoju.
Bet del amortizacijos, ratu - nieko?

QUOTE(Vijolia @ 2011 03 09, 14:45)
Bet del amortizacijos, ratu - nieko?

Va, tame ir reikalas, kad NIEKO

ziema tikrai reikejo jegu ji pastumti, sportavau
kai sniegas sutriptas, neligus - vaikas kratosi, bet maniskiui visai patiko tas purtimasis
Mes is pradziu galvojome senesni modeliuka siustis, bet naujas modeliukas tikrai patobulintas, ir pirkiniu krepselis didesnis

kai sniegas sutriptas, neligus - vaikas kratosi, bet maniskiui visai patiko tas purtimasis

Mes is pradziu galvojome senesni modeliuka siustis, bet naujas modeliukas tikrai patobulintas, ir pirkiniu krepselis didesnis

QUOTE(Aistulem @ 2011 03 09, 17:36)
bet naujas modeliukas tikrai patobulintas,
Naujajame stokke xplory, sedimoj daly buomelis skirias tuom, kad senas plastmastinis, o naujas - aptrauktas tokia pacia spalva, kaip pats vezimelis. Grazumo graziau, bet pakomentuokit is praktikos - ar praktiska?